Remanierea guvernamentala, o noua escrocherie

ESCROCHERÍE, escrocherii, s. f. Infracțiune care constă în înșelarea unei persoane prin mijloace frauduloase în scopul obținerii unor profituri; faptă de escroc; înșelăciune, pungășie, șarlatanie. – Din fr. escroquerie.
sursa-DEXONLINE

Cu nesimţirea caracteristică borfaşilor ajunşi în fruntea ţării, gaşca de escroci furnizează o nouă temă de dezbatere, remanierea guvernamentală! Au furat bugetul pe 2010 si pentru liniştirea populaţiei aruncă pe piaţă tema remanierii. Altfel spus, unii dintre miniştri pdlişti vor fi trecuţi în afara sistemului executiv, pentru a se şterge urma şi bineînţeles responsabilitatea jafului. Iar jefuitori de teapa lui Videanu îşi vor vedea liniştiţi de viaţa lor. Pentru că justiţia le aparţine iar serviciile informative le protejează jaful!
Noi suntem hăituiţi de instituţiile de stat, suntem purtaţi în procese pentru a ne apăra drepturile iar ei îşi văd liniştiţi de furturi!
Au creat un sistem pe care-l considera ideal:

 1. minciuna ca politică de stat
  Minciuna a fost adusă la rang de politică oficială a executivului român, de către Traian Băsescu. Astfel, pentru tot ceea ce se-ntâmplă rău în ţară, vinovaţi sunt Patriciu, Vântu, Voiculescu şi guvernul Tăriceanu. El, Traian Băsescu, nu are nici o responsabilitate. Nu mai surprinde pe nimeni că „favorita blondă” a declarat că „nu l-a privit niciodată pe Traian Băsescu ca pe-un barbat”.
 2. furtul prin lege (legea bugetului)
  Furtul prin lege. În bugetul de stat sunt capitole de cheltuieli pe investiţii unde un pix poate costa 1000 euro. Bugetul e aprobat prin lege iar urmărirea penală se face când este încălcată legea. Furtul este acoperit! Iar când vine vorba despre Fondurile Europene şi contribuţia bugetară proprie de 15%, nu se mai întreabă nimeni unde se duc aceste fonduri (Numai proiectul e-Romania, un proiect inutil, trage din Bugetul de Stat 75 milioane de euro, contribuţia României).

Poate cleaningul financiar al fondurilor, pornit din Statele Unite şi propagat pe pieţele vest-europene, va duce la o conlucrare DNAOLAF şi la curăţenia administraţiei române.
Revenind la povestea lor despre remanierea guvernului. Aţi văzut vreun guvern mai analfabet (cu excepţia celor din anii 1946+1962), mai clientelar, mai corupt, mai tupeist ca acesta?
Băsescu râde, Boc râde, Guvernul râde, opoziţia se face că luptă împotriva puterii, Justiţia este un SRL al puterii, Serviciile Secrete îi protejează iar noi tuşim, scuipăm şi înjurăm degeaba sperând la dreptate politică şi justiţie socială.

diagrama conflictelor

Diagrama conflictelor

Programul guvernamental „Ultima palmă” trebuie să fie urmat rapid de un program al ţării, un program cetăţenesc numit „curăţenie în România”.
Suntem într-o situaţie dificilă ca ţară iar vorbele lui Nicolae Golescu „Fraţilor, a venit vremea!”, sunt mai actuale ca oricând!

vezi si:

Minciuna austerităţii până la 31 decembrie 2010
România condusă la ţambal. Răzbunarea minciunii
Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor
Ce înseamnă tupeu de borfaş?
România: art.53 vs art.55
Expertele României. Poza de familie.
Relansarea economică, o gogoaşă politică generală!
România între economişti, contabili şi borfaşi
Putem ieşi din situaţia gravă! Dar fără el!
Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria!
De ce minte Traian Basescu?
De ce se prabuseste Romania?
Proiectul e-Romania, 500 milioane de euro pentru partid
One Stop Shop, un milion de euro sau testul pentru e-Romania
Povestea băşinii
Pentru PDL sunt bani!
Medici prosti, profesori prosti, militari prosti!
Frăţia pentru România

Reclame
Comentarii
 1. […] Programul Ultima Palma – Remanierea guvernamentala Nu v-aţi săturat de FMI? Bâlbâielile lui Mugur Isărescu şi rezerva BNR de 35 de miliarde de euro! Minciuna austerităţii până la 31 decembrie 2010 România condusă la ţambal. Răzbunarea minciunii Ce înseamnă tupeu de borfaş? Relansarea economică, o gogoaşă politică generală! De când e Dan Voiculescu profesor universitar doctor? România si criza mondiala-ce urmeaza? De ce minte Traian Basescu? De ce se prabuseste Romania? Povestea băşinii Cine conduce ţara de şase ani? Diagrama conflictelor- România în război civil 0.000000 0.000000 […]

