Moţiunea de cenzura. Care guvern il dati jos?

Posted: 27 octombrie 2010 in politic, românia, uniunea radicală din romania
Etichete:, , , , ,

Astăzi 27 oct. 2010, moţiunea de cenzură susţinută masiv de mitingul popular din Bucureşti, trebuie să ducă la căderea guvernului. Care guvern?
În articolul „România, ţara cu patru guverne” am prezentat structura guvernamentală a României de azi!

romania patru guverne

Romania tara cu patru guverne

Pentru intrarea într-o viaţă social-politică cât de cât normală, trebuie răsturnate toate cele patru guverne:

 1. Guvernul Boc – şi odată cu el scoaterea din joc a PDL!
 2. Guvernul de la Cotroceni, cu Traian Băsescu în frunte – marele rău al acestei ţări! Probabil a fost deja evacuat din Cotroceni!
 3. Guvernul BNR – BNR să revină la regimul de trezorerie şi atât!
 4. Guvernul FMI – suspendarea şi apoi renegocierea contractului!

uniunea radicalaCând cele patru guverne vor fi scoase din joc şi se va ancheta corupţia masivă a acestui grup infracţional de la putere, vom avea şansa intrării în lumea civilizată!
Profesori, medici, poliţişti, funcţionari, pensionari, militari, jandarmi, cercetători, studenţi … ei sunt în stradă – umilinţa anului 2010!

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  cea mai mare piata de desfacere chineza * , este, inca, USA care nu mai poate renunta la produsele chinei din doua motive:
  -primul este datoria imensa catre China,
  -al doilea este adictia Americii la produse bune, la preturi de dumping, pe care -previzibil- doar India le poate produce, dar nu mai devreme de 10-15 ani, deci tot China ramane „no. one player” in acest game, iar daca se realizeaza acea alianta(Rusia, Iran) China nu mai poate fi stopata in nimic si de nimic.
  Nu cred ca criza va lovi (serios) China sau Rusia, pentru ca acestea au resurse masive si mentin „ordinea” la modul forte, in toate sectoarele
  * desi cu putin peste 300 mil. locuitori, America consuma 25% din produsul mondial, pentru ca USA este o economie bazata pe consumerism, si nici o alta tara nu este atat de puternic ancorata in acest consumerism, este de fapt o religie, de care nu se mai pot debarasa nici cei care sunt impotriva ei; este un curent social de dimensiuni si intensitate extraordinare de care-deocamdata- China inca are nevoie sa-si vanda produsele, adica sa-si tina populatia ocupata, producand mult, cat mai bun si cat mai ieftin

  • Alta e problema Uranus: Nu poti evita criza daca faci parte din acelasi sistem economico-financiar! Si rubla si yuanul sunt cotate pe restul monedelor si intregesc indirect sarpele monetar iar sistemele economice sunt la ffel! Asta e o criza masiva de sistem; poti tranzita criza dar nu o poti evita!

 2. U R A N U S spune:

  este aproape imposibil sa eviti o criza care se numeste planetara1 Insa una este sa ai minus 100 de puncte(ca in Romania)sau minus 2-3 puncte ca in multe alte tari, se poate include si China si Rusia.Un alt aspect este faptul ca in cazul economiilor mari,banii nu au prea mare importanta, economiile respective pot manipula, chiar intregul restul lumii, in sensul necesar lor; dacxa America este in criza si a declansat-o, este pentru ca s-a ajuns la un prea-plin pe care nici cartile de credit nu-l mai pot satisface(daca in 1930 ar fi existat carti de credit, criza s-ar fi sfarsit imediat) si permiterea jongleriilor financiare, la prea multi jucatori, in acelasi timp.China , de ex. investeste 60% (care inseamna peste 300 de miliarde ) din toata suma pentru stimularea economiei, numai in transport (trenuri de viteza inalta), pentru ca inteleg ca transportul ieftin este o cheie importanta intr-o economie intinsa geografic(si nu numai) de unde ,(de ex. pt. Romania) la reducerea preturilor alimentelor, un factor important il poate constitui ferma mixta, care desi devine complicata, asigura folosirea resurselor intr-un perimetru restrans, evitand preturile si perisabilitatile ridicate, prin transport

  • Mecanismul de creare al banilor e fals! De asta nu se mai poate regla! E sfarsitul unui ciclu inceput acum doua sute de ani (Napoleon)! De la Aur banul a ajuns sa fie garantat prin cifre neacoperite; altfel spus prin angajamente pe hartie!

