Împotriva unui stat corupt!

Mitingurile şi manifestaţiile anului 2010 în România au o caracteristică ce le diferenţiază net de celelalte evenimente din Europa şi din lume.

DEX: MÍTING, mitinguri, s. n. Adunare, manifestație publică cu caracter foarte larg, prilejuită de un eveniment politic sau social important. – Din engl., fr. meeting. MANIFESTÁȚIE, manifestații, s. f. 1. Demonstrație de masă (pe străzile unui oraș) ca dovadă a simpatiei sau a protestului față de un eveniment de interes general sau față de o persoană. 2. Manifestare (1). [Var.: manifestațiúne s. f.] – Din fr. manifestation.
gandul - imagini miting 22 septembrie

Gandul - preluare imagini miting 22 septembrie 2010

Reprezentanţii statului, cu excepţia forţei represive, nu există! S-au ascuns ca şobolanii! În 22 septembrie, în timpul mitingului sindical, la guvern nu era nimeni iar preşedintele, în nota caracteristică unui personaj alunecos, mincinos şi hoţ, a preferat contracararea acţiunilor prin prezenţa în direct la postul naţional de radio!

Trăim în cea mai infectă perioadă a istoriei României, o perioadă în care MINCIUNA şi HOŢIA sunt politici de stat. Ei, preşedinte + guvern + pdl, nu pot fi sancţionaţi pentru simplul motiv că toate structurile de stat sunt parte în această hoţie (justiţie, armată, poliţie, administraţie, finanţe, servicii secrete)!

Ce ne rămâne de făcut?

Noi sau ei? Nu mai există altă cale!

Omul este o fiinţă socială (zoon politikon – Aristotel) şi de aici se nasc drepturile şi obligaţiile lui în raport cu societatea. Trebuie să ne întoarcem la drepturile şi obligaţiile fundamentale!
Priviţi în istorie! Întotdeauna în situaţiile dramatice în societate, în situaţiile de dezastre sociale, de conflict iminent, de război, bărbaţii şi-au protejat femeile, copiii şi bătrânii, neexpunându-i conflictului.
Asta trebuie făcut şi acum!

Tranformaţi mitingurile în manifestaţii, în marşuri ale bărbaţilor! Ţinuta trebuie să fie închisă la culoare, vocile grave, mersul apăsat şi cadenţat! Vocile grave şi infrasunetele conferă putere şi solidaritate în mediul ce-l crează şi în acelaşi timp transmit o stare de panică în cealaltă parte a baricadei! Trebuie să exprimăm forţă şi voinţă împotriva minciunii şi hoţiei!

România a ajuns o ţară în care se protejează interesele străine şi de grup distrugând interesele noastre de oameni, de familii şi de neam! Se taie salarii şi pensii, se distruge învăţământul şi sectorul medical. Statul acesta corupt ne pune în pericol existenţa de zi cu zi şi viitorul copiilor protejându-şi propriile interese şi interesele grupurilor străine!
Protejaţi-vă femeile, copiii şi bătrânii şi faceţi-vă datoria faţă de ţară şi faţă de ei! Numai aşa vom transmite un mesaj ferm de sancţiune!
Situaţia va deveni mai tensionată, e posibil ca orgoliile şi nervii unora din serviciile de protecţie să cedeze, dar nu avem o altă şansă să-i facem să înţeleagă demersul şi rostul nostru comun!

Daţi mai departe acest mesaj şi însoţiţi-l de Imnul Deşteaptă-te române interpretat de un cor barbatesc!

Problema gravă a României de azi este o problemă care trebuie rezolvată de bărbaţi! Şi cu siguranţă, mare parte din cei ce-au jurat că-şi vor apăra ţara, vor veni cu noi! Unii îşi vor pune piciorul în ghips iar alţii îşi vor pune banderole şi vor striga „noi suntem cu ţara”!

Minciuna şi hoţia trebuie sancţionate!

vezi şi
Raportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile!
Minciuna austerităţii până la 31 decembrie 2010
România condusă la ţambal. Răzbunarea minciunii
Ce înseamnă tupeu de borfaş?
România: art.53 vs art.55
Apel către jandarmi! Nu ridicaţi mâna!
Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria!
România si criza mondiala-ce urmeaza?
De ce minte Traian Basescu?
De ce se prabuseste Romania?

Comentarii
 1. […] Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut? Thu Sep 23, 2010 9:38 am Împotriva unui stat corupt! Mitingurile şi manifestaţiile anului 2010 în România au o caracteristică ce le diferenţiază net de celelalte evenimente din Europa şi din lume. DEX: MÍTING, mitinguri, s. n. Adunare, manifestație publică cu caracter foarte larg, prilejuită de un eveniment politic sau social important. – Din engl., fr. meeting. MANIFESTÁȚIE, manifestații, s. f. […] […]

 2. DANIELA spune:

  AM FOST LA ACEST MITING SI AM VAZUT LUCRURI DEOSEBIT DE IMPRESIONANTE CARE NU SE VAD LA TELEVIZOR CA NU SUNT PALPITANTE SI ANUME OAMENI IN CARJE SI IN CARUCIOARE CU ROTILE CARE AU VENIT SA PROTESTEZE,BATRANICI CARE ABIA SE TINEAU PE PICIOARE SI ERAU VENITE DE PRIN OLT SA ISI STRIGE OFURILE,OAMENI VENITI DE PRIN SUCEAVA CU CARE AM IMPARTIT APA SI MANCAREA CA NU AVUSESERA BANI SA ISI CUMPERE.TARE AS VREA CA ZIARISTII SA NU MAI VINA CU CAMERE SI CU MICROFOANE CA OAMENII NU SE COMPORTA OBISNUIT IN FATA LOR CI SA SE INFILTREZE SI SA ASCULTE DOAR CE SE PETRECE IN JURUL LOR.