 2. […] Raportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile! Voi politistii de ce nu aveti o fratie? Programul Ultima Palma – Remanierea guvernamentala Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor Instaurarea […]

 3. U R A N U S spune:

  In loc de „remanieri” (adica rotirea cadrelor0 mai bine am urma exemplele bine stabilite ale monarhiilor europene!
  ” E CEVA PUTRED IN DANEMARCA!”
  Saracii danezi! Se pare ca li s-a infundat, s-a dat militaria jos din pod! Au
  fost loviti ca de traznet! Ajutorul de somaj era garantat pentru cinci ani, iar
  acum „nenorocitii” l-au redus la jumatate! Poate din cauza crizei, poate ca in
  urma „descoperirii” faptului ca nimeni nu gasea servici decat dupa 4 ani si
  jumatate! In fond era inevitabil, mania lui D-zeu bate in fel si chip! Da, era
  inevitabil, pentru ca Danemarca este o tara anacronica, preistorica, unde
  tarlalele de pe camp sunt asfaltate, satele sunt mici superorase(vai de ei:
  peste 95% urbanizare!) trenurile nu indraznesc sa intarzie nici macar un minut,
  homeless-ii sunt ca si inexistenti…Cum este posibil?
  E foarte posibil prin existenta si mentinerea a doua sectoare economice, la
  nivel superproductiv si preturi de desfacere de dumping:Acestea sunt agricultura
  si energia, amandoua supertehnologizate (3% din populatie, angrenata in
  agricultura!) sectoare care niciodata nu dau someri dar nici milionari facuti
  peste noapte!Si mai este un lucru:mentinerea marilor hoti (acum inexistenti la
  ei) in „pensiuni” speciale!
  Si, colac peste pupaza, nu numai ca nu au presedinte „servitor al populatiei”(!)
  nu au nici macar rege, au o biata Regina!
  Ptiu, sa nu va fie de deochi, danezilor!

 4. […] Raportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile! Voi politistii de ce nu aveti o fratie? Programul Ultima Palma – Remanierea guvernamentala Suspendarea presedintelui, conditie necesara dar nu suficienta Minciuna austerităţii până la 31 […]

 5. U R A N U S spune:

  desi ma laudasem ca am sa urmaresc Varianta Cojocaru , zi de zi, cred ca sunt 2 saptamani de cand nu am mai intrat pe pagina lor, pur si simplu am uitat de ea! Astazi,fiind in cautare de subiecte si avand timp, mi-am amintit de aceasta pagina si am intrat pe ea, observ ca ageamiii se calca pe bataturi visand la colaci din cea mai aleasa faina, insa o stire mi se pare de remarcat si anume ca partidul Poporului ar fi fost inregistrat de Dan Diaconescu pe numele unei intermediare (Simona Man) care ar fi nepoata generalului Averescu. Care este adevarul ?

