apel pentru educatie

Posted: 1 septembrie 2009 in educaţie, Neclasificat, românia, social
Etichete:, , , , , , ,

Stop promulgarii legilor educatiei! Separaţi instituţia Educaţiei de Învăţământ. Educaţia este un concept definitoriu pentru formarea umana, este cheia identităţii, este o obligaţie a statului faţă de cetăţeni şi faţă de viitor. Învăţământul este unul din sistemele educaţionale!

Reclame
Comentarii
 1. cristina spune:

  Sa clarific un lucru: absolut nici un om nu este superior altui om. Toti oamenii sint egali. Religia crestina este superioara altora pentru faptul ca este singura adevarata. Nu oamenii sint superiori, adevarul este superior.

  Preotii nu vorbesc despre superioritatea vreunei religii? Chiar nu ati auzit preotii vorbind despre religia ortodoxa fiind singura adevarata? Dar nu despre ei vorbesc. Trebuie ca cineva sa aiba doctorat ca sa-si dea seama ce este adevarat si ce nu? Religia crestina spune un lucru. Celelalte spun total opus. Acum, ca logician, puteti sa-mi spuneti daca doua religii care afirma doua lucruri total opuse pot fi amindoua corecte? Nu. Ori amindoua sint gresite, ori une e corecta si una gresita. Amindoua corecte nu se poate. E asa?

  Am citit ceea ce autorul descoperii masurarii cu carbon a spus. 5730 de ani? Pai nu e aproape de cei 6000 dati de mine?? Oricum, tipul a spus ca masurarea poate duce pina la 30,000 de ani. Mai mult nu se mai poate. Deci, in cel mai rau caz, pamintul este de cel mult 30,000 de ani, nu miliarde de ani. Dar nici o fosila caruia i-a fost masurat carbonul nu a datat milioane de ani, cei mai multi se uita si la locul unde e gasit, stratul pamintului…etc.

  Care e prima lege a termodinamicii? Simplu spus: Energia/materia nu poate fi creata din nimic, (fara o inteligenta exterioara). Cum a aparut sistemul nostru solar, pamintul nostru, noi, fara Cineva inteligent?

  Cea de-a doua lege? Simplu spus, o cana cu cafea fierbinte si una cu apa cu gheata, lasate un timp pe masa, ajung la aceeasi temperatura. In univers avem foc (soarele) si gheata. Daca universul este de miliarde de ani…de mult ajungeam la aceeasi temperatura.

  Ca parinti, sintem datori sa-i invatam adevarul pe copiii nostri, nu orice apare pe mapamond.

 2. Faceţi confuzii grave privind termodinamica (scrieţi despre moartea termică a Universului fără să ştiţi datele), despre stabilirea vechimii fosilelor ( în funcţie de conţinutul de carbon 14). Nu mai amintesc despre distanţele de zeci de mii şi milioane de ani lumină pentru că probabil că nu acceptaţi ştiinţa.
  Şi atunci vă întreb, cum puteţi să-i învăţaţi pe copii adevarul, dacă dumneavoastră sunteţi atât de departe de el???
  Nu trebuie să ai doctoratul dar trebuie să ai cunoştinţe elementare despre lume şi viaţă, mintea limpede pentru a discerne asupra problematicii şi mai trebuie ceva, foarte important. Eşti obligat ca dascăl să predai informaţia corectă, indiferent de propria ta opţiune.
  Referitor la celelalte probleme. Ortodoxia asta înseamnă în limba greacă, „adevarat”. Nu înseamnă că eu dacă sunt creştin ortodox sunt deţinătorul adevărului pentru că biserica mea e superioară. Sau dacă-mi iau numele de Mircea Adevăratul, trebuie ca restul lumii să se supună celor spuse de mine. Suntem în anul 2009.
  De ce-l credeţi pe preot şi nu pe savant în problemele care ţin de ştiinţă?
  Problematica religiei se va reduce la morală şi atât. Nu la cunoaştere.
  Daţi-mi un exemplu de enunţ în care ceea ce se afirmă în creştinism este total opus iudaismului şi islamului.
  Ele sunt considerate religii monoteiste, adică există un singur Dumnezeu. În problema creştinismului ca religie monoteistă sunt discuţii şi dezbateri dacă „TRINITATEA” (Dumnezeu tatăl, Iisus fiul şi Sfântul Duh) reprezintă o singură divinitate sau nu.

