Aceasta este o Campanie de presă la Comandă! Eu recunosc, am fost plătit cu 7 (şapte) tiwazi pentru această campanie! Vreau să denigrez instituţiile statului!

DENIGRÁ, denigrez, vb. I. Tranz. A ponegri, a defăima, a calomnia, a discredita. – Din fr. dénigrer, lat. denigrare.

Voi arăta de fapt că discreditarea instituţiilor este rodul politicii oficiale a statului român! Corect era autodenigrare sau autodiscreditare!
Strategia Naţională de Apărare a Ţării, după analiza în CSAT,  a fost trimisă Parlamentului pentru a fi avizată. Acesta este un nou pas pentru instaurarea dictaturii în România! Vă voi prezenta aici de ce. Pentru început voi menţiona două priorităţi ale Strategiei, scrise în preambul:

 1. “La peste un deceniu si jumatate de la Revolutia din Decembrie 1989, poporul român a depasit faza tranzitiei de la totalitarism la democratie si este angajat ferm în procesul de reconstructie morala, modernizare institutionala  si responsabilizare civică, în deplin acord cu valorile sale fundamentale, cu valorile europene si euroatlantice.”
 2. “Noua strategie de securitate reprezinta un demers major în aceasta directie  si este focalizata, din perspectiva finalitatii sale democratice, pe garantarea securitatii individului, a vietii sale si a familiei.”

În susţinerea celor prezentate şi analizate în CSAT voi prezenta câteva vulnerabilităţi ale României:

 1. diminuarea capacităţii de aplicare a legii de către unele instituţii ale statului, precum şi capacitatea administrativă redusă la nivel central şi local”.
 2. politizarea excesivă a unor instituţii, atât la nivel local, cât şi naţional’
 3. crima organizată care încearcă să-şi exercite influenţa asupra mass-media, instituţiilor statului şi decidenţi politici.”
 4. “fenomenul campaniilor de presă la comandă, cu scopul de a denigra instituţii ale statului, prin răspândirea de informatii false despre activitatea acestora”.

Principala vulnerabilitate a României constă în incompetenţa celor ce conduc statul român. Este un fapt extrem de grav ca un om care nu are pregătire profesională, experienţă sau expertiză, să ajungă în situaţia de a decide acţiunile statului.
Cum să vorbeşti de reconstrucţie morală şi responsabilizare civică dacă promovezi în funcţii de stat clientelă politică fără pregătire, competenţă, experienţă sau expertiză?
Cum te poţi prezenta în faţa poporului cu miniştrii corupţi, analfabeţi şi mincinoşi?
Preşedintele ţării minte cu neruşinare încontinuu, ba că ştia de criză, ba că nu ştia, ba că nu va lua împrumut de la FMI, ba că va lua, ba că nu se va atinge de pensii şi salarii iar acum el semnează pe un document despre Strategia Naţională de Apărare a Ţării! Păi cum să te credem Traian Băsescu? Minţi de douăzeci de ani iar acum se-ntreabă lumea, pe bună dreptate, “unde sunt banii dumneavoastră”? De urări de genul “Să trăiţi bine!” în timp ce le-ai băgat mâna în buzunar, s-au săturat! De banii clientelei de partid, PDL, nu s-a atins nimeni!
Se lăuda Elena Udrea că Traian Băsescu a promovat multe femei în funcţii de stat! Da, e adevărat, dar pe ce criterii? Spuneţi-mi una singură care are pregătire, experienţă, expertiză, vocabular, decenţă, responsabilitate! Este una singură care să fii făcut o facultate prin forţele proprii şi să fii promovat prin activitatea profesională? Există măcar una singură? Ce pregătire şi ce experienţă are Roberta Anastase care a ajuns al patrulea om în stat şi umblă cu telefonul prin şedinţa parlamentului pentru a transmite mesajul preşedintelui! Ce pregătire şi experienţă are Elena Udrea ca să răspundă de o activitate guvernamentală de zece miliarde de euro? Ea nu ştie cum arată Europa dar le atrage atenţia unora, cu degetul, că vin la ministerul ei să ceară fonduri europene!
Aici e dezastrul ţării. Nişte borfaşi şi vuvuzele s-au căţărat în fruntea ţării prin sprijinul unora care au făcut din România o colonie mafiotă!
Ce guvern e ăsta care vrea să răspundă de Strategia de Apărare a Ţării în timp ce o vinde?
Iată Lista nesimţirii, ea conţine membri acestui guvern al imposturii:
Emil Boc, Markó Béla, Vasile Blaga, Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu, Adriean Videanu, Teodor Baconschi, Radu Berceanu, László Borbély, Elena Gabriela Udrea, Gabriel Oprea, Kelemen Hunor, Catalin Marian Predoiu, Gabriel Sandu, Mihai Constantin Şeitan, Daniel Petru Funeriu, Cseke Attila, Mihail Dumitru!
Un prim ministru care a ajuns principalul motiv de râs al cancelariilor europene prin slugărnicia de care dă dovadă! Este cel mai jalnic personaj din istoria politică a României! Dintre principalii oameni ai PDL unul singur are o facultate absolvită prin meritele proprii, Radu Berceanu, dar şi averea lui e făcută din afaceri cu statul! Al cui om e Videanu? Ce pregătire are? Nu-mi spuneţi că e inginer! El nu ştie să facă un desen tehnic! Este trezorierul PDL, adună banii şi face zeciuiala!  Blaga declară că a luat împrumut o jumătate de million de euro de la un prieten şi este numit Ministru de Interne în loc să fie luat de mascaţi! Olteanu repetă la nesfârşit aceleaşi opt cuvinte pe care le ştie! O fată a furat banii Ministerului Turismului şi e liberă! Clientela PDL fură cu japca tot ce mai există ca fonduri în România! De banii lor nu se atinge nimeni pentru că roata banilor trebuie să-i ţină pe toţi! Consilierii prezidenţiali vor trebui odată să răspundă de imbecilitatea unor demersuri de genul „Băsescu un fel de Moise” al lui Sebastian Lăzăroiu sau „ fondatorul basescianismului” al lui Sever Voinescu!
Atenţie, toţi aceşti nesimţiţi care sfidează poporul, se ocupă de Strategia Naţională de Apărare! Asta înseamnă mai mult decât tupeu de borfaş! Înseamnă trădare!
Nu trebuie o campanie de presă pentru discreditarea instituţiilor statului. Acest stat este o ruşine prin cei care-l reprezintă! Ei n-au strategie pentru România, pentru dezvoltare, dar vorbesc despre strategie de apărare! Altfel spus îşi apără propriul jaf!

