Bah nesimtitilor, dati si voi mana cu Basescu!

Posted: 20 noiembrie 2010 in morala, Neclasificat, politic, românia
Etichete:, , , , , , ,

La Lisabona la summitul NATO a fost prezent şi cel ce reprezintă România, preşedintele Traian Băsescu. Rar am văzut o fiinţă mai umilă la o întrunire internaţională. Băsescu e tare aici în ţară, pe posturile TV obediente lui, e stăpân cu Boc şi bărbat cu Udrea. La întâlnirile internaţionale el îşi prezintă caracterul duplicitar şi alunecos din postura de slugă.

 

sarkozy summit nato videonews

sarkozy basescu lisabona

 • Preşedintele Sarkozy l-a ţinut la distanţă punându-i mâna pe umăr iar când marinarul a vrut să-i prindă mâna şi probabil să i-o pupe, şi-a retras-o şi a plecat! Scuzele ulterioare n-au mai avut efect!
 • Berlusconi l-a ameţit şi ştiind ca se filmează, i-a făcut semnul că-i dus cu mintea că intră într-o discuţie privată! Tocmai vorbea cu Viktor Orban despre poker şi curve iar marinarul, hop şi el cu vuvuzelele lui şi „criza fondurilor suverane” (sic!- ce minte are!)
 • Da, Traian Băsescu a avut discuţii laborioase cu Barack Obama şi Angela Merkel dar numai în gând după ce aceştia au plecat!
 • Da, ne-a dat sfaturi şi a luat o poziţie fermă în cadrul NATO dar nu acolo ci numai în transmisiunea TV pentru publicul român!

Am avut impresia Traiane că tu cerşeşti gumă de mestecat! Stai acasă! Din cauza ta suferă o ţară întreagă, din cauza prostiei şi orgoliului tău! Îţi mai dau un pont ca să-l valorifici în relaţia cu Berlusconi, dar nu la şuşanele cu Udrea: Nu Grecia e problema Uniunii şi a Euro, ci Italia! Se va vedea cât de curând!
Pleacă Traiane, eşti o ruşine! Fă-te pe tine de râs dar nu trage ţara în râsul lumii şi în dezintegrare! Nu mai avem instituţii, ministere, guvern, diplomaţie, negociatori, nu mai avem credibilitate, nu mai avem demnitate şi nici nume! Le faci tu pe toate împreună cu „analfabeţii” tăi! Toţi ne consideră o şleahtă de hoţi, tâlhari şi curve! Pleacă Traiane!
Muşcă-ţi degetul ăla cu care-l ameninţai pe Putin şi gândeşte-te că Ceauşescu a fost condamnat pentru jumătate (nedovedită) din banii aruncaţi de tine pe Nabuco! Eşti un blestem, pleacă!
Ai devenit principala vulnerabilitate a României

Vezi si:
Campanie de presă la comandă – Denigrare- Strategia Naţională de Apărare a Ţării
Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor
Instaurarea dictaturii şi protestele populare

Reclame
Comentarii
 1. […] Bah nesimtitilor, dati si voi mana cu Basescu! Sat Nov 20, 2010 21:21 pm La Lisabona la summitul NATO a fost prezent şi cel ce reprezintă România, preşedintele Traian Băsescu. Rar am văzut o fiinţă mai umilă la o întrunire internaţională. Băsescu e tare aici în ţară, pe posturile TV obediente lui, e stăpân cu Boc şi bărbat cu Udrea. La întâlnirile internaţionale el îşi prezintă caracterul duplicitar şi […] […]

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Arnaud M., anne. anne said: Bah nesimtitilor, dati si voi mana cu Basescu! « Cronica – România de azi: La Lisabona la summitul NATO a fost p… http://bit.ly/cpL2di […]

 3. World Spinner spune:

  Bah nesimtitilor, dati si voi mana cu Basescu! « Cronica – România ……

  Here at World Spinner we are debating the same thing……

 4. U R A N U S spune:

  De acord cu idea ta, insa este un punct care I cannot buy it! De ce este italia problema UE?

  • Italia face parte din grupul celor 4 mari (Germania, Franta, Marea Britanie, Italia) dar nu are anvergura unor programe energetice nationale sau ale altui tip de investitii! Da, Italia a avut un bun program de a lucra cu mana ieftina prin muncitorii straini, dar niciun program de integrare a lor, iar dezechilibrele astea vor rupe financiar sistemul! Ei au echilibrat cat de cat bugetul prin repatrierea unor capitaluri proprii furate dar acum nu mai au cum sa-si sustina partea de venituri pe 2011! Mi-e teama ca si Fiatul o ia la vale!

 5. popalumi spune:

  Scirba fascista nu ne lasa, mai ales ca acum,vin si banii din droguri.
  Ce facem noi?Noi trebuie sa-l dam jos cu ajutorul politicienilor de stinga.

