Demisia lui Blaga şi investirea lui Igaş ca Ministru de Interne a fost prilejul pentru Traian Băsescu să ceară, sub pretextul necesităţii instaurării ordinii, militarizarea ministerului!

videonews ministerul de interne

Basescu la Ministerul de Interne

Tot scenariul predării şi primirii funcţiei a fost realizat pentru cuvântarea şi mesajul preşedintelui. De ce vrea militarizarea poliţiei? Pentru instituirea declarată a dictaturii personale. Unde este Constituţia? Unde ne sunt drepturile?
Voinţa lui trebuie să triumfe indiferent de costuri şi de consecinţe!
Pentru cei care apreciază gestul lui Blaga, nu e vorba de nici o demisie de onoare! Nu poate exista onoare într-o lume de borfaşi! Nu vă amăgiţi că în PDL sunt două grupări, una bună şi una rea! Nici vorbă de asta. PDL-ul este format dintr-o singură grupare de borfaşi! Atât! Nu-i interesează decât banii şi puterea.

Ce trebuie să facă poliţiştii?
politistSă aplice legea peste tot! Nu mai ascultaţi decât de litera legii! Indiferent despre cine e vorba! Voi anchetaţi fraudele economice, traficul de influenţă, cazurile de corupţie, furturile din bugete! Faceţi-vă datoria!

Parte din procurori provin din rândurile voastre! Parte din ofiţerii de informaţii şi cei din alte structuri de apărare provin tot din rândurile voastre! Sunteţi cea mai importantă forţă din România! Orice abuz al altor instituţii asupra voastră aduceţi-l în public, prin presă, şi la Bruxelles! Într-un final se va face lumină şi curăţenie, iar datele voastre privind corupţia instituţionalizată vor fi foarte importante!

Faceţi-vă datoria!
Sunteţi o instituţie extrem de importantă şi de puternică! Şi veţi reuşi!

vezi si:

Declaratie de presa la Cotroceni-despre lege si insemnele statului
Ce inseamna javra?
Urmeaza marsul jandarmilor!
Iesi afara javra ordinara!
Din bikini direct la sefia Parlamentului României!
Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut?
Raportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile!
Voi politistii de ce nu aveti o fratie?
Programul Ultima Palma – Remanierea guvernamentala
Suspendarea presedintelui, conditie necesara dar nu suficienta
Minciuna austerităţii până la 31 decembrie 2010
România condusă la ţambal. Răzbunarea minciunii
Campanie de presă la comandă – Denigrare- Strategia Naţională de Apărare a Ţării
Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor
Instaurarea dictaturii şi protestele populare
Ce înseamnă tupeu de borfaş?

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  Fostul premier islandez, primul demnitar dat in judecata dupa criza financiara

  Fostul premier islandez Geir Haarde va fi dat in judecata de Parlament, pentru rolul pe care l-a avut in prabusirea financiara a tarii din urma cu doi ani.

  Parlamentul Islandei a decis marti sa il dea in judecata pe fostul premier, acuzandu-l de neglijenta in cazul crizei financiare. Parlamentarii au votat unanim raportul privind criza financiara, pregatit de un comitet special, care a recomandat judecarea a patru fosti membri ai Guvernului, printre care si fostul premier, informeaza EUObserver…(Ziare.com)
  ––––––
  Romania este de 10 ori mai colapsata decat Islanda (care a dat faliment pentru ca au trait in prea mare lux)si cel putin 200 de persoane ar trebui actionate in judecata pentru aceasta, insa cel putin 100 de persoane din acesta „categorie” se regasesc in parlament, deci nici o sansa ca excrocii sa se judece singuri…
  Aici as fi de acord cu o”fratie” a justitiei, insa una transparenta care sa aresteze pe acesti indivizi in lumina zilei, pentru simplul motiv „distrugere nationala,economic si social”, cea ce poate fi demonstrat de oricine

 2. U R A N U S spune:

  Din alt punct de vedere, Romania are mult mai multe motivatii obiective sa dea faliment, dar aceasta trebuie facut in ordine inversa, mai intai arestati si judecati vinovatii si apoi depunerea documentatiei de faliment, in care condamnarile respective(si recuperari de oarece sume si alte valori) vor fi un mare plus in sustinerea cazului.Islanda vine cu acesasta actiune pentru a da impresia de justitie, in realitate toata tara a dus-o bine si o duc la fel de bine(poate si mai bine, insa acum, discret) dupa acest faliment.Destul de probabil ca fostul premier va primi „vot de blam” (pedeapsa cu suspendare), acest proces fiind doar un circ local, care vrea sa dea impresia de judecati solomonice.

 3. U R A N U S spune:

  Islanda , alaturi de Norvegia si Luxembourg , a fost una din bastioanele bunastarii, unde capitolul „Populatie sub limita pauperizarii” nu exista; de cand au dat faliment, acest lucru s-a schimbat putin, insa Islanda se situeaza in continuare intre tarile cu cel mai inalt nivel de trai(desi sistem republican, de facto, Islanda este structurata economico-social pe modelul scandinavic de unde si progresul realizat)

 4. […] si: Lectia de seriozitate! Vizita Angelei Merkel in Romania România, tara cu patru guverne! Militarizarea poliţiei. Ce trebuie să facă poliţiştii? Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut? Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s