Mizeria vieţii sociale şi politice e generată în totalitate de către conducerea politică a ţării în frunte cu mult iubitul şi stimatul mincinos numit Traian Băsescu.
De ce tace preşedintele?
Pentru că el, împreuna cu mafia ridicată în conducerea ţării, sunt vedete şi nu reprezentanţi desemnaţi să administreze.
Nu-i interesează pierderile altora, nici financiare şi nici de sănătate.
Veţi vedea, Traian Băsescu va apare la TV cu faţa umilă prezentă ori de câte ori vrea să mintă poporul, spunând „şi mama mea îşi face probleme. Etc…”. Probabil va vărsa şi nişte lacrimi. Apoi va apare într-un moment oportun, cu spirit mesianic, dând o soluţie. Toate astea pentru că vedetele au nevoie de imagine. Pentru el, ca şi pentru grupul de actori de proastă calitate din mafia pdl-ista, aflaţi prin guvern sau parlament, interesul suprem e format din binomul bani+imagine.
Bani pentru clientela lor există! Vrei un post bun, scoţi banul şi-l obţii. Orice post se poate obţine contra unei contribuţii.
În timp ce actorii lor afişează un tupeu de borfaş ordinar, afişându-şi ifosele de vedete şi sărăcia educaţiei, marii actori ai României, cei adevăraţi, nu-nţeleg ce se-ntâmplă şi se revoltă pentru umilinţa căreia-i sunt supuşi.
Suntem un popor umilit de o gaşcă infectă sprijinită masiv de structurile informative.
O a doua categorie afectată este cea a pensiilor militare. Pentru cei ce nu ştiu, când intri în armată nu-ţi mai aparţii. Eşti un pion la dispoziţia statului. Statul te asigură cu tot ceea ce ai nevoie iar tu eşti la dispoziţia lui. N-ai voie să faci grevă, să nu respecţi ordinele, să te adresezi altei structuri în afara celei ierarhice.
Aşa a fost armata dintotdeauna. Este forţa fizică ce apără statul.
Pentru Marele Stat Major al Armatei, un ofiţer este o etichetă. Atunci când se fac planuri de luptă şi când se dau ordinele, se operează cu aceste etichete. Adică, se trimite detaşamentul X667 sau ofiţerul AB443. Nu mai interesează pe nimeni că acest ofiţer are o soţie şi doi copii, că are rate la casă şi la bancă, că are cheltuieli cu şcoala, întreţinerea şi locuinţa. Faptul că el execută ordinul face parte din contractul lui cu statul.
El este o etichetă pusă pe un câmp de luptă. Dacă însă nici el n-ar respecta contractul cu statul, în loc să ajungă pe front ar putea ajunge cu arma-n mână la cotroceni sau la Palatul Victoria.
În sociologie se poate determina procentul care nu se supune regulilor unei organizaţii. Armata este o organizaţie cu o structură bine definită. Dacă 0,1%, adică unu la mie dintre membri, nu se vor supune regulilor şi-şi vor face propriile reguli, înseamnă că astăzi, cel puţin 80 militari, au gânduri privind propria dreptate.
Realizaţi tragismul vieţii de azi?
Ofiţerii pensionari ameninţă cu depunerea gradelor.
N-o vor face deşi îmi doresc să văd o acţiune de asemenea demnitate.
Actorii şi militarii au fost puşi în primplanul acestei situaţii deşi adevăraţii beneficiari sunt alţii.
Nu se vorbeşte însă nimic despre cei ce-au propus şi legiferat legea pensiilor speciale. Ei nu numai că nu sunt anchetaţi dar produc în continuare furtul bugetului de stat.
Oameni buni, trebuie să ne unim. Numai aşa vom curăţa ţara de mizeria acestui regim.
Nu aşa ceva şi-a dorit populaţia în decembrie 89.

Reclame
Comentarii
 1. costin spune:

  sunt total deacord cu dv. in tot ce-ati scris ..ce se poate face ? trebuie sa ne unim intradevar dar???? nu prea stiu ce sa zic ..am fost in centrul brasovului in 89 . sunt dezamagit total de ce se petrece iclin sa cred ca suntem condusi din afara .nu se poate tu roman sa vrei raul la atatea oameni .

