Prostia la români, azi Bogdan Baltazar

Posted: 25 aprilie 2010 in morala, Neclasificat, politic, românia
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Prostia la români, azi Bogdan Baltazar

E o mare dezamăgire să-l includ aici pe un specialist, recunoscut, al domeniului bancar. L-am cunoscut într-un moment în care BRD se transforma în BRD-SG iar greutatea spuselor sale determina linia unei bănci care trebuia să fie number one în investiţii!
Acum mai bine de zece ani, omul era tranşant, dădea verdicte de genul „prudenţa Societe Generale este excesivă, nu vom avea internet banking iar în România niciodată nu vor fi aplicabile operaţiunile pe credite back to back! Şi bine fac francezii!”
Aşa era Bogdan Baltazar atunci!
Din moment ce are un preţ (comercial) înseamnă că omul s-a prostit!
Se poate spune că este un om sărac? Oare ce-i lipseşte?
A pus mâna pe lingură şi s-a înfruptat din marele rahat construit de un escroc recunoscut care a ajuns ministrul economiei! Să ai o condamnare definitivă pentru delapidare din bugetul municipiului Bucureşti şi să fii ministru e posibil numai prin protecţia capului mafiei!
Dar cum a ajuns Bogdan Baltazar să fie cumpărat?
În ultimul timp apăruse din ce în ce mai des în emisiunile TV. Scopul s-a văzut odată cu acest spot publicitar.

Bogdane, te doare-n cur de mocanii şi de moţii din Apuseni! N-ai fost niciodată acolo! Din fotoliul de-acasă mănânci rahatul corupţiei din ţara asta!
Care a fost preţul? 100,000 euro?
Dacă noi, cei din Apuseni am săpa o groapă în curtea ta şi am veni cu o cisternă de cianură s-o turnăm acolo, cum ai reacţiona?
Chiar nu-ţi ajung banii?
Bogdane, voi ştiţi că avem în subsol şi diamante?
Dar ce folos dacă la suprafaţă e plin de oameni proşti? Nu prostie nativă ci dobândită prin nesimţire, ticăloşie şi şantaj!
Arginţii lui Baltazar!
Alte articole pe aceeaşi temă:
https://viitorul.wordpress.com/2010/04/08/prostia-la-romani-bine-va-face-traian-basescu/
https://viitorul.wordpress.com/2010/03/30/medici-prosti-profesori-prosti-militari-prosti/
https://viitorul.wordpress.com/2010/03/11/traian-basescu-academician/
https://viitorul.wordpress.com/2010/02/26/povestea-basinii/
https://viitorul.wordpress.com/2010/01/12/nesimtirea-ca-stare-de-existenta/

Comentarii
 1. costin spune:

  am ramas masca cand lßam vazut in reclama ….cum spune el ce se poate face din banii obtinuti din aurul scos ..vreau saßi intreb ce sßa facut cu ce sßa vandut pana acum__??Domnule Batranu cred ca ar trebui sa se faca referendum pt.asta…oricum bine ca-i vedem la fata.

  • Aproape toate marile averi din Romania sunt facute pe bogatia tarii! Asta se face si acum furandu-se zilnic! Voi promova un Apel catre cei din Ţara Moţilor şi probabil că ne vom face singuri dreptate! Din păcate obrazul lui Bogdan Baltazar a devenit un panou pe care se lipesc bancnote!

 2. Andy spune:

  NU trebuie sa lasam niste ticalosi fara scrupule – creaturi ale diavoluylui s adistruga rosia montana si sa otraveasca tara cu cianuri .. niunde in Europa NU ETS VOIE – ESTE INTERZIS ceeea ce vor sa faca.. si mai ales rusine UE daca nu da Romanai afara din UE si lasa sa se intimple asa ceva sub ochii lor libidinosi..

 3. […] situaţia jalnică de a da sfaturi pentru bunul mers al ţării! Mai are un pas să-l vedem lângă Bogdan Baltazar făcând reclame marilor interese străine, în detrimentul populaţiei! Cum am ajuns aici? De ce […]

 4. […] prostie si prosteala Prostia la români, azi Bogdan Baltazar Prostia la români! Bine va face Traian Băsescu! Nesimţirea ca stare de […]

 5. alexandru leontescu spune:

  Fost ofiter acoperit al DIE (slava Domnului ca majoritatea romanilor care si-au servit tara sub acest drapel nu sunt de teapa „bancherului” in discutie…), acesta caiafa imbatranita in rele ne cere sa derulam gogorita lui Frank Timis, de ale carui ispravi chiar si internetul este plin, nu numai fisetele anumitor servicii de informatii.
  Pai daca B.B. ar fi fost destept, nu s-ar fi bagat in afaceri cu un escroc, evreu american, pripasit temporar si pe aici, mare „consultant” in firma constituita de cei doi neonorabili.
  Asa ca nici competenta, nici „familia” nu-l recomanda sa ne mai dea sfaturi.
  La loc comanda, domnule Bogdan Balthazar!

 6. U R A N U S spune:

  „Aproape toate marile averi din Romania sunt facute pe bogatia tarii! Asta se face si acum furandu-se zilnic! ”

  Si cine mai poate remedia aceasta situatie? Nimeni! Exceptie Armata, daca , bineanteles, VREA. Si apoi schimbare radicala a regimului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s