Reţineţi această ecuaţie 4G+1P=DZ

Unde G=guvern, P=preşedinte, DZ=dezastru

Ieri, 11 octombrie 2010, a avut loc cunoscutul menuet de salon la Cotroceni, între Traian Băsescu şi axa pdlisto-udmristă din guvern. De fapt este un dans născut pe maneaua băsescianismului, fără nici un alt scop decât imaginea lui de om preocupat de problemele ţării!
Numai un orb nu vede că România este o ţară blocată economic şi social şi complet căzută moral! O ţară care este condusă la ţambal, adică după urechea strâmbă a unui preşedinte pentru care nu contează altceva decât propriul orgoliu!
În condiţiile în care România are patru guverne şi peste ele un preşedinte jucător, să nu ne mai surprindă ineficienţa statului.

romania patru guverne

Romania, tara cu patru guverne

Patru guverne plus un preşedinte jucător au adus România în cea mai cumplită criză a istoriei sale, o criză morală a disperării!  Nu aveţi şanse, nu aveţi viitor! Asta ne spune toată lumea!
Cine conduce România?

 1. Guvernul expus numit şi Guvernul Boc este cel declarat oficial a fi Executivul României. Ia deciziile în funcţie de ceea ce i se cere de la Cotroceni şi asigură transferul fondurilor europene către clientela PDListă şi sifonarea banilor pentru partid!
 2. Guvernul de la Cotroceni, cu Traian Băsescu în frunte, format din consilierii preşedintelui şi şefii serviciilor secrete, este cel ce ia cea mai mare parte a deciziilor, rămânând în umbră!
 3. Guvernul BNR condus de Mugur Isarescu duce o politică proprie a echilibrului monetar şi trasmite guvernului expus, via Guvernul de la Cotroceni, măsurile necesare acestui echilibru şi mişcările pe plan mondial. Neavând criterii social-economice ci numai monetare este clar că nu este un guvern în slujba ţării!
 4. Guvernul FMI stabileşte politicile de gestiune ale României (ATENŢIE – gestiune şi nu dezvoltare). O forţă străină ţării stabileşte gestiunea ţării, nivelul taxelor şi impozitelor!

conferinta de presa - videonews

Primul ministru al Guvernului FMI-Romania Jefrrey Franks

Raport Basescu in fata Parlamentului

Primul ministru al Guvernului de la cotroceni Traian Basescu

mugur isarescu

Primul ministru al Guvernului BNR Mugur Isarescu

emil boc

Primul ministru declarat Emil Boc

Cum se guvernează?
FMI stabileşte politicile de gestiune ale bugetului şi transmite preşedintelui jucător şi Băncii Naţionale a României, indicatorii economico-financiari ce trebuie urmăriţi precum şi nivelul taxelor şi impozitelor! BNR trece prin bucătăria proprie aceste politici globaliste venite prin FMI şi le transmite la rândul său Guvernului de la Cotroceni! Cei de la Cotroceni înăspresc condiţiile Fondului, pentru a avea de unde negocia apoi cu sindicatele şi trimit aceste noi condiţii Guvernului din Victoriei. Acest guvern execută ordinele Cotrocenilor sau, mai corect spus, ordinele FMI!  Ţinta lor? Puterea şi banii, în special Fondurile Europene!
Vedeţi aplicaţia concretă în articolul
Fax Romania: Cine a rezolvat criza de la finante?
Ce este Constituţia în acest circuit? Dacă este încălcată permanent e clar că singura utilizare pentru ei este aceea de hârtie igienică!

Detalii despre construcţia Uniunii Radicale vor fi publicate pe blogul
Uniunea Radicală din România
http://uniunearadicala.wordpress.com/

vezi si

Related Articles

Comentarii
 1. […] România, tara cu patru guverne! Tue Oct 12, 2010 10:29 am Reţineţi această ecuaţie 4G+1P=DZ Unde G=guvern, P=preşedinte, DZ=dezastru Ieri, 11 octombrie 2010, a avut loc cunoscutul menuet de salon la Cotroceni, între Traian Băsescu şi axa pdlisto-udmristă din guvern. De fapt este un dans născut pe maneaua băsescianismului, fără nici un alt scop decât imaginea lui de om preocupat de problemele ţării! Numai un orb […] […]

 2. […] si Declaratie: Doamna Angela Merkel va fi Primul Ministru României România, tara cu patru guverne! 44.437711 26.097367 Publicat de mircea batranu Postat in actiuni, declaratii, fundamente, […]

 3. U R A N U S spune:

  Poate ca sunt , poate ca nu sunt 4 guverne, cert este ca Romania este condusa de clanuri si mafii, care sunt cateva zeci(cel putin), iar guvernele sunt doar prelungirea lor oficiala!

