Despre creditul tau restant si mafia sistemului bancar

Posted: 4 noiembrie 2010 in morala, Neclasificat, politic, românia, social
Etichete:, , , , , , ,

Eşti dator la bancă? Ai credite restante? Ai ajuns în imposibilitate de plată? Te simţi sufocat?

Te rog să citeşti cu atenţie această analiză, să transpui propria ta experienţă peste ceea ce prezint aici şi vei realiza că drama pe care o trăieşti nu este un rezultat al alegerii tale în cunoştinţă de cauză! Şi nu este nici un efect al crizei mondiale! Iar apoi vom vedea împreună ce e de făcut!

MÁFIE -[DEX-definitie] s. f. Asociație teroristă secretă care practică șantajul și asasinatul. ♦ Grup de indivizi cu îndeletniciri suspecte. ♦ Grup de persoane legate între ele prin preocupări comune și care îsi apără reciproc interesele (meschine). [Acc. și: mafíe] – Din it. mafia.

creditul ultima casa

creditul ultima casa

Această analiză a situaţiei dezastruoase în care se află marea majoritate a oamenilor, datorită imposibilităţii rambursării creditelor bancare, este prezentată în patru capitole, patru articole separate:

 1. Despre creditul tău restant
 2. Băncile, hypermarketurile şi globalizarea
 3. Creditul este afacerea  şi nu ajutorul băncii
 4. S-a sinucis vreun angajat al firmelor de recuperare?

1.Despre creditul tău restant

Mai mult de jumătate din populaţia ţării are angajate credite bancare iar o parte extrem de importantă a ei, treizeci la sută, nu-şi mai poate respecta angajamentele de plată! La un asemenea nivel nu se mai poate vorbi despre eroare individuală sau despre rea intenţie! Nu sunt în România cinci milioane de oameni tâmpiţi sau hoţi! Şi în nici un caz nu este o reavoinţă sau politici de creditare greşite (aşa apreciază conducerea statului şi a sistemului bancar din România)! Mi-e scârbă să-l mai văd pe omul ăsta, Traian Băsescu, ajuns preşedinte al României prin slugărnicie excesivă faţă de structuri externe ţării, dând vina pe oamenii care au făcut împrumuturi la bănci! Nu numai el, dar şi Mugur Isărescu promovează aceeaşi acuzaţie asupra omului care s-a îndatorat! Despre purtătorul de cuvânt al bancherilor mondiali (spus şi al BNR),  Adrian Vasilescu, nici nu mai e nevoie să mai spun ceva. Priviţi-l! I se umezesc ochii când se referă la dreptul băncilor asupra oamenilor!

În Grecia este aceeaşi situaţie, în Bulgaria, Spania, Polonia, Ungaria, Slovacia şi alte ţări, lumea a ajuns disperată datorită situaţiei datoriilor către bănci! Cu toate acestea, băncile realizează profituri imense pentru o lume din ce în ce mai săracă!

Poate cineva să creadă că toate acestea sunt întâmplări sau consecinţele crizei mondiale? Poate cineva să mai creadă că zeci si sute de milioane de oameni au greşit făcând împrumuturi bancare şi apoi rămânând fără venituri? În România situaţia este şi mai grea datorită administraţiei proaste a statului şi a slugărniciei excesive faţă de interese externe!

Oamenii sunt împovăraţi de datorii iar după ce au fost îndemnaţi să facă tot felul de credite bancare, acum sunt lăsaţi să urle în pustiu. Presa e plină de cazuri de sinucideri pentru că oamenii nu mai rezistă psihic presiunii exercitate de către firmele de recuperare!

De ce s-a ajuns aici? Ce înseamnă datoria bancară? Al cui e jocul ăsta mizerabil şi ce facem să scăpăm de porcăria asta?
În următoarele articole vom intra în miezul acestei structuri de tip mafiot!

Citeşte neapărat
3.Balonul bancar si prabusirea sistemului financiar.pdf

Reclame
Comentarii
 1. Anca spune:

  De ani de zile mă gândesc, la protestatarii care se opun globalizării ! Vedeam doar partea bună a lucrurilor !
  Intuiam și motivele acelora, dar credeam, cu o naivitate vecină cu prostia, că intențiile bune, ale unora, vor învinge planurile malefice ale celorlalți !
  Se dovedește, încă o dată, că drumul spre iad, este, întotdeauna, pavat cu cele mai bune intenții și că pământul întreg este stăpânit de organisme, grupuri politico-financiare, care vor îndrepta omenirea spre distrugere sau evoluție, după bunul lor plac !