 3. cristina spune:

  Locul este limitat pentru a intra in amanunte despre legile termodinamicii, despre fosile, etc. Tin foarte mult la stiinta, pentru ca credinta crestina este dovedita stiintific.

  Ca dascal dau informatia corecta. Nu stiu de ce asumati ca crestinii nu au informatii corecte, ci doar necrestinii…

  Ce are anul 2009 cu ce este adevart si cu ce este fals? Eu nu vorbesc de o anume denominatie crestina. Vorbesc despre Biblie. Daca crezi ce zice acolo, crezi adevarul. Eu nu cred ce zice preotul, eu cred ce zice Biblia. Daca Biblia imi spune ca Dumnezeu ne-a facut, si sint mai multe dovezi ca asa este, decit invers, de ce as crede pe cei care spun altfel?

  Crestinismul spune ca Isus a venit pe pamint sa moara pe cruce pentru pacatele noastre. A inviat a 3-a zi si a spus ca oricine crede ca numai prin jertfa Lui poate fi salvat, va avea viata vesnica.

  Islamul si celelalte religii, nu cred ca Isus este Dumnezeu, ci un simplu om, n-a murit pe cruce, n-a inviat, nu este singura cale catre Rai.

  Asa ca numai o religie poate fi corecta. Cum determinam?

  Crestinii stiu sigur ca trinitatea reprezinta o singura divinitate. Doar cei care vor sa schimbe doctrina incearca sa schimbe ce se gaseste in Biblie.

  • Doamnă, am pornit discuţia de la educaţie şi văd că ne cantonăm tot mai mult în religie. Am rugămintea să justificaţi afirmaţiile. Aţi afirmat:
   Ţin foarte mult la ştiinţă, pentru că credinţa creştină este dovedită ştiinţific.
   Unde şi cum? Justificaţi! Eu am avut pe la uşă tot felul de propovăduitori de culte cu afirmaţii din cele mai convingătoare dar fără nici un suport logic, ştiinţific. Aici dezbatem despre educaţie! Fără lozinci, fără sintagme preluate fără nici o justificare.
   A afirma „eu sunt adeptul singurei religii adevărate” îţi oferă de fapt o singură calitate şi anume „limitarea spaţiului gândirii proprii”. Logica simplă îţi spune că dacă religia ta e adevărată, celelalte, afirmând altceva, sunt false.
   Nu e drept, nu e educativ, nu e didactic.

  • Am publicat articolul Educatia si Globalizarea, pentru a evidenţia ţinta demersului meu!

 4. cristina spune:

  Nu am uitat de raspuns…am inceput scoala si nu am avut destul timp. Nu voi mai vorbi de religie aici pentru ca ati spus ca dvs vorbiti despre educatie.

  O sa postez raspunsul pe blogul meu, o sa va anunt.

  • Am vazut ceea ce aţi postat. Eu sunt un om cu pregătire ştiinţifică şi vă voi spune sincer:
   1. Pe vremea lui Iisus nu exista creştinism!
   2. Din câte ştiu eu, Iisus n-a lăsat nimic scris. Noile testamente sunt ale discipolilor sau dupa ei.
   3. Iisus a revendicat „libertatea de conştiinţă” ca valoare fundamentală a omului. Aceasta a produs o revoluţie la nivelul conştientului individual şi colectiv. De aceea tratez creştinismul ca o revoluţie. Iar „libertatea de conştiinţă” este un drept fundamental.
   Asta înseamnă şi faptul că nu există religii superioare şi inferioare sau religii adevărate sau false! Este un drept individual, libertatea de a crede in cine vrei sau a nu crede deloc!
   În momentul în care îi pui lui Iisus în sarcină miracole şi îl transformi dintr-un învăţător, dintr-un propăvăduitor, într-un vraci cu puteri supranaturale, ÎL DISTRUGI!
   Vrea să mă-nţelegeţi exact ceea ce spun.
   Evoluţia omenirii a fost făcută de „învăţători”. În mitologie şi în tradiţiile popoarelor gasiţi peste tot „învăţătorul”. Este cea mai importantă personalitate a istoriei.

   • cristina spune:

    Noul testament este scris de martorii oculari, nerefuzat de criticii vremilor.