  • Televiziunile au interesele lor si bineinteles clientii lor; am vazut-o pe oportunista care fusese la Loterie, dandu-si cu parerea pe orice subiect iar pe doctorul de la Iasi, promovat cu obstinenta, care uitase sa-si mai puna stetoscopul pe dupa gat!

 3. U R A N U S spune:

  Reprezentanţii statului, cu excepţia forţei represive, nu există! S-au ascuns ca şobolanii! În 22 septembrie, în timpul mitingului sindica…

  SA NU UITAM CA ESTE PRIMA ZI A SOLSTITIULUI DE TOAMNA, ASA CA TREBUIE SA-SI SCHIMBE PARUL…

  Noi sau ei? Nu mai există altă cale!

  PANA LA URMA VOM FI NOI, INSA CU MULTE JULITURI SI CUCUIE!(VEZI DE CE AR TREBUI SA AVEM ARMATA DE PARTEA NOASTRA?)

  Problema gravă a României de azi este o problemă care trebuie rezolvată de bărbaţi!

  NOTIUNEA DE BARBAT A FOST PERMANENT ASOCIATA CU CEA DE MILITAR!
  DECI TOT ARMATA!
  SA RUGAM FRUMOS SOLDATII NOSTRI, SA NU FIE SLUGI ALE GUVERNULUI, CI APARATORI AI POPORULUI!

  • Uita-te Uranus la clipurile postate! N-am gasit insa un mars cantat de un cor barbatesc pe 3 voci fara acompaniament muzical!
   Sau imnul Desteapta-te romane in interpretarea unui cor barbatesc in aceleasi conditii!

 4. U R A N U S spune:

  Se canta de prea mult timp „Desteapta-te romane” si nimic!, Sunt foarte convins ca a venit timpul pentru terapia de soc!

 5. […] Mircea Batranu – cronica, romania de azi BlogDespre mineBlogurile meleLista articolelorRecomandari « Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut? […]

 6. […] afara javra ordinara! Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut? Raportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile! Voi politistii de ce nu aveti o fratie? […]

 7. U R A N U S spune:

  „…CE TREBUIE FACUT?”

  Cum spuneam mai deunazi, odata cu linistirea tulburelului vor incepe tulburarile…Se pare ca sunt multe vii cu pricocie, sau ca unii au cules „strugurii maniei” mai din vreme! Oricum, este un moment propice pentru MAREA SCHIMBARE! Astep interventia Armatei, care trebuie sa aresteze ultimii 3 presedinti, toti PM si alte cateva zeci de capete mari, centrale si din tara, cat si alte cateva zeci de mari „oameni de afaceri” care au pus din greu umarul, la distrugerea economiei si societatii romanesti!Acesta este primul pas si trebuie facut intr-o singura ora, pentru a nu da sansa de fuga sau organizarea contraofensivei!

 8. […] Iesi afara javra ordinara! Din bikini direct la sefia Parlamentului României! Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut? Raportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile! Voi politistii de ce nu aveti o fratie? […]

 9. […] România, tara cu patru guverne! Militarizarea poliţiei. Ce trebuie să facă poliţiştii? Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut? Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor Apel către […]

 10. […] afara javra ordinara! Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut? A fost evacuat Basescu in 24 septembrie? Declaratie de presa la Cotroceni-despre lege si […]

 11. Petriot spune:

  Dictatorii isi pierd mintile . Ei nu cedeaza niciodata Puterea din cauza handicapului si a complexului de inferioritate .

 12. Petriot spune:

  Aceste gunoaie care ajung la putere se tin cu dintii ca altfel ei sunt nimeni , oameni subdezvoltati mintal , ei nu pot intelege rolul statului in societate .

  Ei nu au deplinatatea facultatilor mintale sa slujeasca tara si poporul caruia i-a jurat credinta nestramutata .

 13. Petriot spune:

  Oameni inconstienti si complexati au modificat Legile in avantajul lor personal . Legea apara infractorii .

  Cetateanul , pentru a instraina o proprietate , trebuie sa aibe darile achitate la zi , dar firmele marilor infractori se instraineaza cu datorii imense si care in final sunt preluate de stat .

 14. Petriot spune:

  Ajung toate javrele in guvernare , pentru ca Legea Electorala nu are criterii de selectie si permite candidatilor sa reprezinte zone despre care nu au cunostinte – ex. locuiesti in Buc si candidezi la Dabul ?

 15. Petriot spune:

  Poate este o combinatie – prosti si ticalosi – straini de tara si de neam

 16. Petriot spune:

  Orice miting , neaparat se sfarseste cu dansul pingo ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s