Mocirla in care a dus ţara această şleahtă golănească de la putere se vede în trista situaţie existentă peste tot! Vedeţi sărăcia care începe să stăpânească ţara! Priviţi declaraţia din seara alegerilor a acestui mincinos care este preşedintele ţării:

Traian Băsescu promitea luptă împotriva sistemului mafiot al comuniştilor, alte şi alte gogoşi turnate populaţiei! Aţi văzut în istoria României un preşedinte mai mincinos? Ba că nu ştia de criză, ba că nu va împrumuta de la FMI, ba că România va ieşi din criză, etc… etc…
Un milion de şomeri n-au cum să-şi asigure existenţa iar el defilează cu un cărucior prin hypermarket făcând pe umilul! Omul ăsta n-are pic de ruşine dar reprezintă România!
Pensionarii trăiesc spaima nesosirii pensiilor, bugetarii spaima pierderii locurilor de muncă, medicii sunt proşti, profesorii sunt proşti, militarii sunt proşti, iar el marinarul  e deştept! Are dreptate de fapt.
Uitaţi-vă! clientela PDL a luat toate posturile şi toate contractele! Îi doare-n cur de populaţie! Ministerele colcăie de soţii, soţiile, copiii, amantele şi curvele celor de la PDL!
Miliarde de euro se joacă în interiorul PDL!
Această caracatiţă a devenit un stăpân absolut în ţară! Nu au teamă! Pentru ei nu există justiţie, nu există DNA, nu există poliţie! Sfidarea lor depăşeşte orice limită!
Îmbuibaţii regimului Băsescu! Dacă vreţi să vă plângeţi de situaţie nu aveţi cui!
De ce tace preşedintele?
Simplu! El este capul acestei mafii! În istoria de 151 de ani a României nu a mai existat un Şef de Stat al României care să-şi prăduie ţara! Nici Carol al II-lea n-a făcut aşa ceva iar Lupeasca n-a ajuns ministru!
Da adevărat „Să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu”! Şi datorită ţie există acest regim! La miliardele tale scăpam ţara de şleahta asta!
Oameni buni! Revoluţia va veni cu siguranţă! Mediile elevate şi ştiinţifice din occident ştiu asta! Reforma americană aşa cum am scris în articolul precedent este menită a produce o revoluţie de catifea întinsă pe douăzeci de ani! Vor schimbarea lumii în etape!
Ce-am greşit noi în România?
În 1989 s-a greşit pentru că radicalismul unei revoluţii a fost îndreptat strict împotriva lui Ceauşescu! Nu uitaţi asta!
O revoluţie ca să reuşească trebuie să lichideze liniile doi şi trei ca să nu mai aibă cine se cocoţa în frunte! Căutaţi în istorie Revoluţia Franceză din 1789!
Nu v-aţi săturat de borfaşii ajunşi în fruntea ţării? Reforma înseamnă amăgire şi rocada aceloraşi structuri la conducerea statului!
Avem nevoie de schimbare!
O schimbare radicală!

Reclame
Comentarii
  1. theodora0303 spune:

    Felicitari pentru articol!

  2. […] 500 milioane de euro pentru partid One Stop Shop, un milion de euro sau testul pentru e-Romania Pentru PDL sunt bani! Medici prosti, profesori prosti, militari prosti! Povestea băşinii Frăţia pentru România […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s