Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii!

Între Traian Băsescu şi ruşine nu există decât o singură legătură! El este neruşinarea în persoană! S-a ascuns ieri în timpul mitingurilor iar azi şi-a luat cravata violet şi cu neruşinarea caracteristică a bătut câmpii prezentând cazuri de infracţiuni de prin judeţe drept cauza acestei situaţii!
El nu este Preşedintele României pentru că şi-a încălcat jurământul! Traian Băsescu este angajatul FMI! El nu mai reprezintă o autoritate aleasă de popor pentru că şi-a subjugat poporul unei puteri străine!
De-asta am lansat Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria!
Iată-l la investitură depunând jurământul!

„Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”
Ne-a blestemat istoria să avem un mincinos şi-un prefăcut în fruntea statului!
De ce-a ţinut conferinţa de azi?
Ca să ne transmită, ATENŢIE, că va sancţiona pe oricine e împotriva lui! Am telefonul ascultat! Probabil că unul din serviciile de securitate, plătit din banii noştri, se ocupă de asta! Traian Băsescu, eşti cea mai mare ruşine a istoriei României!

traian basescu antena3 conferinta de presa
La Conferinţa de bătut câmpii a făcut ce-a ştiut mai bine, “a minţit”! Preşedintele României este angajatul unei puteri financiare străine numită FMI! El execută planurile lor! Nu mai avem Constituţie, Guvern, Parlament, Instituţii de apărare!

Trebuie să ne facem dreptate!
Vreau să fac o menţiune! Tatăl meu a fost ofiţer. A fost la dispoziţia ţării şi a statului! În treizeci de ani de activitate a fost pe-acasă maxim şase ani! Apoi şapte ani am umblat prin spitale cu el! Acum îl visez noapte de noapte pentru că imbecilul ăsta cocoţat în fruntea ţării, îi taie pensia de urmaş mamei mele! În situaţia asta  sunt milioane de pensionari!
Traian Băsescu, pentru mine eşti ruşinea ţării! Eu am depus Jurământ de credinţă ţării şi nu unui stat corupt condus de un analfabet cu pretenţii de doct!

Alte articole

România şi criza mondială – Ce urmează?
De ce minte Traian Basescu?
De ce se prabuseste Romania?
Frăţia pentru România
Pensiile – de ce tace preşedintele?

Comentarii
  1. […] This post was mentioned on Twitter by mircea batranu. mircea batranu said: Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii!: http://wp.me/pCwtU-5u […]

  2. […] Lista articolelor « Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii! […]

  3. […] nu mai plimba caruciorul la hypermarket Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii! Opoziţia parlamentară nu este solutia! Putem ieşi din situaţia gravă! Dar fără el! De ce nu […]

  4. […] borfaşi Traian Băsescu nu mai ia copiii in braţe! Traian nu mai plimba caruciorul la hypermarket Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii! Romania şi criza mondială – Ce urmează? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste […]

  5. […] mai 2010 Vezi seria de articole: 6 mai 2010 – De ce minte Traian Basescu? 13 mai 2010 – Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii! 12 iulie 2010 – Minciuna austerităţii până la 31 decembrie 2010 1 iulie 2010 – […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s