Vezi si:

Instaurarea dictaturii şi protestele populare
Ce înseamnă tupeu de borfaş?
La Cotroceni mai e cineva treaz?
România: art.53 vs art.55
Expertele României. Poza de familie.
Borfaşii de la UDMR
Relansarea economică, o gogoaşă politică generală!
România între economişti, contabili şi borfaşi
Traian Băsescu nu mai ia copiii in braţe!
Traian nu mai plimba caruciorul la hypermarket
Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii!
Romania şi criza mondială – Ce urmează?
De ce minte Traian Basescu?
De ce se prabuseste Romania?
Proiectul e-Romania, 500 milioane de euro pentru partid

Comentarii
 1. […] si: Campanie de presă la comandă – Denigrare- Strategia Naţională de Apărare a Ţării Între Planul Valev şi Planul Ontario Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie […]

 2. Florin spune:

  Dar vin si eu cu urmatoare intrebare: din lista aceia de impostori nu lipsesc niste persoane? Cum ar fi toata clasa politica. Lista impostorilor se reduce doar la guvern? Avem un Parlament care de 20 de ani nu face nimic. Unde e indignarea vis-a-vis de acest subiect? Unde a zacut idignarea si protestul pana acum? Si pana acum am fost furati, doar ca „indirect”, erau furati banii cu care fiecare dintre noi cotiza la bugetul de stat. Romanul din pacate s-a trezit doar atunci cand i-a fost bagat mana „direct” in buzunar.
  O guvernarea „sanatoasa” se bazeaza pe o fundatie „sanatoasa” – societatea.
  Clasa politica reprezinta expresia societatii pe care o reprezinta si o conduce.
  Asta e tristul adevar.

 3. U R A N U S spune:

  de multe ori ma intreb daca nu cumva „vocatia” neamului romanesc , realmente, reclama dictatura? Cat despre lista impostorilor, corect, lista este extrem de lunga, cea ce dovedeste inca o data ca Romania este corupta de la vladica la opinca si numai o „mutare” radicala poate insanatosi situatia: SCHIMBAREA SISTEMULUI, cu unul dovedit a fi bun, si anume revenirea la monarhie, care este dovedit ca pentru Romania a fost singurul sistem benific, si este dovedit de celelalte monarhii europene(si nu numai) ca este singurul sistem care asigura omului de rand, statutul de adevarat om.