 3. U R A N U S spune:

  Banii , oricum, nu au valoare decat daca exista ceva productiv in spatele lor; iar aurul a fost doar o alta forma a banilor,adevarata valoare este doar in pamant si produsele de stricta necesitate, alimente,adapost, haine si energie , care in timp s-au diversificat doar, esenta fiind aceiasi.
  „Angajamente pe hartie”, este adevarat, insa nu aceasta este problema, aceste angajamente usureaza masiv tranzactiile de orice fel, problemele rezida in faptul ca valoarea muncii productive este furata si redistribuita selectiv in defavoarea celor care muncesc si desigur, masiv, in favoarea celor care fac politica si care fac totul pentru a confuza populatia (si la orice pret) pentru ai putea in continuare, exploata.

  • Eu la altceva ma refer Uranus! Banul era un scalar cu echivalent in Au! Acum este un vector cu un modul f mic si o sageata (partea vectoriala) foarte oscilanta si negarantata! Daca este un vector inseamna ca poate fi jucat! Voi reveni la domeniul acestor valori de schimb in alte capitole ce le voi atasa la „comunionism” Dar nu acum!

 4. U R A N U S spune:

  Am inteles teoria ta, insa sublinierea mea vrea sa tuseze faptul ca banii dau valoare produselor (si chiar serviciilor) in mod artificial(mai degraba conventional), de fapt, real, valoarea banilor este data de existenta produselor, cantitatea si calitatea acestora (desigur, intr-o piata cu multiple intrari, unde exista comparatie). Iar aurul a reprezentat si reprezinta o valoare numai pentru un anumit segment al populatiei, adica bogatii care pot detine aur in cantitati mari(sa zicem, macar 1kg.) .Ce valoare are un lantug si doua inele , chiar de aur bun? Daca le vinzi, poti trai cateva saptamani de pe urma lor, adevarata valoare ramane in pamant, iar unitatea de baza a oricarei economii (la cel putin 99% din tari) ramane tot ferma mixta.Daca i-ai da si o tona de aur pe hectar, la un propietar sanatos la minte, acesta te-ar refuza!

 5. U R A N U S spune:

  (un citat dintr-un articol din presa romaneasca)
  „…De cînd se află la Putere Guvernul Boc, România a regresat în permanenţă. Indivizii par a se simţi atît de stăpîni pe situaţie, încît, nu de mult, întreaga ţară a asistat stupefiată la o imensă măgărie, pe care eu o numesc măgărie naţională. Astfel, Roberta Anastase, după cum se-aude, fiică de comunist cu importante funcţii în structurile partidului unic de dinainte de 1989, a fraudat votul din Camera Deputaţilor, mai precis a furat precum o hoaţă dintr-un galantar, scoţînd, probabil, de sub textilele pe care le purta pe vremea cînd concura pentru Miss, un număr de… 170 de deputaţi prezenţi, deşi în sală se găseau maxim 80-90!…De ce a procedat astfel? Pentru că aşa primise poruncă de la Emil Boc, care, la rîndul său, ascultase ordinul ordin de la Cotroceni. Nu a contat faptul că un astfel de gest, nemaiîntîlnit vreodată în politica românească, va arunca o pată murdară asupra întregului Parlament, despre care populaţia nu are o părere prea grozavă. Şi s-a mai demonstrat ceva: anume că, deşi bălmăjesc continuu că în tot ceea ce fac se bazează pe preceptele democraţiei, în realitate, tocmai democraţia este total absentă, atît în gîndire, cît mai ales în măsurile caraghioase, aberante şi păguboase pe care le iau cu o consecvenţă specifică doar indivizilor cu minţile mărginite…”