    Da, Dumnezeu da libera alegere de a te inchina cui si in ce vrei. Nu inseamna ca tot ce este de inchinat este adevarat. Te poti inchina minciunii. Poti alege sa crezi ca o ceapa e un zeu. Asta nu face ceapa un zeu. Asta a spus Isus, ca a crede numai in El, crede in singurul Dumnezeu care exista cu adevarat. Celelalte sint minciuni si inselatorii.

    Isus a avut o misiune de indeplinit pe pamint si ca sa dovedeasca ca e cel adevart, cel profetit, a dovedit prin miracolele facute. Nu pentru ca e vraci, ci pentru ca e singurul Dumnezeu care poate face asa ceva. Diferenta dintre vracii/invatatorii din istorie este ca numai Isus a avut putere asupra legilor fizicii. Nimeni altcineva.

  • Scrierile lui X şi Y, după zeci şi sute de ani, nu sunt dovezi ştiinţifice. Ştiinţa presupune confirmarea prin experiment a unei experienţe anterioare, adică repetabilitatea. Plus fundamentul ştiinţific. Nu poţi în aceeaşi frază să susţii ca este dovedit ştiinţific ca legile ştiinţei n-au mai fost valabile. Se bat cap în cap. Nu este un exemplu de logică. Învăţaţi copiii să analizeze, să sintetizeze, să facă tot felul de comparaţii. Nu e drept să-i obligaţi a lua de bun ceea ce le predaţi. Trebuie să-şi formeze propriul sistem de gândire, analitic, sintetic, comparativ!

   • cristina spune:

    Vorbesc despre scrierile martorilor oculari. Cum de se gasesc numai ale lor, dar nici una ca sa infirme adevarul?

    De ce este drept sa le spun copiilor ca am evoluat din nimic, fara nici o dovada stiintifica, dar nu e drept sa le spun ca sintem facuti de Dumnezeu? Cu toate comparatiile facute, creatia atirna mai greu in balanta decit evolutia.

   • Nu asta am sustinut eu. Dar a pretinde o demonstratie stiintifica acolo unde nu e stiinta e prea mult. Iar a pretinde ca „religia crestina” e singura adevarata e nu numai fals dar si periculos. Adica voi credeti in adevar si restul in minciuna? La un momentdat un copil va vrea sa alunge minciuna din jurul lui, pentru ca asa a fost educat. La ce se ajunge? In loc sa-i deschizi mintea, i-o intuneci impiedicandu-l sa rationeze!Revin la Iisus. Eu fac o distinctie intre „invatatori” si „vraci”. Una e sa duci invatatura mai departe si alta sa cauti leacuri. Iisus a fost un invatator! Poate cel mai important al antichitatii! Pentru ca a schimbat societatea. Nu-l faceti vraci, nu ridicati legenda mersului pe apa si a transformarii apei in vin in numele lui, pentru ca il distrugeti.

 5. cristina spune:

  Eu zic ca ce cred este adevarat, dvs ziceti ca ce credeti dvs este adevarat. De ce copiii mei TREBUIE sa invete ce credeti dvs si nu ce cred eu? De ce credeti ca e bine ca copiii din scolile statului sa invete ce crede statul ca e bine, chiar daca parintii cred invers?

  Aici este problema discutiilor. Fiind copiii mei, eu vreau sa stie ceea ce cred eu ca e corect. Nu exista nici un motiv plauzibil in care sa se arate de ce trebuie trecut peste ceea ce vor parintii si sa fie indoctrinati cu ceea ce vrea statul, in afara de controlul asupra mintilor viitoarei generatii ca apoi sa fie manipulati.

  • Un copil trebuie format sa gandeasca logic, sa inlantuie evenimentele in constructii care au la baza stiinta. Asta inseamna dezvoltarea „Dreptului cunoasterii”. E dreptul lui asta. Nu puteti sa-i educati in spiritul cunoasterii pentru ca nu stiti ce-i stiinta, n-o intelegeti, va supuneti dogmelor bisericii de care apartineti. Vreau sa intelegeti clar, ii incalcati un drept fundamental, ii alterati dreptul cunosterii!Parintele trebuie sa inteleaga asta! Spuneti „*Fiind copiii mei, eu vreau sa stie ceea ce cred eu ca e corect.* ” Inseamna ca le alterati educatia, formarea, le creati un handicap educativ fata de ceilalti copii. Pentru ca, din tot ceea ce ati scris, nu treceti mai departe de dogmele religiei careia ii apartineti. Parintele are responsabilitati si obligatii fata de propriul copil. Nu-i o jucarie. Este un om in formare! Are drepturile lui!

