Mihail Gorbaciov a amanat cu 20 de ani criza mondială

Posted: 14 aprilie 2010 in criza mondiala, morala, Neclasificat, politic, social
Etichete:, , , , , , , , ,

mihajl gorbachov

Omul care a schimbat lumea secolului XX a venit la Bucureşti.

Parcă nu era Gorbaciov ci sosia lui!
Laureat al premiului Nobel pentru pace în 1990, Mihail Gorbaciov a iniţiat schimbările numite Perestroika si Glaznost, schimbări care au dus la prăbuşirea comunismului!
Interviul Andreei Esca îl puteţi urmări pe PROTV

interviu Mihail Gorbachev


E deşteaptă Andreea Esca! Bravo ei! După cele câteva întrebări pentru care primise acordul a pus punctul pe I(i)
-Dacă ar fi să reveniţi în anul 1989 aţi lua aceleaşi măsuri?
Marele om de stat numit Mihail Gorbaciov (sau sosia lui) s-a făcut că n-a înţeles! Înainte făcuse acelaşi lucru prin confuzia lui Ion Iliescu cu Emil Constantinescu! E clar că nu putea să-l susţină pe Ion Iliescu, nu? De douăzeci de ani a evitat mereu aceste capcane!
Decizia privind schimbarea lumii la sfărşitul deceniului opt a aparţinut unor grupuri ce decideau structura lumii! N-a fost niciun referendum şi niciun acord interstatal!
Dar cei ce deţin frâiele lumii sunt bine informaţi iar criza economică din 1989 a fost aruncata douăzeci de ani mai târziu!
Mare OM, mare caracter, cum zice românul!

Reclame
Comentarii
 1. mariusmioc spune:

  Ce a declarat Gorbaciov despre revoluţia română, chiar în perioada revoluţiei, se poate citit aici: http://wp.me/pjejF-1Ri

  • Marius
   Eu suspectez cel mai mult massmedia ca dezinformare, asa incat nu voi lua in considerare presa din 89!
   Lumea astepta cu naivitate ca Gorbaciov sa spuna ceva de genul „Da dom’le trebuia sa-l inlaturam pe Ceauşescu!” sau „Da, îl ştiam pe Iliescu şi l-aş fi sprijinit!”, însă el nu aparţine istoriei noastre! Poate prin 2050 sau 2089 se va afla!

 2. […] soarta lui Nicolae Ceauşescu şi implicarea ruşilor în decembrie 1989 , Mihail Gorbaciov a spus „Ce justificare mai căutaţi? El (Ceauşescu), în loc să se pună în frunte, s-a pus împotriv… 0.000000 […]

 3. […] Omul care a schimbat istoria, Mihail Gorbaciov, a fost la Bucureşti ca invitat la lansarea ziarului Puterea in 14 aprilie 2010. Ce ne spune Gorbaciov? “Ce justificări căutaţi pentru execuţia lui Ceauşescu? El, în loc să se pună în fruntea poporului, s-a pus împotriva lui!”vezi si Mihail Gorbaciov a amânat cu 20 de ani criza mondială […]

 4. U R A N U S spune:

  fara ironie, nu de putine ori m-am intrebat daca nu cumva Mihail Gorbaciov, este arhanghelul Mihail, descris in Biblie; actiunile lor sunt foarte asemanatoare, iar Biblia a dovedit -IN TIMP- ca multe din enunturile sale-fie ca se refereau la trecutul acelor ani, fie la viitor, adica si acesti ani- ca a avut dreptate.

  • E un om „insemnat” iar el a desfiintat un sistem construit intr-o suta de ani, de la Marx incoace! Si eu consider Biblia drept o carte a viitorului! Ne apropiem de Turnul Babel prin Uniunile care se formeaza! Gorbachov si Papa Ioan Paul al II-lea au fost cei mai importanti oameni ai planetei dupa al Doilea Razboi Mondial!

 5. U R A N U S spune:

  Gorbaciov (ca om politic) da, papa-ul respectiv, doar daca il asociem cu organizatia poloneza „Solidaritatea” (si , inclusiv , viitorul presedinte L.Walenksa) , si R.Regan, acest triunghi a a pus umarul serios, la caderea comunismului.Biblia este o carte foarte interesanta , insa pana acum a fost interpretata incorect, dumnezeul biblic, nu poate exista (conform oricarui minim de ratiune si logica) insa poporul lui Israel a fost „condus” afara din Babilonia si apoi din robia egipteana, de entitati extraterestre care aveau nevoie de un intermediar intre civilizatia lor (mai mult ca sigur, extrem de avansata) si omenirea de pe pamant) , aflata inca in fasele primitivismului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s