 6. U R A N U S spune:

  28 12 2010 (DIN PRESA ROMANEASCA)
  IN BANCILE STRAINE, AU FOST IDENTIFICATE PANA ACUM, ACESTE CONTURI:
  * ELENA UDREA – 1 MILIARD DE EURO * TRAIAN BĂSESCU – 2,5 MILIARDE * VASILE BLAGA – 4 MILIARDE * RADU BERCEANU – 4 MILIARDE * ADRIEAN VIDEANU – 5 MILIARDE

  Din vremuri imemoriale, bandiţii s-au dat singuri în gît. Situaţia se repetă şi acum, în România, cu gruparea de crimă organizată reunită în jurul lui Traian Băsescu. De mai bine de 1 an de zile, aceşti mafioţi se ameninţă şi se şantajează reciproc, după cum am mai scris. Tot au impresia că ceilalţi au furat mai mult. Impresie bazată pe fapte reale, după cum avea să se dovedească. În Ajunul Crăciunului, mai exact vineri, 24 decembrie, la orele 11,30, Traian Băsescu i-a chemat la ordine, într-o vilă de protocol de la Predeal, pe cei 3 cu care a pornit la drum şi de care nu are loc Elena Udrea. E vorba de Adriean Videanu, Vasile Blaga şi Radu Berceanu. Primii 2 au sosit la timp, venind de la Bucureşti. După o oră, avea să vină, de la Craiova, şi Radu Berceanu. Discuţia a fost una violentă, cu urlete animalice şi ameninţări, şi a durat pînă la orele 14. La un moment dat, Băsescu le-a pus în vedere să plece din partid, imediat după Anul Nou. Şi le-a pus pe masă dovezile şi extrasele unor conturi bancare, aduse din străinătate de un prieten arab al Elenei Udrea, agent al mai multor Servicii Secrete. Astfel, conform acestor probe, cei 3 au depuse în băncile străine următoarele sume: Vasile Blaga şi Radu Berceanu – fiecare cîte 4 miliarde de euro; Adriean Videanu – 5 miliarde. Cele mai multe conturi se află în Elveţia şi Belgia. La cîteva ore după ce a plecat Banda celor 3 (mai precis, la 18), au „aterizat” şi Elena Udrea şi arabul respectiv. Acesta e sirian şi are o reţea de hoteluri la Paris, Bruxelles, Beirut, Abu Dhabi şi în alte oraşe şi staţiuni turistice. Reamintim că „amanţii morţii” au sume ceva mai „modeste” în băncile din străinătate: Traian Băsescu – 2,5 miliarde de euro; Elena Udrea – 1 miliard. Normal că sînt invidioşi! Acelora care, poate, se miră de mărimea colosală a sumelor le vom spune că cei 3 răufăcători au condus, ani de zile, ministere-cheie ale Guvernului României: Interne, Transporturi, Economie. E inutil să precizăm cum au putut tîlhări aceşti hoţi fondurile acelor ministere, dar şi împrumuturile externe, în condiţiile în care NU i-a controlat nimeni. În curînd, vom reveni cu noi elemente.
  ________
  DACA NUMAI UN SFERT DIN ACESTE SUME SUNT REALE,NE IMAGINAM USOR CA NIMENI NU LE POATE ACUMULA(IN CATIVA ANI DE MUNCA EXTREM DE GREA SI CU UN EXTREM NOROC)DECAT PRIN FURT.

 7. U R A N U S spune:

  Adica se va dovedi ca E.Udrea (zisa)si Ali Baba sunt reali, si ca in curand ne vom „descotorosi” de ei, prin „fuga (lor) din Serai”?! (Adica fuga din vechiul serai, spre locul „sfant”unde ai depus parai!).Sa speram ca Interpolul va da curs cererii de extradare a intregii „caravane’ , dupa ce se vor stabili undeva, in Bermude, Bahamas , etc.

 8. U R A N U S spune:

  Sper ca tu sa fii -in acest caz- sfantul Ioan, gura de aur!
  iar usa sa fie o poarta de plumb manipulata hidraulic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s