Bancile, hypermarketurile si globalizarea

Posted: 12 noiembrie 2010 in economie, morala, Neclasificat, politic
Etichete:, , , , , , ,

De ce oare manifestanţii greci au dat foc băncilor?

Eşti dator la bancă? Ai credite restante? Ai ajuns în imposibilitate de plată? Te simţi sufocat?
Te rog să citeşti cu atenţie această analiză, să transpui propria ta experienţă peste ceea ce prezint aici şi vei realiza că drama pe care o trăieşti nu este un rezultat al alegerii tale în cunoştinţă de cauză! Şi nu este nici un efect al crizei mondiale! Iar apoi vom vedea împreună ce e de făcut!
Această analiză a situaţiei dezastruoase în care se află marea majoritate a oamenilor, datorită imposibilităţii rambursării creditelor bancare, este prezentată în patru capitole, patru articole separate: 

 1. Despre creditul tău restant
 2. Băncile, hypermarketurile şi globalizarea
 3. Creditul este afacerea  şi nu ajutorul băncii
 4. S-a sinucis vreun angajat al firmelor de recuperare?

Acesta este capitolul 2 al prezentării. În capitolul unu „Despre creditul tau restant si mafia sistemului bancar” am prezentat o situaţie generală legată de creditele bancare şi imposibilitatea celor mai mulţi de a le plăti!

Tot acest sistem de creditare este unul malefic, pus la punct prin procedura Globalizării şi în interesul controlului şi supunerii populaţiei! Nu numai în România se întâmplă asta.
Despre globalizare, criza mondială şi rezultatul acesteia am scris o carte pe care o puteţi descărca liber de pe blogul Manifest-Va fi revoluţie sau in documentarul video!

Trebuie totuşi să prezint aici câteva date:
Globalizarea este un procedeu prin care un interes local se extinde pe zone continentale şi apoi la nivelul întregului Glob pământesc (globalizare) prin decizie!
Eu fac o distincţie de termeni şi numesc astfel:

 • Mondializare – procedeul natural de extindere al intereselor la nivelui întregului Pământ
 • Globalizare ca fiind procedeul impus, invaziv, al acestei extinderi.

Spre exemplu, televiziunea, cultura (cartea, arta, expoziţiile), internetul, competiţiile sportive, transporturile aeriene, învăţământul, s-au extins natural la nivelul Pământului, deci putem spune că sunt parte din Mondializare!
Sistemul bancar, piaţa energetică, hidrocarburile şi oţelul, hypermarketurile şi mare parte din producţia de bunuri (alimentele şi electronicele), investiţiile în infrastructură, armamentul, produsele farmaceutice şi medicale, parte din industria auto şi transporturi sunt create prin acest procedeu numit Globalizare.
Globalizarea impune, nici nu întreabă şi nici nu cere acorduri! Faptul că România nu mai produce locomotive, vagoane, tractoare, camioane, maşini agricole, utilaje miniere şi vapoare, este un efect al Globalizării şi nu al pieţei libere! Dar pentru ca aceste evenimente să producă dependenţa totală a populaţiei faţă de producţia străină, trebuia ca o clasă politică să fie la dispoziţia lor şi să execute aceste ordine. La noi, procedeul dependenţei faţă de un interes străin s-a numit privatizare şi prin el s-a transferat interesul general (proprietatea de stat) în interes privat străin. Iar acum, clasa politică aflată la putere, execută fără să crâcnească dispoziţiile unor instituţii globaliste cum sunt FMI şi WB.

