Unelte ‹ Cronica – România de azi — WordPress.

Remember-2009-România

Principalele cinci evenimente ale anului 2009:

1.Douazeci de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989
A fost cel mai important eveniment al anului trecut. Trebuia sa fie respect, recunoştinţă, omagiu, comemorare, bilanţ. Din păcate, spre ruşinea noastră, mizeria politică a depaşit tot ce mi-aş fi închipuit. Au contat mai mult alegerile. La poarta Cotrocenilor se dau ordine, medalii si grade cu roaba, in schimb nu s-a gasit nici o modalitate de-a se declara o zi „in memoriam” sau o zi de doliu national, de-a se arbora drapelul in berna, de-a se adapta programele posturilor radio-tv, de-a se promova cu speranţele tinerilor din 1989 şi speranţele tinerilor de-acum. Nesimţiţi sunt cei ce conduc România de azi! Acest stat este o ruşine. Ţara a comemorat cum a reuşit, prin diverse fundaţii şi asociaţii. Dar Statul român, s-a făcut că uită. Nesimtirea lor este fara margini. În timp ce se adresează cetaţenilor cu „românii trebuie să…”, aceşti analfabeţi fac dovada majoră a lipsei celor „7 ani de-acasă” şi-a minimei educaţii civice.
S-au împăunat cu meritul integrării europene a României când de fapt  jocurile au fost facute de altii. Despre cei ce-au avut curajul lui decembrie 89 nu s-a mai amintit. Douazeci de ani pentru ca nişte escroci să se faca stapâni.
In memoriam – Punct-respect 89

2.Instaurarea dictaturii unei haite,acesta e termenul exact. Această haită formată dintr-un grup politic împreună cu un grup economic si cu instituţiile de informaţii ale statului, se pretează la lacrimi, sperjur (juraminte mincinoase), minciună permanentă, furturi masive din bugetul de stat şi din voturi, blocarea anchetelor si a instanţelor, clientelism, nepotism, terorism politic. Hoţia este generalizată. Preşedintele îşi permite sa o întrebe pe o colegă profesoară,”cât ia pe ora si cât ia în mâna” în loc sa-si întrebe blonda ce tarif orar are. Tot el afirmă că şcoala românească scoate tâmpiţi dar râde la „succesurile” propriei fiice.  A ordonat arestări şi a declanşat cea mai gravă criză politică din aceşti douăzeci de ani! Voinţa proprie expusă clar în afirmaţia „cât voi fi eu preşedinte, Johannis nu va fi prim ministru”, trecând cu bună ştiinţă peste voinţa populară. Suntem la bunul plac al unei haite. Degeaba îi apară Biserica Ortodoxă Română, se ştie că blestemul popular duce la pierzanie, vezi destinul lui Ceauşescu.
La douazeci de ani de la revoluţie, ne-am reîntors la dictatură. Una cumplit de perfidă pentru că este vorba de foarte mulţi bani.
Priviti pana unde merge nesimtirea, nu este un trucaj, este expunerea media a tupeului de borfaş:

3.Gripa porcină
Pentru prima data de la al doilea razboi mondial suntem loviţi de o pandemie. Gripa porcină,A(H1N1), având la bază cel mai probabil un virus fabricat în vreun laborator, a facut şi va mai face victime. Pentru prima data dupa douazeci de ani, statul realizează ca nu poate asigura „securitatea populaţiei” pentru ca au vândut aproape tot din economie. Securitatea populaţiei implică un sistem de apărare împotriva agresiunii externe, a foametei, a bolilor, a efectelor catastrofelor naturale. Dacă înainte de 89 erau la nivelul Marelui Stat Major instrucţiuni si proceduri de intervenţie în caz de pandemie, este probabil că şi acum există acestea deşi partea de producţie proprie a dispărut. Asistăm la o comunicare deficitară a instituţiilor statului cu populatia.
Vedeti acest comunicat difuzat pe TVR si citiţi vă rog şi comentariile.
Eu cred că după Boala vacii nebune, gripa aviară, gripa porcină, trebuie să urmeze „gripa peştelui” care se va transmite prin apă. Experienţele privind exterminarea populaţiei globului vor continua.

4.In memoriam – În 2009 l-am pierdut pe Gheorghe Dinică, cel mai „puternic” actor român, prin rolurile de forţă avute în teatru si film ( Aşteptându-l pe Godot de Samuel Beckett,-, Take, Ianke şi Cadâr de V.I.Popa,-, Felix si Otilia.-.Prin cenuşa imperiului.-.) sute de piese de teatru, filme, spectacole. Iată finalul din Explozia:

În 2009 i-am pierdut şi pe Ion Dolănescu şi pe Nicu Constantin.

5.Victorii – Lucian Bute, campion mondial la box,IBF. Munca şi modestia unui om pentru a ajunge în vârf. Cinste lui!

6.PROSTITUŢIA MEDIEI:
Cum s-a încheiat anul 2009? Într-o mizerie de nedescris, aşa cum a fost timp de 365 de zile. Prostitutia mediei, a televiziunilor, a atins apogeul în noaptea de revelion. România este o ţară de ţigani, aşa ar înţelege toată lumea care a vazut programele de revelion. Ţigănie totală! Românii care îi imită pe ţigani au ajuns de râsul ţiganilor. Nu vă mai miraţi că Europa ne consideră „neam de căruţă”.

Dacă vreti să vedeţi dansuri pe muzică ţigănească, iată un clip:


SPERANŢA: Români, treziţi-vă!
Octavian Paler – Paradoxul vremurilor noastre

––––––

Mircea Bătrânu – 2009 – remember

Reclame
Comentarii
  1. […] articole in legatura cu tema 2009 – Remember – România Frontul balcanic e o necesitate. Va fi revoluţie! Apel către jandarmi! Nu ridicaţi mâna! Putem […]

  2. […] în război civil Nu mai căutaţi soluţii. Nu e nevoie! Despre blestemul pus pe Ceauşescu! 2009 – Remember – România Frontul balcanic e o necesitate. Va fi revoluţie! Apel către jandarmi! Nu ridicaţi mâna! Putem […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s