 6. crista spune:

  CIND TE PUPI ,,PE GURA,,CU BERCEA MONDIALU ,CIND TE DUCI ,,IN PETIT,, LA CASE ONORABILE NORMAL CA ESTI TINUT ,,LA USA,,

 7. U R A N U S spune:

  S-a estimat intotdeauna ca Italia are o economie subterana (deci care nu plateste taxe) de pana la 20% din total, Si asta poate sa incomodeze (numai) UE(care vrea tot caimacul) insa acest (clasic) stil italian nu aduce prejudicii economiei italiene, pentru ca Italia are toate punctele de atractie posibile, iar acei bani (taxele neplatite) se consuma in cea mai mare parte tot in Italia, fara sa mai adaugam ca cea mai mare parte din aceasta undreground economy este in realitate una productiva si angajeaza oameni care sunt platiti si care consuma si ei, adica isi aduc aportul la ciclul economic.Da, Italia poate fi un mic spin pentru UE dar nu pentru ea insasi, avand o infrastructura buna si avand o agricultura excelenta.

 8. U R A N U S spune:

  Inca o stire din (despre ) Romania, din presa romaneasca:

  „Romania ar putea fi lovita de o criza alimentara

  Romania se regaseste intr-un grup de 25 de tari care ar putea fi lovite de o criza alimentara, alaturi de tarile cu cea mai numeroasa populatie de pe glob, China si India, dar si de tari vecine precum Bulgaria si Ucraina, conform unui studiu japonez preluat de publicatia Business Insider si citat de site-ul http://www.express.be.

  Din acest grup al tarilor amenintate de perspectiva unei crize a alimentelor mai fac parte Venezuela, Vietnam, Tunisia, Republica Dominicana, Libia, Filipine, Hong Kong, Egipt, Algeria sau Maroc…”
  ___________________

  La o anumita scara (pentru o anume grupa de populatie) criza alimentara romaneasca nu s-a sfarsit niciodata…
  cea ce sare insa in ochi este ca toate tarile de pe aceasta lista, sunt republici, iar cele care sunt in crize alimentare recunoscute, sunt, deasemeni, republici! Aceste lucruri evidente care tin de natura practica a lucrurilor, nu aprind nimanui, nici un bec?

  • Sa ai 9 milioane de kmp de teren arabil si tu sa importi alimente de larg consum inseamna o proasta administrare a tarii! Un sfert din Europa ar trai decent daca s-ar face agricultura ca lumea in Romania! Dar prostia si tradarea guvernantilor plus interesul globalistilor (hypermarketurile) ne-au adus aici! „Foamete peste Romania” va fi un articol de mare interes cat de curand!

 9. U R A N U S spune:

  Mai mult decat o prostie, in acest caz, cred, este o crima! Pentru ca prin consumarea valutei pe alimente care ar fi mai mult decat trebuie in tara, produse in tara, se atenteaza intentionat la siguranta nationala, si este posibil ca acest lucru sa fie dovedit mai curand decat s-ar astepta unii.

 10. U R A N U S spune:

  Eu inteleg ca poporul nu mai are curaj si nici putere sa se mai rascoale (nu e in regula, dar asa pare) , intrebarea care persista(si trebuie chiar amplificata) este: ce fac batalioanele de intelectuali ai Romaniei si mai ales din capitala? Daca nu e demonstrat inca indeajuns ca intelectualitatea unei tari trebuie sa fie si este, the rulling class, atunci, inseamna ca aceasta clasa nici nu exista! Sa fie acesta cazul Romaniei?

 11. U R A N U S spune:

  Si atunci, daca ruling class, este atat de ineficienta – propagand in fapt dezastrul economic si anarhia sociala- nu ajungem la concluzia ca trebuie sa incercam anarhia naturala, adica revolta maselor , fara un scop bine definit, poate un depozit de alimente golit in cateva ore ,s.a.m.d.?

  • Intelectualii de camera, declarati si recunoscuti ai Romaniei, dupa ce l-au pupat in fund pe marinar, vor incepe sa ia distanta! Atunci, pot ei sa mai fie repere morale si sa trezeasca natia adormita si subjugata?

 12. U R A N U S spune:

  Asemenea indivizi nu cred ca au fost repere morale, decat pentru ignoranti si pentru cei asemeni cu ei, totusi chiar si in randurile (unora) acestora poate sa se produca o resurectie spirituala si impreuna cu cei cativa autentici(care TREBUIE sa existe), sa formeze acea citadela spirituala , zidita -corect- pe inteluctualitate, o citadela in care ratiunile practice sa primeze si nu cele ideologice. Iar aceasta-este preadovedit- se traduc prin schimbarea imediata a sistemului si inlocuirea a cel putin 75% din toate persoanele cu functii in guvernarea centrala si cele regionale.

 13. […] Schengen Nu poţi să minţi mereu pe toată lumea! Bah nesimtitilor, dati si voi mana cu Basescu! Justitia, morala si puterea Fax România: Pe cine ati alege dintre Elena Udrea si […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s