25 Octombrie Ziua Armatei române! Unde sunteţi?

Posted: 24 octombrie 2010 in politic, românia, uniunea radicală din romania
Etichete:, , , , , , ,

Adresez acest mesaj armatei române!

sfinxul din bucegi - bogdan balabanEste un salut prietenesc cu ocazia zilei de 25 Octombrie, Ziua Armatei Române!  România este o ţară fundamentată pe dreptul de limbă şi ţărână al neamului românesc! România nu a fost cucerită de români, ci apărată, salvată şi reîntregită mereu prin efortul ostaşului român! Ostaşul a avut gradul de la soldat la mareşal şi credinţa unică în ONOAREA MILITARĂ!  Iar onoarea lui a avut mereu dimensiunea ţării!

Pentru că Tezaurul României deţine valori excepţionale ale patriei, îmi permit să adaug acestui mesaj una dintre acestea, Rapsodia Română a lui George Enescu:

Voi, ostaşii României, de la trupele operative şi până la pensionarii militari, aveţi ceea ce clasa politică nu mai are, ONOARE!
În 22 decembrie1989, populaţia revoltată a scandat „Armata e cu noi!” şi din momentul în care s-a produs inevitabilul numit FRATERNIZARE, evenimentele au curs clar în direcţia prăbuşirii regimului comunist!
Astăzi, suntem într-o situaţie desperată datorită unei grupări care a distrus ţara, punând statul la dispoziţia lor şi umilind întreaga populaţie a ţării!
Ceea ce trăim în România de azi se numeşte umilinţă şi desperare! Criza mondială a lovit peste tot în lume dar numai la noi interesul unui grup dominant politic a distrus tot, a subjugat populaţia şi ne-a adus în sărăcie!
Ţara e la pământ!
Trebuie să reconstruim România!
Iar pentru asta trebuie să scăpăm de ei! Vă transmit un salut prietenesc şi un gând bun pentru o construcţie comună!

Vezi si:
Lectia de seriozitate! Vizita Angelei Merkel in Romania
România, tara cu patru guverne!
Militarizarea poliţiei. Ce trebuie să facă poliţiştii?
Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut?
Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor
Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria!

Comentarii
 1. […] 25 Octombrie Ziua Armatei române! Unde sunteţi? Sun Oct 24, 2010 22:45 pm Adresez acest mesaj armatei române! Este un salut prietenesc cu ocazia zilei de 25 Octombrie, Ziua Armatei Române!  România este o ţară fundamentată pe dreptul de limbă şi ţărână al neamului românesc! România nu a fost cucerită de români, ci apărată, salvată şi reîntregită mereu prin efortul ostaşului român! Ostaşul a avut gradul de la […] […]

 2. […] si 25 Octombrie Ziua Armatei române! Unde sunteţi? Declaratie: Doamna Angela Merkel va fi Primul Ministru al României România, tara cu […]

 3. U R A N U S spune:

  Ce mi se pare de actualitate , de o mare actualitate este intrebarea , din titlu, adresata Armatei!

  UNDE SUNTETI?

 4. U R A N U S spune:

  Banuiesc ca multi au ajuns la concluzia mea initiala, si anume ca sistemul nu mai poate fi tratat ci doar total schimbat, iar aceasta nu o mai poate face nimeni, cu exceptia Armatei, care are si datoria patriotica si obligatia morala si legala sa o faca, si are si toate mijloacele prin care poate sa o faca fara prea multe probleme, fara a pierde vieti omenesti si fara a cauza distrugeri materiale.

  • Multa lume isi pune speranta in armata dar am serioase indoieli ca o miscare din randul ofiterilor va readuce ordinea in tara! Toate institutiile din tara au metastaze ale acestui cancer PDList!

 5. U R A N U S spune:

  E lucrul de care imi este cel mai teama!Pana la proba respectiva imi e si frica sa recunosc ca ai avea dreptate!

  • E greu sa se nasca o miscare de puritate sociala! Eu consider ca ofiterii in rezerva au mult mai multa credibilitate sociala decat capii armatei; La noi generalii au afaceri, au averi si nu mai au onoare, gradele se cumpara iar soldatii mor in taburi prin care trece orice glonte sau schija! Nu mai stiu cine a spus in istorie ca „talpa trebuie sa faca ordine si clasa sa conduca”!

 6. U R A N U S spune:

  Inteleg ca este greu pentru o asa intreprindere, insa nu este imposibil, iar exemplele istorice arata ca natiile care si-au asumat aceste interventii in propia istorie, au reusit, si au ajuns pe varfuri inalte ale prosperitatii si civismului.Cel mai condamnabil in Romania (dupa mine0 nu sunt neaparat politicienii ci elitele intelectuale, care se aservesc singure puterii, desi este demonstrat ca ele insele pot fi puterea.

 7. U R A N U S spune:

  Si pentru ca tot am adus Brazilia in discutie, si in aceasta tara Armata a avut un mare rol in evolutia tarii, a trebuit sa preia conducerea si dupa ce a facut macar putina ordine, a cedat-o civililor.Asa trebuie sa se procedeze in Romania, unde, pastrand proportiile, este nevoie de max. 2 ani de curatenie, de fapt acest singur lucru(curatarea de huliganii politici ai tarii)ar reduce din -imediat- din problemele tarii cu peste 75%! pentru ca in Romania vinovatii sunt conducatorii.Nimic mai adevarat!

 8. U R A N U S spune:

  Povestea fascinanta a primei femei presedinte din Brazilia

  „Dilma Roussef, prima femeie presedinte din Brazilia, a fost arestata si torturata, a invins cancerul, iar viata sa poate fi subiect de roman…

  …Din 2007, Lula o prezinta pe Dilma Rousseff, economista de profesie, drept „mama PAC” – programul de accelerare a cresterii – care finanteaza INVESTITIILE URIASE in infrastructura acestei tari ce cunoaste o ascensiune rapida pe scena politica si economica mondiala…”

  ______
  iNDIFERENT DE SISTEM, GUVERN, ETC. ASTA ESTE CE ARE SI ROMANIA NEVOIE : INVESTITII URIASE !!!!!!

  • Ca sa ai investitii uriase trebuie sa existe un interes al celor cu bani, un guvern cat de cat corect si un proiect la nivel de tara! La noi interesul exista sub forma Fondurilor Europene ! Guvernul insa e imaginea coruptiei si a imbecilitatii iar proiect exista numai pentru furtul fondurilor!

 9. U R A N U S spune:

  Deci bani exista ( daca nu vrem sa-i tiparim) , apartinand celor interesati, insa problema ramane tot guvernul care e pus pe jaf si distrugere.Solutia? Schimbarea guvernului , si mai mult, a sistemului, care va da garantia ca se va incepe ceva nou

 10. U R A N U S spune:

  INTREBAREA ESTE, CAND? Pentru ca „evolutia” acestui dezastru national nu da nici un semn de stopare sau incetinire, cea ce duce la concluzia ca va veni un moment cand, practic, nimic nu mai poate salva Romania. Deci, intrebarea este , cand vom schimba acest sistem impotriva chiar si a naturii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s