Să-ţi fie ruşine, Traian Băsescu!

Posted: 16 decembrie 2009 in morala, Neclasificat, politic, românia, social
Etichete:, , , , , , ,

Unelte ‹ Cronica – România de azi — WordPress.
A trecut circul, vine altul.
O mizerie în care regulile sunt facute pe banii mafiei conduse de la Cotroceni.

Traiane, cinci ani ne-ai arătat permanent că singurul lucru care  contează pentru tine e orgoliul. Ai vorbit permanent despre popor şi ţară dar te-a durut în cur de toate astea. Te-a interesat numai orgoliul personal, averea familiei, protecţia mafiei, fundul Elenei Udrea, whiskyul şi puterea cu orice preţ.
Le-ai menţinut printr-un sistem care a trecut de la Ion Iliescu la tine şi printr-o permanentă minciună.
La douăzeci de ani de la revoluţie suntem la bunul plac al unui om care vorbeşte despre cultură fără să citească o carte, care vorbeşte despre educaţie fără să-i fi plăcut şcoala, care vorbeşte despre cei săraci împroprietărindu-şi familia, care vorbeşte despre legalitate încălcănd legea, care înjură şi loveşte, care se ascunde la braţul soţiei uitănd imediat de ea după alegeri, un om care respectă drapelul printr-o roabă de stele şi grade făcute cadou trădătorilor.
E ruşinos şi umilitor ceea ce trăim.
Ai strâns o gaşcă de imbecili orgolioşi, mari amatori de bârfe, de băutură şi de bani.
Ai furat alegerile pentru că celorlalţi le-a convenit şi pentru că minciuna ta a dat roade. Prostia lor ţi-a convenit de minune.
Săraca ţară bogată ajunsă pe mâna unor nemernici.
Te-am văzut în seara alegerilor Traiane, erai fără soţie şi restul familiei. Ţi-ai protejat familia ştiind că ai pierdut.
Dar prostia şi ticăloşia celor de la PSD te-a ajutat. Ai defilat toată campania cu soţia de braţ dar la anunţarea rezultatelor erai fără familie.
Furtul din strainătate, al voturilor,la Paris, Londra, Madrid, Los Angeles, Roma, este dovedit prin filmările serviciilor de informaţii straine. Nu-ţi trebuie multă carte să înţelegi că dacă la noi se strâng 10 sau 15 arabi sau chinezi sau ruşi sau italieni la un loc, sunt supravegheaţi şi filmaţi de serviciile noastre de informaţii.  Aşa e şi dincolo.
Serviciile franceze de informaţii au filmul celor 936 de votanţi care au stat la coadă. E o ecuaţie simplă. Probabil vor cere ceva în schimbul tăcerii. Aşa vor face toate celelelte servicii ce deţin dovada furturilor din strainătate. Asta înseamnă furtul şi minciuna Traiane. Dar tot poporul le va plăti, ce mai contează un bir în plus?
Da, te-au votat poate cinci milioane de oameni. Aşa-s românii, mai dau câte-un dos de palmă copiilor când vorbesc prostii, mai beau căte-un pahar de tărie şi mai umblă la curve. De-asta au uitat mizeria pe care-ai cladit-o timp de cinci ani.
Nu Traiane, tu nu ai nici un pic de respect pentru popor şi ţară. Sper din tot sufletul să fii tras la răspundere pentru paguba produsă ţării prin criza politică şi instituţională pe care ai declanşat-o.
A evaluat cineva paguba produsă?
Răspunzi tu pentru ea?
Te-ai ambiţionat cu proiectul Nabuco, cu alte şi alte proiecte. Te-ai răstit la ruşi în timp ce Europa îi pupa.Nu te-a interesat deloc paguba produsă. Să plătească prostul de român.
Acum, după alegeri, va trebui să le dai cei 200 milioane de euro celor care te-au susţinut.
Dar o vei rezolva şi asta. Mai pui 10 milioane de euro, cumperi 20 de parlamentari si iti treci guvernul.

Să-ţi fie ruşine Traian Băsescu. N-am crezut că vom trăi aşa ceva după douăzeci de ani de la Revoluţie.
Faptul că Boc se laudă că e specialist in drept constituţional şi el e de fapt specialist în „dreptul slugii”, nu mai miră pe nimeni.
După cum e stăpânul e şi sluga!
Ah, şi să nu uit:
Să vă fie ruşine Mircea Geoană şi Crin Antonescu pentru că aţi visat şi-aţi minţit, uitând de datoria voastră. Fără voi, marinarul se juca acum cu macheta unui vaporaş într-o sticlă. Aţi fi putut schimba la primul tur de scrutin, soarta ţării, aşa cum v-am scris AICI.
Dar orgoliile v-au împins, aşa cum era normal, într-o direcţie greşită!
Nu vă mai plângeţi, tot pe sus vă plimbaţi!

Comentarii
  1. […] Despre « Să-ţi fie ruşine, Traian Băsescu! […]

  2. […] politică generală! România între economişti, contabili şi borfaşi Soţia şi blonda Să-ţi fie ruşine Traian Băsescu 0.000000 […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s