 2. […] Despre creditul tau restant si mafia sistemului bancar Thu Nov 04, 2010 10:39 am Eşti dator la bancă? Ai credite restante? Ai ajuns în imposibilitate de plată? Te simţi sufocat? Te rog să citeşti cu atenţie această analiză, să transpui propria ta experienţă peste ceea ce prezint aici şi vei realiza că drama pe care o trăieşti nu este un rezultat al alegerii tale în cunoştinţă de cauză! Şi […] […]

 3. U R A N U S spune:

  Tocmai pentru aceasta in nenumarate randuri am insistat asupra Legii Falimentului, o lege care practic da dreptul cetateanului impovarat de datorii (in cea mai mare parte datorat unei salarizati proaste, dobanzilor si diverselor taxe ascunse, si penalizari, care vin odata cu imprumutul) sa porneasca de la zero, cu o reala experienta in aceasta actiune.Aici trebuie sa punctam inca o data ticalosia guvernului care nu face educatia publicului sub acest aspect, tocmai pentru a le fura si acest drept(a doua sansa) , guvernul roman fiind de fapt nasul cel mare al oricarei si tuturor mafiilor care distrug Romania. Motiv pentru care , in lipsa interventiei Armatei, masele trebuie sa se pregateasca pentru ziua „”V” for „Vendetta””!

 4. U R A N U S spune:

  Un titlu fara prea multe comentarii, avand in vedere ca in tara vecina (Belgia Monarhica) majoritatea cetatenilor au in banca cam 46 mii euro…e adevarat ca ei nu au niciun mltimiliardar, nici prea multi milionari , insa au Rege ADICA SISTEM mONARHIC!
  __________
  „Cetatenii germani sunt datori vanduti bancilor creditoare …”

 5. U R A N U S spune:

  Asta spuneam si eu in 1994 (i „Religia,…”) ca acesta este scopul monedelor unice(regionale, deocamdata) pentru a controla pe nordicul din Europa ce cumpara (sau „invarte”) in sudul Italiei si invers, iar Uraciunea Pustiirii, nu este decat sistemul de informatii computerizat, in care se stie orice , despre oricine.

 6. U R A N U S spune:

  Administratia americana incearca sa urmareasca penal pe cei care au ascuns bani in bancile elvetiene, bani care chiar daca obtinuti onest, nu s-a platit taxa , iar cine depune bani in conturi straine nu se incurca cu cifre de 4 sau 5 zerouri, deci, per total este vorba de zeci sau sute de miliarde, de unde si taxele (proportionale) pe masura, iar in acest caz, amenzile fiscale consecutive, vor aduce o suma oarecare la teschereaua statului. Se intelege ca nu va „salva natia” aceasta suma, sau ca va rezolva cine stie ce probleme, insa este vorba de principiu, adica de proverbul romanesc (ce buni suntem noi la proverbe…nerespectate de noi insine!) cu oul si boul; nu sunt zeci si sute de romani care au depus bani in conturi straine, bani deasemeni (aici) dea dreptul furati? Desigur ca da, iar aceasta cifra se ridica la cateva miliarde, care pentru saracia Romaniei ar insemna ceva.Are guvernul roman cea mai mica intentie de a investiga acest fel de fraude? Nu! Si „nu”, tocmai pentru ca guvernantii actuali, cei trecuti si clientii lor, sunt cei care au furat si fura si dosesc aceste miliarde in banci straine

 7. U R A N U S spune:

  Stirea este de la TV (am mai comntat-o o data, cred ca pe postul cu Obama) acum mi-a sarit in ochi pe undeva pe Ziare.com.Totusi, de cand cu revenirea republicanilor in House, jocurile se vor face mai prudent, pentru ca politica inseamna compromis, iar , referitor la acei bani- este destul de posibil ca cei mai multi sa fi fost facuti in relatiile cu actiunile militare (munitie, echipament, combustibili, hrana, etc.) dar cum am zis, chiar 40-50 de miliarde de $, nu ar fi mare lucru pentru USA, insa pentru Romania, chiar 10 miliarde ar fi un mare plus.Problema este ca nu trebuie intotdeauna sa avem precursor in a face ceva (bun), ci initiativa ar trebui sa ne apartina, insa nimeni nu-si taie singur craca de sub picioare! Poate noul guven, din noul sistem!

 8. U R A N U S spune:

  „Criza nu se simte la Guvern: Bonusuri de peste 500.000 de euro in primele 9 luni

  In primele noua luni ale anului, angajatii Guvernului au primit bonusuri de peste 500.000 de euro. In plus, subordonatii premierului Emil Boc au fost rasplatiti cu al 13 lea salariu si cu…”
  –––-
  Chiar atat de fricosi au ajuns iarasi romanii, incat accepta tacuti aceasta bataie de joc evidenta?