  • Nu forma asigura democratia! Sub Carol al II-lea am fost dictatura! Nu monarhia sau republica inlatura dictatura sau pericolul instaurarii dictaturii! Statul trebuie schimbat pentru a construi un sistem care sa inlature acest pericol (fara sef de stat)!

 4. […] Paşii spre dictatură. Ocultismul în politică Posted on 29/06/2010 by mircea batranu Am scris o serie de articole despre instaurarea dictaturii în România, starea de război civil previzibilă, reponsabilitatea clasei politice şi a consilierilor prezidenţiali. Trăim un infern în care se promovează bunul plac al preşedintelui, în care Guvernul administrează prin Ordonanţe de Urgenţă, în care se încearcă blocarea presei. […]

 5. U R A N U S spune:

  Sunt cazuri si cazuri… uneori forma reprezinta cadrul, iar cadrul este cel care canalizeaza actiunile.Iar intr-o lume cat de cat onesta, etichetele spun foarte mult despre continut, nu ca in cea cu „Republica POPULARA…” ( ca ex.) in care eticheta spunea ca tara ar fi a poporului, in realitate nu era deloc asa.
  Dictatura instaurata de Carol a fost o necesitate din cauza interminabilelor lupte dintre partide, dar si cu aceasta dictatura, la acel timp, Romania a progresat cot la cot cu celelalte natii; fara sa mai adaugam ca si in alte tari era dictatura ( asta a fost istoria) iar dictatura republicii romane, inca nu a fost depasita de nimic altceva! Si chiar tu adaugi, ca tara , la acest moment,se indreapta spre o noua dictatura ! Questions?

  • La asta ma tot gandesc! Dictaturile au fost in cea mai mare proportie instaurate de sefii statelor apoi de sefii militari si de sefii guvernelor! In proiectul meu „Romania-Datorie si Onoare” presedintele este numit de catre Camera Teritoriala (a reprezentantilor) iar Primul Ministru de catre Camera Breslelor (a profesiunilor)! Iar puterile lor sunt mult diminuate!
   Vremurile sub care suntem e posibil sa ne ofere ca singura sansa de conservare si existenta a Romaniei sa fie Monarhia!

 6. […] Mai ştie cineva ceva despre preşedinte? Se mai expun cu ceva cele două guverne ale lui, cel de la Cotroceni şi cel expus în Victoriei în afara presiunii legislative? În afara pionului FMI de la finanţe, […]

 7. U R A N U S spune:

  Dictaturile au fost parte a evolutiei umane , in trecerea de la animalism la cea ce se numeste om…Nu e cazul sa le comentam prea mult, este important daca societatea romaneasca se simte evoluata si are pretentia de rigoare: e clar insa ca indivizii care preamaresc republica si o conduc, o fac doar cu scopul de a exploata si folosi populatia tarii ca pe niste animale de povara, care trebuie sa munceasca in conditii mizere, pentru ca ei, guvernantii sa conduca limuzine extrem de scumpe, si sa-si petreaca prea multele vacante, in locuri exotice, sau -din nou despre populatia de rand a tarii- sa moara ca idiotii prin tari cu care altfel am fost dintotdeauna in relatii macar neutre…
  Si aceasta tot pentru ca niste guvernanti ticalosi sa mai ciupeasca ceva de la cei care i-au cumparat pentru a le vinde intreaga tara…

 8. U R A N U S spune:

  Dupa cum titreaza media romaneasca, se pare ca Dan Diaconescu (OTV) chiar este victima unui framaj politic ( cu scopul de razbunare) in care pare (din nou, pare) a fi inplicat chiar PM al tarii! Daca asa stau lucrurile, ne imaginam ce se intampla cu persoane necunoscute public, care ar indrazni sa critice puterea! Macar incep sa inteleg de ce multi plang dupa Ceausescu!

 9. […] austerităţii până la 31 decembrie 2010 România condusă la ţambal. Răzbunarea minciunii Campanie de presă la comandă – Denigrare- Strategia Naţională de Apărare a Ţării Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor Instaurarea […]

 10. […] si: Campanie de presă la comandă – Denigrare- Strategia Naţională de Apărare a Ţării Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor Instaurarea […]

 11. […] e inteligent? Paşii spre dictatură. Ocultismul în politică Cine conduce ţara de şase ani? Campanie de presă la comandă – Denigrare- Strategia Naţională de Apărare a Ţării Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor Instaurarea […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s