Unelte ‹ Cronica – România de azi — WordPress.

Trei nesimţiri!
Între nesimţirea lui Prigoană şi constipaţia lui Stroe,

Nesimţirea 1- Prigoană
Caruselul nesimţirii politice merge mai departe. Pe principul „facem ce vrem”, Prigoană şi-a aruncat în luptă bãiatul de 23 de ani, susţinând singur campania. Aşa i-a dat undã verde marinarul. Dacã el, Prigoană ăl bãtrân, ar fi avut bun simţ şi un minim de educaţie, ar fi înţeles cã PARLAMENTUL nu e o manea sau, mai corect spus, nu trebuie sã fie o manea.
Reprezentanţii aleşi ar trebui sã fie oameni cu experienţã.
Dacã mergi sã te angajezi la o firmã, ţi se cere experienţã. Parlamentul însã a devenit o piaţã în care se pãtrunde pe şpãgi şi comisioane! Priviţi cine este Preşedinta camerei Deputaţilor. Între a defila în fundul gol pe scena concursurilor de Miss şi a defila la fel în Parlament, nu e nici o diferenţã. Parlamentul e clubul lor, al gãştilor infecte ce au pus piciorul pe ţara.
Nu mã leg de bãiat, el este victima orgoliului şi imbecilitãţii tatãlui. Se va trezi la un moment dat, spre binele lui. Sunt convins cã nu are-n el stratul de mizerie umanã al partidului.

Nesimţirea 2 – Stroe.
Aţi avut altã senzaţie decât aceea cã vedeţi un constipat mental când a apãrut Stroe, candidat şi el la aceste alegeri? Nesimţirea lui în momentele în care se dã drept victimă a comunismului, o egaleazã pe cea a lui Bãsescu când victimizeazã. Deci tu, Stroe, eşti unul dintre cei ce-au suferit „prigoana” comunista. Ba te-am auzit cum afirmai că în 21 decembrie erai în Piaţa Universitãţii înfruntându-l pe tiran. Ceea ce nu ştie lumea însã e cã era vorba de 21 decembrie 1995 într-un restaurant din Piaţa Universitãţii iar tiranul se numea Ovidiu (coniacul).
Stroe, ia DEXul şi vezi ce-nseamnã DECENŢÃ. Sau, şi mai bine, ia un extraveral şi mergi de te culcã. Eşti penibil. Dacã douã partide mari şi late, PSD şi PNL, n-au avut pe altcineva drept candidat, e jale.

Nesimţirea 3 – Voiculescu
Era sã fac infarct. O urmãream pe Gabriela Vrânceanu Firea, are un zâmbet care creazã un tonus bun în jur. când colo, ce mi-e dat sã aud? Ţineţi-vã bine vã rog. În nota mizeriei umane existente în România de azi, numai ce i se adreseazã lui Voiculescu cu titulatura „Profesor universitar doctor”. Am crezut cã mai e cineva pe-acolo dar nu, surprize!!!
Gabriela dragã, un profesor universitar trebuie sã aibã o activitate în domeniul învãţãmântului şi/sau cercetãrii, lucrãri publicate, sã fie recunoscut şi categoric sã fie absolvent al unei facultãţi.
Spune-i te rog mogulului tãu cã aşa e-n lumea civilizatã. Poate ne spune şi nouã când şi-a luat BACALAUREATUL!

România de azi. O lume stãpânitã de nişte analfabeţi!
Mircea Bătrânu

Reclame
Comentarii
 1. cipistan spune:

  Ce nu fac unii pentru bani…
  Tovarasa academician doctor inginer Vranceanu Firea ii scutura epoletii lui Voiculescu pe bani multi. Ce mai conteaza mandria si coloana vertebrala? Intotdeauna am spus ca adevaratul caracter al omului il descoperi atunci cand da de mirosul banului. Gresesc?

 2. Zadkielix spune:

  Extroardinar de bine zis, domnule!
  Va admir punctul si maniera de a vedea lucrurile, expuse cu o sinceritate dezarmanta!
  🙂

 3. […] Despre prostie si prosteala Prostia la români, azi Bogdan Baltazar Prostia la români! Bine va face Traian Băsescu! Nesimţirea ca stare de existenţă […]

 4. Doru B. spune:

  Apropo..Voiculescu e prof.univ la ASE, doctor in economie de peste 30 de ani. Ar fi fost util sa ii verifici CV-ul macar inainte de publicarea articolul. Libertatea de exprimare e una, dar si ignoranta la fel.

  • @Doru sau Andrei
   Poate ai si-o identitate reala si nu te mai ascunzi!
   Ai dreptate
   opera de profesor a lui Voiculescu ai citit-o tu!
   iar daca ai aflat cand si-a luat bacalaureatul
   e bine sa scrii si sa afle lumea!
   te plateste bine pt asta sau il mananci degeaba?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s