   • cristina spune:

    Din nou, ma acuzati ca daca nu cred ca dvs. nu cred bine. Eu zic la fel, daca nu credeti ca mine nu credeti bine. Stiintific. Deci cum stim care crede cel mai bine? Cum stim care crede stiintific? Eu am dovezile mele, dvs le aveti pe ale dvs. Analizate, ale mele fac sens. Ale dvs nu. De ce i-as invata pe copiii mei teoriile care nu fac sens? Dumnezeu ne-a creat si El e singura religie adevarata. Nu exista dovezi de contrariu.

    De aceea copiii mei au dreptul sa stie adevarul, nu ideologiile ateilor, umanistilor sau a altor inventii.

 6. cristina spune:

  Normal. Fiecare are dreptul sa creada ceea ce vrea sa creada. De aceea rog statul si toti cei care vor sa-mi impuna sa cred ca ei, sa stea departe de copiii mei.

 7. […] prosti, militari prosti! Educaţia şi Învăţământul – structură Educaţia şi Globalizarea apel pentru educaţie Apel pentru Educaţie! 0.000000 […]

 8. U R A N U S spune:

  Sfantul Valentin si Preasfanta Vale Calugareasca !(republicare)

  Mi-e inima ranita de a lui dulce sageata,
  Se’ntampla orisicui,fie baiet, fie ca-i fata!
  Dar este ceva natural,uman, s’avem rezon,
  Desi arcasul, e ingerul asexuat,neutrul Cupidon!
  Chiar de e o nascocire, are sens…macar un pic,
  Se zice ca e orb, cu aripi roz si un pic cam pitic,
  Si cand incorda dansu’, arcu’ si trage cu sageata,
  De esti lovit, ti se ridica ca la pionieri, cravata!
  Iar pe codane,chiar daca au numai trei’spe veri,
  Cand el le sageteaza in zori sau in cazut de seri,
  Bujorii din obraji, se schimba iute, iute, in vapaie,
  Iara nebunele simtiri,navalitor, la inima le taie!
  Si doar de 13, nu le mai pasa de bunica sau mos carunt,
  Si sar in cascalete, una-doua!Le doare’n pais’pe! Punct!
  Iar liceenele din anul doi si trei, dar mai ales patru,
  Sunt tari si oricand pe pozitie… sa aranjeze patu’!
  S’apoi boboacele, studente’n anu’ntai de facultate,
  Se’ndragostesc in fiecare zi de altul…e libertate!
  Nu mai vorbim de senioarele, de acum versate,
  Care cu starurile-sau starletele- sunt confundate!
  Si uite asa, cu parul scurt si cretz,sau lung ca un fuior,
  Mai sageteaza si cat’un sefutz de lucrari, mai batraior!
  Care o duce iarna la ski si vara, la munte ,cu rulota,
  Dar ce dragutz! In fiecare seara ea plateste nota!
  Desi,zilnic, mosu’e’n prag de’a face o comotzie,
  Insa i-si da duhul, s-o scoata…sefa de promotzie!
  S’asa este de mare, aceasta sarbatoare, St.Valentin,
  Ca unii, ca sa stea sculati, ii trag cu vodca sau cu vin!
  De’l nobil si ghiurghiuliu, din coarda de cea popeasca,
  De renumitul soi de tamaioasa, de Valea Calugareasca!
  (Chiar daca unii cumpara viagra cea albastra, hapul,
  Si ii ajuta : toata noaptea behaie si sar pe gard ca tzapul!
  Doar vinul rosu si curat e bun, cand e sorbit pe loc,
  Plus o friptura’n sange si un ardei tzar, dell iute foc!
  Sau,in acelasi spirit, adica pentru a tine stacheta ridicata,
  Se pot manca doua-trei frunze din arborii de ciocolata!)
  Iar daca e sa dam crezare la vechile- la zi- povesti,
  Si prin biserici, monastiri, se savarsesc…prostii lumesti!
  Desi era o separatzie intre maicutze si taicii cei sfintzi,
  Aveau tunele, und’ se’ntalneau si…se spalau pe dintzi!
  Si nu chiar de putzine ori, oh,Doamne, ce dragalas,