  • Vom iniţia o mişcare social-politică. Mai am ceva de pregătit si apoi voi posta un apel. Se schimba lumea iar noi am rămas ca ţară in bătaia vântului şi a bunului plac al unei găşti infecte care are unic obiectiv „banul propriu”.

 2. costin spune:

  sunt deacord trebuie cit mai repede .

 3. costin spune:

  domnule batranu….la revolutie eram in brasov lucram la uzina2 peatunci acum carfil .cind sa facut apel sa iese lumea in strada am fost prezent am ajutat la carat ranitii care aveau nevoie .am cautat teroristii asa zisi prin canalul brasovului .nu am cerut recunostere de la nimeni .nimc .am sperat la bine in ce va urma …nu s-a dovedit a fi bine. am plecat in ,94 in austria am lucrat la negru cum se spune pina in 2007 ,,am venit inapoi cu o meserie ff bine invatata calitate seriozitate …numai ca trebuie sa plec cit mai repede iarasi ca-mi stric copii daca mai stau mult .

 4. costin spune:

  sa ne unim cit mai repede ca sunt tare dezamagit numai la noi atata bataie de joc ..nu se mai poate ..

  • Domnule, n-a dorit nimeni in `89 sa se ajunga aici. Lumea a sperat ca se termina cu mizeria comunista, cu frigul din apartamente, cu lipsa alimentelor, cu lipsa libertatii. Din pacate, pe neatentia noastra s-a ridicat o clica de oportunisti. Ne vom uni pentru ca lumea se schimba si noi trebuie sa reintram in circuitul mondial si nu sa stam la mila si ordinele unora.

 5. costin spune:

  domnule mircea batranu …ceva interesant despre anii 89-90 aud acum de la un domn dogaru istoric c-am ce spune este adevarat .eu fiind la rev.in strada .ce nu am fost chiar convins ca suntem intradevar ocupati ca tara .

 6. costin spune:

  am citiva prieteni care lucreaza la omv ploiesti pentru austrieci ei is veniti cu firma austriaca aici sunt cetateni cu dubla cetatenie .Mai saptamani in urma mi-au zis unul ca austriacul mare ar fizis asa …acum nu-i nevoie sa mai facem razboi sa va ocupam v-am cumparat tara …

 7. Globalizarea a produs revolutiile din `89, prin interesul dublu, de a se evita un razboi mondial nascut pe criza economica si, prin nevoia de extindere a unei pieti mondiale.
  Da, cei care au condus Romania in ultimii 20 de ani, au vandut tot sau au platit tributul apartenentei la Europa Unita. Economic, Romania nu-si mai apartine, e data unei tari numita Austria, care de fapt nici ea nu exista economic, financiar, militar, politic dar, este un „NOD” al intereselor globaliste.

 8. costin spune:

  azi am fost la niste prieteni si le-am deschis site-ul dv…sa se documenteze si ei …bine cel mai amuzant a fost povestea basinii .nu s-au mai putut abtine …sanatate

 9. costin spune:

  imi doresc cartea mizerabilii romaniei ….multumim ca existati

 10. […] – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Frăţia pentru România Pensiile – de ce tace preşedintele? 0.000000 […]

 11. […] – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Frăţia pentru România Pensiile – de ce tace preşedintele? 0.000000 […]

 12. vasile spune:

  Ma cutremur cand ma uit la Ziua Europei desfasurata la Primaria Sectorului 2 din Capitala , ocazie de a se afisa toate rebuturile societatii romanesti , imbracate sfidator in uniforma militara. ROMANIA NU MAI EXISTA , EXISTA DOAR STATUL MAFIOT CU REPREZENTANTII LUI ABJECTI. DOAR UN RAZBOI CIVIL AR REPUNE TABELA DE VALORI A SOCIETATII. SOLIDARITATE CU CINE ? CU HOTII CARE AU VANDALIZAT TARA?

 13. Ciocan Dorel spune:

  Revolutia nu se face cand vrem noi, ci cand bate ti-tac-ul ISTORIEI!

 14. Ciocan Dorel spune:

  Asta suna a…,,Falansterul de la Scaieni”!

 15. […] – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Frăţia pentru România Pensiile – de ce tace preşedintele? 0.000000 […]

 16. […] – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Frăţia pentru România Pensiile – de ce tace preşedintele? 0.000000 […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s