Globalzarea si interesul bancar

Lumea este condusă de un sistem politico-financiar, un monstru bine proiectat ce are rolul de a stăpâni lumea. In Prologul cărţii Manifest Va fi revoluţie am scris:
„Ca să stăpâneşti omenirea trebuie să-i condiţionezi existenţa sau să-i distrugi identitatea.
Existenţa înseamnă resursele necesare vieţii (aer, apă, energie, hrană, casă, altele) şi accesul la ele. Calea pentru acest control o formează banii prin sistemul financiar-bancar. Controlezi banii, controlezi existenţa.
Identitatea este dată de atributele fundamentale ale omului, amprenta sa umană, codul propriu şi reprezintă capacitatea de adaptare, cultura şi creaţia. Neamurile (naţiile) sunt formate din indivizi cu valori comune culturale, de limbă, de tradiţii. Distrugerea identităţii, înseamnă depersonalizare, robotizare, pierderea valorii culturale intrinseci. Calea pentru distrugerea identităţii e dată de politicile locale şi globale prin sistemul politic. Iar cine controlează sistemul politic, poate distruge identitatea.
Nişte minţi diabolice au unit cele două sisteme şi au format o decizie unică pe plan mondial, pusă in aplicare prin sistemul politico-financiar. Pentru că ei vor să stăpânească lumea!”

controlul lumii
Am vrut să înţelegi că inrobirea ta e rodul acţiunii unor minţi malefice! Unor ticăloşi!

Unul din primele sisteme cu extindere de tip globalist a fost Sistemul Bancar. Este incredibil ce au ajuns să facă. Sistemul bancar mondial este cea mai mare instituţie de supraveghere şi control din lume! Bazele lor de date, declarate secrete, sunt utilizate direct şi indirect de instituţii ale statului şi ale globaliştilor! Prin credite şi carduri ei ştiu ce mănânci, ce boli ai, ce nevoi ai, ce venituri ai, îţi ştiu familia! Faptul că au ajuns să ceară cu nesimţire „motive bine întemeiate” dacă eşti în situaţia de a solicita o amânare a ratelor, deşi tu eşti clientul şi nu angajatul lor, nu trebuie să te mire! Clasa politică este supusă acestui sistem.

cauza crizei financiar-bancare

1989 – Romania – anul eliberării de sub jugul comunist! Ne-am eliberat de sub comunism şi am intrat sub jugul globalist! În timp ce noi trăiam euforia eliberării, în altă parte a lumii se făceau calcule care prezentau o situaţie de genul următor:
România – are 21 milioane locuitori pe 237500kmp, ieşire la Marea Neagră, are gurile Dunării (Delta) şi 1000km din fluviu navigabil, un canal Dunăre-Marea Neagră, poduri peste Dunăre, reţea completă de cale ferată, şosele, reţele electrice naţionale de înaltă şi medie tensiune, reţea de conducte petroliere şi de gaz metan, hidrocentrale, termocentrale şi centrală nucleară, teren agricol excedentar, produce oţel, maşini, utilaje, produse agricole şi alimentare, etc…
România era independentă energetic şi alimentar şi nu avea datorie externă! Asta nu era bine! Trebuia creată dependenţa! România era o ţintă cu 21 milioane consumatori şi cu perspectiva intrării în Comunitatea Europeană!
Au luat pe nimic partea de producţie şi resursele naturale! Dar mai trebuia ceva. Să controlezi populaţia şi să poţi intra cu reţelele de hypermarketuri! Sistemul bancar s-a ocupat de asta. Marile bănci au cumpărat băncile româneşti şi au început creditările. Odată cu ele au demarat procedeul de supraveghere şi control al populaţiei!
Hypermarketurile nu se puteau dezvolta în România dacă veniturile salariale rămâneau la 100 usd sau 100 euro-lună şi nici nu puteau aştepta creşterea acestor venituri! Şi atunci s-a aplicat procedura creditelor simple, creditelor directe, creditelor cu buletinul!
Ai fost încurajat să faci credite sub orice formă pentru că interesul general al sistemului financiar-politic era să te supună şi să te controleze! De-asta ţi s-au dat carduri şi credite de consum! Iar acum când criza mondială face ravagii şi tu nu reuşeşti să te mai descurci, băncile realizează profituri şi impun politici de stat! Acum înţelegi de ce manifestanţii greci au dat foc băncilor?
În alte ţări s-a încurajat creditarea pentru două generaţii (Japonia)! Adică să-ţi îndatorezi şi copiii faţă de acelaşi sistem!
Despre procedurile perfide ale Sistemului bancar citiţi şi Eleonore vs Luis

Vom vedea în capitolul următor „Creditul este afacerea  şi nu ajutorul băncii” ce-nseamnă creditarea  şi de ce băncile vor să pară fete mari deşi sunt venite de pe linia de centură!