 4. U R A N U S spune:

  Nu contest ca FMI si alti factori externi influenteaza (pana la impunere) regulile economice in Ro., insa acest lucru nu ar fi posibil fara slugarnicia jigodiilor care „conduc” Ro., pentru ca „orice imparatie va fi distrusa din interior”.(Asta pentru ca RO. este o tara crestina cu mult peste medie; nu este foarte interesant ca de cand s-au inmultit popii ca ciupercile-otravite- dupa ploaie, nivelul de trai al romanilor este in continua scadere iar coruptia si criminalitatea generala a atins cotele Everestului? E o coincidenta sau este o legatura structurala? Desigur ca este o „perfecta” si intima legatura intre popi-guvern si nivel de trai!

 5. U R A N U S spune:

  pe de o parte, direct, si popimea are o mica parte-prin interferenta, santajare, „blesteme”, etc.- in guvernarea Romaniei, insa dezastru major produs de ei, este prin faptul ca ei mint populatia ca speranta (redresarii economice) sta in „credinta” adica cat mai multi popi si construite cat mai multe biserici, rezultatul fiind depresia morala si decaderea sociala( prin decadere economica) a oamenilor care nu pot sa inteleaga extrema discrepanta intre ce li se promite (propovaduieste) si ce au, in fapt.In tarile unde popii sunt tinuti in lesa (sau cu botnita) si populatia este incitata la gandire rationalista, rezultatele economice sunt extraordinare (pozitiv) , asisderea si relatiile sociale, crima la nivel foarte redus,speranta de viata ridicata, toleranta ,etc., etc.

 6. […] care Trilaterala este legată de România o găsiţi în articolele publicate acum căteva zile: România, tara cu patru guverne! Din 12 octombrie Fax Romania: Cine a rezolvat criza de la finante? Din 15 […]

 7. U R A N U S spune:

  Romania are 4 guverne pentru a confirma ca balaurul are 4 capete (chiar daca oligofrene),sau -cine stie ?- poate ca se refera direct la „Cei patru cavaleri ai Apocalipsei”!

 8. U R A N U S spune:

  Dupa cum merg treburile (adica slugile locale taie si spanzura fara frica) cred ca aceste slugi locale sunt foarte stapani, chiar daca -e posibil- ca intr-o buna zi sa le vina randul sa plateasca aceasta huzureala.Totusi, statistic, nu pare a fi asa, Iliescu si gasca lui si Constantinescu si gasca lui sunt bine-mersi, cea ce impune opinia vesticilor ca „mamaliga nu explodeaza”

 9. […] si: Lectia de seriozitate! Vizita Angelei Merkel in Romania România, tara cu patru guverne! Militarizarea poliţiei. Ce trebuie să facă poliţiştii? Manifestatie si miting. Ce […]

 10. […] popular din Bucureşti, trebuie să ducă la căderea guvernului. Care guvern? În articolul „România, ţara cu patru guverne” am prezentat structura guvernamentală a României de azi! Romania tara cu patru […]

 11. U R A N U S spune:

  Am citit undeva ca G.Becali va dona 1 milion euro la o biserica romaneasca din Belgia.In primul rand cred ca ar fi rusinos pentru aceasta biserica sa accepte acesti bani , intr-o tara dintre cele mai bogate si civilizate din lume, unde -cred- ca si romanii se descurca bine. Ma refer la enoriasi, popii abia asteapta aceasta pleasca, apelul meu pentru acesti romani din Belgia este sa refuze acesti bani furati de la amaratii ramasi acasa. Pe de alta parte, cum este posibil ca cineva sa faca milioane intr-o economie falimentara, chiar muribunda? Mai toti care au facut asa bani i-au facut prin frauda , supraexploatare, furt si corupere a celor care trebuie sa investigheze(guvernul)
  abuzurile si fraudele.Institutiile de specialitate, ar trebui sa inceapa sa verifice averile milionarilor de carton, si sa repuna in drepturi bunastarea intregii natii, a celor care muncesc cu adevarat.

 12. U R A N U S spune:

  Ca fapt divers, Regina Angliei , cere ancheta pentru uciderea unor caini…Si te asigur ca daca vor fi gasiti vinovati din culpa, se poate lasa chiar cu jail-time. dar asta se intampla in Anglia sau in filme Sci-Fi…In Romania se comite un genocid la o scara de 10 ori mai mare ca „La Canal”, dar fanfarele canta si guvernul isi scrie imnuri si ode…

 13. […] mai cumplită decât aceea a lui Ceauşescu. Ticăloşia însă nu aparţine numai lui Băsescu. România, tara cu patru guverne! Ce inseamna Interes national? Raportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile! Cine a zis ca […]

 14. […] care Trilaterala este legată de România o găsiţi în articolele publicate acum căteva zile: România, tara cu patru guverne! Din 12 octombrie Fax Romania: Cine a rezolvat criza de la finante? Din 15 […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s