Unelte ‹ Cronica – România de azi — WordPress.

Fratia pentru România s-a nascut din credinta în valorile tarii si ale neamului, odata cu revolutiile din 1848. Cei multi si nestiuti, membri ai acestei fratii, au depus si respectat un juramânt fata de tara si nu fata de conducator (domn, principe,rege, presedinte).
Unii dintre ei au facut parte din conducerea statului, altii au fost slujbasi, ofiteri, judecatori, diplomati.
Datorita lor, România exista azi si este membra a Uniunii Europene.
În trei cazuri, în Razboiul de Independenta si cele doua razboaie mondiale, acesti oameni, membri ai Fratiei pentru România, au actionat si au luat decizia de a sacrifica armata pentru a salva tara.
Dupa al doilea Razboi Mondial, au actionat promovând Republica Populara, sacrificând libertatile dar reusind pastrarea României ca stat si nu în cadrul republicilor sovietice.
În 1989, ofiteri care si-au respectat juramântul fata de tara, l-au tradat pe ceausescu, au facilitat schimbarea sistemului si au mentinut tara.
Din fericire, exista si astazi ofiteri care-si respecta juramântul fata de tara. Ei au înregistrat convorbirile lui Degeratu cu Omar Hayssam, ei au înregistrat convorbirile de la cotroceni si detin cheile structurii acestei mafii ce stapâneste tara. Tot ei au datele certe ale fraudarii alegerilor.
Viitorul nostru depinde în mare masura de actiunea lor.
Am convingerea ca vor actiona în continuare pentru ca România este astazi ultima tara a Europei. E rusinos si umilitor unde am ajuns.
Vrei sa fii membru al Fratiei pentru România?
E simplu. Depune un juramânt de credinta României, cu mâna dreapta pe inima! Apoi actioneaza întotdeauna pentru a-l respecta. De tine depinde.

Mircea Batrânu

Reclame
Comentarii
 1. […] Fratia pentru Romania […]

 2. […] şi criza mondială – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Frăţia pentru România Pensiile – de ce tace preşedintele? 0.000000 […]

 3. […] şi criza mondială – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Frăţia pentru România Pensiile – de ce tace preşedintele? 0.000000 […]

 4. george spune:

  dece sa nu reanviem fratia, acum ar fi cel mai bun moment

 5. […] şi criza mondială – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Frăţia pentru România Pensiile – de ce tace preşedintele? 0.000000 […]

 6. […] şi criza mondială – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Frăţia pentru România Pensiile – de ce tace preşedintele? 0.000000 […]

 7. […] palmă” trebuie să fie urmat rapid de un program al ţării, un program cetăţenesc numit „curăţenie în România”. Suntem într-o situaţie dificilă ca ţară iar vorbele lui Nicolae Golescu „Fraţilor, a […]

 8. […] Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria! Proiectul e-Romania, 500 milioane de euro pentru partid Frăţia pentru România 0.000000 […]

 9. U R A N U S spune:

  „Dupa al doilea Razboi Mondial, au actionat promovând Republica Populara, sacrificând libertatile dar reusind pastrarea României ca stat si nu în cadrul republicilor sovietice.”

  Deci recunosti ca inainte de republica (adica sub Monarhie)au existat (adevaratele ) libertati, si la fel recunosti implicit, ca acceptand sistemul republica (impus de Rusia, astfel salvandu-se intrarea in tarile imperiului URSS)
  este impus, fortat, nenatural.Concluzia generala? Intoarcerea la Monarhie!Iar faptul ca regele Mihai a fost invitat la diverse comemorari militare in Rusia, dovedeste ca Putin se gandeste mereu la acest lucru, si la el insusi, cum sa devina Noul Tzar al Rusiei.

 10. U R A N U S spune:

  De fapt chiar asa au si evoluat! Dar daca a fost o fractura nu trebuie sa o reparam(vezi articolul „Regi si Presedinti”, istorioara cu omul cu piciorul rupt). iar daca este foarte evident ca lucrurile au”evoluat” urat de tot, nu este corect sa ne intoarcem la punctul unde lucrurile mergeu bine?

 11. U R A N U S spune:

  Daca si cu Parca,
  Au facut o barca,
  Daca nu era ,
  Parca se’neca!”

  Daca, daca, daca, !
  Daca ar ploua cu mana din ceruri si de doua ori pe zi ar ploua cu apa calda direct amestecata cu sampon antimatreata!

  iata o strofa semnificativa, dintr-una din poeziile mele din ciclul Hermetice
  „Vreau sa inventez o floare noua,
  Fara frunze, nevoie de apa sau roua,
  Fara miros, incolora, dar un incolor dens,
  Facuta din aer strans in menghina- totalul sens!”

  Adevarul este ca acesti oameni exista, insa cadru, sistemul de republica romana este in asa fel facut incat sa promoveze non-valorile si sa-i distruga pe cei corecti! Tocmai de aceasta avem o multime de elevi care-anual- sunt premiati cu aur la olimpiade internationale, insa cand ajung sa lucreze sunt plafonati sistematic de catre guvern, care nu poate accepta ca cineva este mai destept ca ei! Iar acesti tineri, pleaca in strainatate, unde macar duc o viata decenta!

 12. U R A N U S spune:

  Pleaca in strainatate unde munca si ideile lor sunt apreciate, chiar daca neplatite in full ca la un bastinas; este ca si cu singurul nostru „brand de tara” , Dracula, altii fac miliarde de pe urma lui: nu si noi! Este un film simpatic (2007-2008) departe de a fi draculic, „Forgetting Sara Marshall”, un film care nu a spart office-box-urile, dar care are un fir pe tema draculiana, iar in final ,intr-un mod extrem de balansat, placut, cateva scene lungi cu Dracula Puppet Rock Opera (A taste for Love), un „teatreu de papusi” care ar trebui jucat de fapt in castelul Bran sau chiar in Biserica Neagra, in serii de 5-6 minute, de (si de) 20 de ori pe zi, la grupurile mai mari, care vor mai da un leu in plus, sa vizioneze acest specatacol, comic si „sangeros” in acelasi timp!Dracula’s lament (jelania lui Dracula) poate face chiar o serie aparte, e nevoie doar de initiativa, imaginatie si haine vechi! Daca nu s- a facut pana acum, poate ca cineva se „va indura” si o va face!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s