  Din frecaturile pe dintzi…iesea un mic calugaras!
  Iar brontopopii cei batrani,cu gandul la coada fatzelor,
  Adapa batranul murg, in dulcea”vale”a calugaritzelor!
  Dar,haideti, sa ne intoarcem inapoi la Mondo Cane,
  Unde fetitze dulci,cu corp frumos si tzatze dolofane,
  In fiecare zi-si mai corect- cam de pe la chindie,
  Se indeletnicesc cu cea mai veche si platita meserie!
  Iar pentru ca”iubitul”a luat viagra sau a sorbit vin,
  Este la fel,ziua(sau noaptea) iubirii, sau St.Valentin!
  Ca daca are euro, pusti sau chiar batran, e tot un drac,
  Caci”Sunetul…dolarului” este perfectul afrodiziac!
  E ziua cand barbatzii fac cadouri flori, bomboane si inele,
  Si toate doar c’un singur, unic scop: de’a se culca cu ele!
  Desi multzi zic ca este dragoste platonica…ce nerozie!
  Caci in curand vor recunoaste(‘n gand): Hipocrizie!
  Iar porumbitzele sfioase, incorsetate in butoni si nasturei,
  Si ele au pe lume acelasi singur, unic scop:a se culca cu ei!
  Si au sa recunoasca chiar din prima saptamana,
  Ca dragostea platonica e buna…doar de’i nebuna!
  (O mica paranteza:cam multzi berbeci si blande miele,
  Au inceput sa se marleasca intre ei si ele intre ele!
  Fara sa mai adaugam ca’n”iepoca” lui Wild Cliton,
  Mai toate Leano-Monicutzele canta la… saxofon!
  Cu care sunt d’acord, macar de cins’pe ori pe luna,
  Ca artele-in general-si muzica de jazz e tare buna!
  Dar ca berbecii sar unii pe altzii ca in Sodoma veche,
  Ma fac sa cred ca astia sunt -cam mult- intr-o ureche!
  Cand pe aceasta lume sunt mii de pasarele, milioane,
  Ce’abea asteapta sa fie”pacalite” cu dulcile bomboane!
  Crescute in castele, in clasa mijlocie sau doara pe ulitza,
  Doresc sa fie”pacalite”,macar putzin, cu cea dulce halvitza!
  (Dar si baietii, de micuti,dar nu chiar de cand sug la doica,
  Invatza repede si fara scoala ca perla sta ascunsa’n scoica!)
  Si totusi, cand stau si cugetez( adanc!) la „ele intre ele”,
  Parca e mai usor,dar tot m-as face purtatorul de nuiele!
  In special cand unele par chiar mai pure decat Bianca Neva,
  Dar ce te faci cu „drepturile omului”,Conventzia de la Geneva!?
  „E dreptul lor a fie lesbi…” si’n cap sa-si toarne gel,
  Pana si iepuroaicele s-au”animat” de’acest uman flagel!
  Ba chiar si doua puici de balta cam inecate’n sos,
  Taifasuiau-pe limba lor- in farfuria unui mare boss:
  „Spune-mi tu, Froggy, ce gust avem, dar nu da chix,”
  „Pai toata lumea zice ca semanam la gust , cu chicks!
  Iar de broscoi, nici cu parchetul nu ma mai innamorez,
  C’asa e moda,…de vrei sa ai charm adica chichirez!
  Si ca sa fiu ultramoderna, la raza lunii in toiul noptii,
  Am sa ma”frig”- as zice interspecie- cu…Boul Baltzii!”
  Iar unii si unele sunt mai rau ca mancatorii de la troace,
  Pentru ca stau cu fundu’n doua luntre, AC/DC le place!
  Ba chiar si popii cei catodici isi dau inele si se giugiulesc,
  In fond si ei sunt berbecutzii D-lui, si-n”fond” ei se iubesc!
  Ne amintim cum intr-o senina si dulce noapte de vara,
  Se auzea- pe muzici de caval- aceasta melodie populara:
  „Pe langa popii cei cu sotzi,
  Adesea sau,de mult, nu mai trecui,
  Ca-i auzeam cantand, pe hotzi:
  Ti-o pun sfintzia ta,sau tu mi-o pui?
  Iar cei batrani, sa fie mai gingasi,isi fac Botox,
  Dar pentru stiintza ei sunt supremul paradox,