 6. U R A N U S spune:

  Este o intrebare pe care ar trebui sa si-o puna orice roman: cum este posibil ca in 20 de ani sa apara miliardari(in euro) intr-o tara in care economia mostenita era extrem de necompetitiva si care ulterior a fost sabotata sistematic, ajungand falimentara, muribunda?
  Sigur ca si in Europa sunt miliardari, cel mai proeminent este un suedez( Suedia, unda dintre cele mai performante economii din lume, in toate timpurile) care a inceput afacerile mult timp in urma, de la o ferma, urmat de cativa germani (Germania,cea mai mare economie din Europa,macar in ultimele 200 de ani),in top-ul lor fiind Aldi, care deasemeni a inceput afacerile de la un mic chiosc de zarzavaturi al mamei sale,apoi un spaniol, cativa francezi, etc.Observam ca acesti miliardari (suedezul ,max.10 miliarde) s-au ridicat in economii cu crestere constanta, si absolut in toate sectoarele de activitate,bazati pe inventivitatea si calitatile manageriale ale lor si celor din jur, insa niciodata clasele muncitoare nu au fost duse la sapa de lemn, la o saracire continua, dimpotriva, aceste clase (cele mai intinse si practic, singurele care muncesc) au prosperat trecand de la un trai decent chiar la unul de semilux sau chiar lux.Nu acelasi lucru se poate spune insa despre Romania.Nici macar ca sugestie. Si atunci intrebarea este , cum de s-a ajuns la situatia ca 15-20 de persoane sa posede 20-30 miliarde (euro)
  iar cel putin 80% din populatie abia de mai respire, peste 25 % din intreaga populatie fiind sub limita saraciei, si asistata de guvern, diverse agentii si chiar comunitatea europeana? Referirea este facuta la oamenii de „afaceri” si nu la artisti sau sportivi care oriunde fac milioane prin cota parte la vanzarile „produselor” lor.
  Raspunsul nu poate fi gasit decat in comentariul de mai sus, si anume ca intr-o tara falimentara aparitia miliardarilor este o aberatie care poate fi explicata ca acestia, mana in mana cu guvernele nu numai ca au supraexploatat clasele muncitoare, dar -practic- au jupuit 7 piei de pe acesti oameni, saracindu-i continuu.mecanismul acestor imbogatiri se bazeaza pe totala frauda, de toate felurile, rezultatele fiind cele „normale” :distrugerea economica a economiei romanest la proportii apocaliptice si degradarea societatii romanesti (chiar referitor la minimele conditii de baza:hrana, caldura, acces la
  sistemul de sanatate,etc.) la „standarde” dezumanizante, si aceasta pentru a satisface placerile unor criminali psihopati , asunsi la conducerea tarii!
  Nu cred ca, chiar pe glob, exista inca 3- 4 tari atat de anormale ca Romania!

  • @Uranus Miliardarii nostri nu au averea lor ci sunt exponentii unor grupuri puternice! Poate cu una sau doua exceptii nascute din speculatii masive dar in rest in spatele lor sunt grupuri de interese! Membri grupurilor nu se expun dar detin pozitii cheie in stat sau in afaceri! Serviciile de la noi si de dincolo stiu foarte bine cine si ce avere are in grupurile respective!

 7. U R A N U S spune:

  ESTE EVIDENT CA FARA GUVERNANTI NU SE PUTEAU FORMA RESPECTIVII MULTIMILIONARI,iar acest lucru zadarniceste orice tentativa de a restabili justitia economica,adica acea pe care o promite „varianta Cojocaru”

 8. U R A N U S spune:

  „Insecticidul”exista, insa este tinut sub control tot de ei, asa ca intrebarea este: cine va da cu pompa de flit?!
  pentru ca, cadrul actual nu permite decat extractia manuala a capuselor care se razvratesc impotriva cartierului general al parazitilor (CGP).
  Deci problema nu se schimba , indiferent de unghiul de unde este analizata: schimbarea sistemului este singura rezolvare!

 9. U R A N U S spune:

  PRINCIPIUL VALORII IN SOCIETATE.
  Mai jos ultimul raport Human Development Index, o clasificare facuta prin analizarea a foarte multi parametri socio-economici

  2009 revision
  The 2009 Report calculated HDIs for past years using a consistent methodology and data series. They are not strictly comparable with those in earlier Human Development Reports. The index was calculated using data pertaining to the year shown.

  2007– Norway
  2006– Norway
  2005– Norway
  2000– Canada
  1995– Canada
  1990– Canada
  1985– Canada
  1980– Canada

 10. U R A N U S spune:

  banca nationala engleza mentine dobanda la 0,5% , pentru aproape 2 ani, consecutiv, fara a tipari noi bani, un lucru intelept, la ei, pentru ca ei nu au nevoie de mari investitii, englezii au o infrastructura consolidata, ei au nevoie dor de o relansare a productiei care se va declansa natural, cand cererea va creste, prin uzura morala(chiar si fizica) a marfurilor cumparate in ultimii ani.La noi, asa cum am mai spus,(si am dat un exemplu, cel al Austriei postbelice) trebuie efectuat acelasi lucru (dobanzi mici) insa- spre deosebire de Anglia- trebuie pusi in circulatie sume mari (cateva sute de miliarde lei), doar- in principal- pentru investitii in cele 3 sectoare(agricultura, energie verde sau atomica si constructii, inclusiv de autostrazi); o mica parte a acestor bani (sub 10 %) trebuie folositi in compensarea claselor cu venituri minime, in acest fel crescand consumul de produse indigene, exact pentru cei care sunt in nevoie.

 11. […] Guvernul expus numit şi Guvernul Boc este cel declarat oficial a fi Executivul României. Ia deciziile în funcţie de ceea ce i se cere de la Cotroceni şi asigură transferul fondurilor europene către clientela PDListă şi sifonarea banilor pentru partid! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s