 9. U R A N U S spune:

  De ce se imprumuta guvernul romanesc la banci straine, in valuta?

  pentru simplul motiv ca astfel este mai usor pentru ei sa cheltuiasca acesti bani, decat daca ar opera in valuta nationala.
  Pentru ca in realitate, Romania ar trebui sa tiparesca bani si sa-i dirijeze doar in activitati productive(de baza si necesitate) si de inovatii.Asa au facut toate tarile dezvoltate: de unde s-au imprumutat americanii 2-3-4 sute de ani in urma? De niciunde, au muncit si apoi au tiparit banii care au permis consumul si dezvoltarea, in continuare. Asa au facut toate tarile dezvoltate. IN SUA prin 1907 (cand la noi se desfasura rascoala foametei) se intra la cinema pe oua(2 de adult , unul pentru copii) iar 10-20 de ani mai tarziu, advocatii isi primeau onorariu(unde era cazul) in produse agricole, cu sacul(vezi „To Kill a Mockingbird” – It’s a sin to…), iar la aceasta data -cu atata experienta- Romania ar putea deveni o tara de lux in cativa ani, prin tiparire de bani si infuzia lor exact unde trebuie, insa imprumutandu-se , produc confuzie in populatie, care nu poate intelege si urmari procesul finaciar si economic.
  Iar guvernantii fac acest lucru tocmai pentru a putea fi detasati de popor, sa poata sa-si etaleze luxul in care traiesc, adica, practic, isi urasc propriul popor, pe care il tin in mizerie si sclavagism, doar din sadism.

 10. […] este cap 4 al analizei Despre creditul tau restant si mafia sistemului bancar “Eşti dator la bancă? Ai credite restante? Ai ajuns în imposibilitate de plată? Te simţi […]

 11. U R A N U S spune:

  Peste o suta de deputati stau pe bani publici, in apartamente de lux (din presa romaneasca)

  159 de deputati stau in apartamentele de patru stele la Centre Ville si Radisson Blu, pe Calea Victoriei, iar costul este peste 2.000 de euro pe luna.

  In mai mult de jumatate din camerele complexului Centre Ville, respectiv in 159 de camere clasificate la patru stele, locuiesc deputati, arata Ziarul Financiar…”
  ––––
  Asta se intampla cand fraierii tac , pentru ca cel mai mare serviciu facut excrocilor este sa taci, sa nu te implici impotriva lor!

 12. gabi spune:

  Banca ne-a luat tot….sanatate,liniste in familie,putini bani pe care-i castigam din greu,painea de pe masa a copiilor nostri.In aceasta situatie sigur multi se gandesc la sinucidere…de ce?pentru ca acolo ne indreapta sistemul.Atat ne-a mai ramas…

  • Lupta cu ei, cu firmele de recuperare, cu bancile daca e cazul, cu statul! Sinuciderea ta e dezastrul familiei tale si succesul lor! Lupta, nu te da batut! Numai asa ne vom recapata demnitatea, prin lupta! Orice jegos de la o firma de recuperare se da drept procuror! Adu-l cu picioarele pe pamant!Ai o datorie fata de familia ta! Lupta!

 13. U R A N U S spune:

  Lupta aceasta nu se poate continua ca individ: trebuie sa se formeze o organizatie (din miile de indivizi loviti in acest fel) si prin proteste directe , in strada si interventii la deputati si senatori , sa oblige la introducerea proiectului de lege a falimentului.Aceasta este singura sansa si legala si viabila dar mai ales morala, si functioneaza f. bine in toate tarile care o au, inclusiv in relatiile internationale.

  • Daca nu exista nicio protectie a cetateanului simplu inseamna ca trebuie sa-si faca singur dreptate! Asa s-a facut istoria prin lupta! Eu primesc mesaje de la oameni disperati care au ajuns in situatia sa-si ia zilele! Sinuciderea lor nu este anchetata de nimeni si nu este trimis niciun sef al unei firme de recuperare in puscarie! Si atunci? Familii intregi sunt distruse de catre acesti roboti care se substituie procuraturii si instantelor! STOP! NU va mai sinucideti! Luptati cu ei!
   Trebuie adusi in situatia de a le fi frica sa mai iasa din casa si ei si familiile lor!Legea Talionului!

 14. U R A N U S spune:

  „..si nu este trimis niciun sef al unei firme de recuperare in puscarie!”
  –––––––
  Oricat ar fi de verosi si perversi acesti indivizi, ei sunt doar ‘cei mici” vina morala o poarta -deopotriva- guvernul si bancile, o mai noua alianta(in Romania) pentru exploatarea si controlul populatiei.
  Altfel, de acord, neexistand un cadru legal de aparare, indivizii au dreptul sa-si faca singuri dreptatea, si oricum planuiesc sa o faca, nu trebuie sa uite ca „unde-s doi puterea creste…” adica chiar daca vor sa-si faca dreptate prin violenta, e bine sa fie uniti, organizati, si-parerea mea- sa tinteasca la cei de sus, si nu la roboteii-portarei.

 15. […] este cap 4 al analizei Despre creditul tau restant si mafia sistemului bancar “Eşti dator la bancă? Ai credite restante? Ai ajuns în imposibilitate de plată? Te simţi […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s