  Desi nu se reproduc, tineri, tomnatici sau caruntzi,
  Totusi, pe asta lume, ei sunt din ce in ce mai multzi!
  Iar pe la fritzi, pe la gradina zoo, s-a cam sarit peste cal,
  Frigizii pinguini, s-au molipsit de”mersul foarte vertical”!
  (Desi au navalit multzimi de pinguine cu”PNL”color”,in Vest,
  Venite mai din toata lumea, in special din inghetzatul Polul Est!)
  Dar hai sa ne intoarcem si sa citim Le Monde,
  Cea plina de sfinte fecioare si pregnante gioconde!
  Pe scurt, nu mai este un secret ca de la falsa revolutie,
  Feciorii,nu mai au vise erotice, urmate de polutie,
  Caci fetelor gimnastica reala le place, si nicidecum naluci,
  Iar sportul cel mai tare si mai popular, e jocul cu maciuci!
  Plus ca a dat Domnu’ de sus, sa ne”modernizam” si noi,
  Gasesti oriunde brothel-uri si magazinul Play(cu) Boy!
  Si facem sex in parc, in Daewoo sau chiar in trin,
  Oricand, la noi in fiecare zi e Sfantul Valentin!
  Iar prin birouri de guverne sau firmele private,
  „Treaba” se face zilnic, de zici ca e pe roate!
  Cucoane intepate, fumand cu tact si’ncet luleaua,
  Stand jos sau in picioare,”servesc” la sefi cafeaua!
  Si naturale,nu-i mai pun zahar, dar nu e nici amara fiere,
  Caci ele sunt albine lucratoare, regine si borcanel cu miere!
  La fel prin biblioteci, spitale si cancelarii de la scoli,
  La vama, biserici de tot felul si chiar si-n inchisori!
  Caci suntem mai liberali ca stelele din Hollywood,
  Diferenta, ei fac sex sub palmieri,iar noi… sub dud!
  Ei se frig la soare in Miami si beau juice de papaya,
  Iar noi bem sucuri de soc si ne parlim la M-am aia!
  Si,fiind o gluma”tinerete fara batranete si viata fara de moarte”,
  As zice ca mai tot natul incearca sa-si faca in asta lume parte,
  Si ca urmare nici pensioarii, nu se lasa dansii mai pregiosu’,
  Si pe la revelion si 1 Mai,”sare”si dansii capra si joaca osu’!
  Iar ca diapazonul sa nu intre intre timp in rezonanta,
  La bracinari, au legate in paralel, 3 ace de siguranta(!!!)
  Si unii,altii, pentru a-si tine in fata babetelor cuvantul,
  Umbla luati de mana,… sa nu-i doboare,cumva, vantul!
  Si totusi, sunt cativa mosnegi -1 sau 2 la milion- octogenari,
  Un fel de zmei plesuvi, Praslea carunti sau magicii Genari,
  Care fie genetic,fie ca au mancat mici facuti din cal de mare,
  Inca mai bat,dupa „utrenia” de seara, celebrul pas de defilare!
  Spusa pe intelesul tuturor, dupa o zi de fluierat cu trisca,
  Seara, cu o pustoaica…de 55-60 de ani, pornesc morisca!
  Ca’n Ro., femeile se lupta voiniceste, iarna toata cat si vara
  Ca sa doboare inaltul, biblicul record, cel detinut de Sara!

  …………………………………………..
  ……………………………..
  Iar in final, frumoase Valentine si toate fetele cu nume ne/divine,
  Am sa repet un sfat si astfel va urez si va doresc numai de bine:
  Pentru ca’n zece zile ve-ti avea ciclu de luna plina si apoi noua,
  Voi, niciodata, sa nu lasati sa leneveasca, batlanul, pe oua!
  Chiar daca hipocrizia ne invata si ne spune ca nu este adevarat,
  Noi stim ca totul pe aceasta lume, se’nvarteste intre masa si pat,
  Si ca aceste doua lucruri sunt , sigur, cele mai imprtante in viata,
  O masa delicioasa servita la pat, cu’n strop de miere,de dulceata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s