 

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  Deutsche Welle: Romania si-a pierdut entuziasmul pentru zona euro

  Presedintele Traian Basescu a pus la indoiala capacitatea Romaniei de a accede la zona Euro in 2015, dand semnalul unei dezbateri care, din diferite motive, nu a avut loc pana in prezent.

  Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania mentine, deocamdata, ca obiectiv aderarea la zona euro in 2015, dar ca perioada de criza economica a provocat anumite indoieli: „In prima jumatate a anului viitor, a anuntat presedintele, vom face o evaluare cu toate partile responsabile si cu specialisti pentru a vedea daca vom revizui obiectivul de a fi in zona euro in 2015”, informeaza Deutsche Welle.

  Anuntul presedintelui a fost o veste buna pentru aceia care nutreau la randul lor o buna doza de scepticism fata de moneda comuna. Fostul prim-ministru liberal, Calin Popescu Tariceanu, a apreciat ca subiectul aderarii la euro a fost un tabu nejustificat. Cehia, de exemplu, a remarcat Tariceanu, „a spus nu monedei unice, pentru ca economia nu este suficient de competitiva”.
  –––––
  Sa le fi venit romanilor mintea la cap, sau li s-a platit un comission sa se „grabeasca incet”(pentru ca se stie ca un strop de fiere…) Dupa cum zice Olanda si chiar Franta (cea ce inseamna cu nu mai „avem si noi falitii nostri”), ca porta-voce pentru UE, se pare ca sunt dispusi sa ne plateasca a sta acasa decat sa intram in hora lor!

 2. U R A N U S spune:

  Nici o grija! China cumpara toate bond-urile Europei, inclusiv pe cele germane! Cum va arata nota de plata, nimeni nu are habar!Oricum, e bine sa ne cumparam cate un dictionar, inainte de a se epuiza de prin librarii!

 3. U R A N U S spune:

  Mai exista si minti lucide( care confirma si justifica „propaganda ” mea asidua pe aceste pagini) in Romania.Intrebarea ramane, daca guvernul va intelege acest lucru!

  Raiffeisen Bank: Agricultura poate scoate Romania din criza (presa romaneasca0

  „Agricultura ar putea avea un rol semnificativ pentru relansarea economica si iesirea din criza, fiind principalul domeniu economic in care Romania are o sansa reala de a performa, considera reprezentantii Raiffeisen Bank…”

 4. U R A N U S spune:

  Indiferent de denumirea planurilor si cine le semneaza, omenirea are nevoie de hrana, energie si haine, iar toate acestea 3 se obtin din agricultura , in principal, chiar si raportat la un circuit lung , insa tehnologia ajuta ca aceste circuite sa fie foarte scurte, iar un mediu ecologic sanatos, se poate pastra printr-o agricultura productiva si eficace in raportul dintre activitate si mediu(reciclarea rapida si completa a diverselor deseuri bio)

 5. U R A N U S spune:

  „Nici o grija! China cumpara toate bond-urile Europei, inclusiv pe cele germane! Cum va arata nota de plata, nimeni nu are habar!Oricum, e bine sa ne cumparam cate un dictionar, inainte de a se epuiza de prin librarii!”
  –––––
  Deja vu!
  Banca Mondiala a inceput emisia de obligatii bancare, IN MONEDA CHINEZA!
  ( poate si pentru ca s-a descoperit ca China are un superavin de lupta, imbatabil!)

 6. mizantropescu spune:

  Batrane, mai ca vaz lucrurile ca mata’ !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s