S-a sinucis vreun angajat al firmelor de recuperare?

Posted: 9 decembrie 2010 in economie, morala, Neclasificat, politic, românia
Etichete:, , , , , , ,

Ei îţi distrug viaţa! Distruge-o şi tu pe-a lor! Prin aceeaşi procedură.

Acesta este cap 4 al analizei Despre creditul tau restant si mafia sistemului bancar

Eşti dator la bancă? Ai credite restante? Ai ajuns în imposibilitate de plată? Te simţi sufocat?
Te rog să citeşti cu atenţie această analiză, să transpui propria ta experienţă peste ceea ce prezint aici şi vei realiza că drama pe care o trăieşti nu este un rezultat al alegerii tale în cunoştinţă de cauză! Şi nu este nici un efect al crizei mondiale! Iar apoi vom vedea împreună ce e de făcut!
Această analiză a situaţiei dezastruoase în care se află marea majoritate a oamenilor, datorită imposibilităţii rambursării creditelor bancare, este prezentată în patru capitole, patru articole separate: 

 1. Despre creditul tău restant
 2. Băncile, hypermarketurile şi globalizarea
 3. Creditul este afacerea  şi nu ajutorul băncii
 4. S-a sinucis vreun angajat al firmelor de recuperare?”

Oamenii sunt disperaţi, au rămas fără venituri şi asupra lor s-a dezlănţuit infernul.
Auzi din ce în ce mai des cazuri de restanţieri la bănci ajunşi în situaţia de a ceda nervos şi de a se sinucide. Părinţi care s-au împrumutat ca să-şi susţină familia sau sănătatea, pensionari, tineri absolvenţi şi familişti care au crezut în programele de tip „prima casă” devenit programul „ultima cale – ştreangul!”, şomeri, handicapaţi, profesori, poliţişti, militari, taximetrişti, medici şi asistenţi medicali, agricultori, muncitori, studenţi!
Toţi aceşti oameni au crezut în bunul mers al societăţii şi în îndemnurile conducerii politice a ţării şi a conducerii Băncii Naţionale şi s-au împrumutat. Acum sunt disperaţi, sunt în imposibilitate de plată şi nu mai rezistă presiunii exercitate de firmele de recuperare! În acest timp, Preşedintele în cunoscuta-i nesimţire şi fără nicio responsabilitate, îi ceartă „ce, v-am pus eu să faceţi copii, să vă luaţi case şi să vă împrumutaţi la bănci?” iar Guvernatorul BNR, despre care lumea încă mai are o părere bună, revine cu declaraţii de tipul „românii s-au împrumutat prea mult!” deşi politica bancară e stabilită de BNR. Dar voi, marii conducători aşezaţi ca un blestem peste România, nu aveţi nicio responsabilitate? De ce nu-i sprijiniţi pe cei ajunşi în necaz?

Revin la cazul tău, al împrumutatului ajuns în imposibilitatea rambursării datoriei!
Băncile s-au spălat pe mâini, au declarat creditul tău restant ca fiind scadent anticipat, şi-au încasat asigurările de risc de neplată şi nu se murdăresc pe mâini cu ceea ce urmează! În ecuaţia asta, băncile sunt curvele ce şi-au pus rochia albă de mireasă deşi au îmbolnăvit de SIDA milioane de oameni!
Creanţa, adică dreptul băncii (creditorului) asupra datoriei tale asumate prin contractul de credit, este vândută unor firme de recuperare numite „recuperare pe cale amiabilă”. Altfel spus, dacă tu ai un credit restant de 15.000 lei sau 150 milioane lei vechi, o firma preia creanţa de la bancă plătind 10-30% din valoare, adică 1500-4500 lei.
Prima încălcare a demnităţii şi drepturilor tale vine din faptul că nu te întreabă nimeni dacă tu eşti sau nu de acord să ai o datorie către o altă instituţie!

 • Ai încheiat un contract de credit cu o bancă şi te-ai trezit dator către o altă instituţie numită „firmă de recuperare pe cale amiabilă” fără să ţi se ceară acordul! Iar această firmă nu este parte în contractul de credit semnat de tine cu banca. Legea este incorectă. Soluţiile sunt:
  • specialistii in drept sa actioneze in contencios legea care permite unei terte persoane juridice sa preia creanta fără acordul tau
  • statul să legifereze falimentul persoanei.

Dar până atunci ai de dus o luptă!

A doua încălcare gravă a demnităţii tale este rodul acestor firme de recuperare. Scrisori ameninţătoare, telefoane 7 zile din 7, zi şi noapte, pe un ton imperativ, acuzator! Cine sunt ei de îşi permit să se substituie procuraturii şi poliţiei, de îşi permit să îţi tracaseze familia şi să te aducă în pragul nebuniei? De ce fac asta? Credit Express, Eos-Ksi, Kruk Internaţional şi altele. În spatele lor sunt grupuri de borfaşi politici locali puşi la dispoziţia unor borfaşi internaţionali!

 • Punctul lor forte e presiunea psihică exercitată prin angajaţi la adăpostul unor call-centere. Cu greu îi veţi identifica prin sediile lor sau nume pe internet. Pentru că acţionează din umbră!
 • Scopul lor? Distrugerea ta! Pentru că deşi ştiu foarte bine că eşti în imposibilitate de plată, că ai dat faliment sau eşti în şomaj, ei te toacă zi şi noapte pentru a te determina să te sinucizi! Sinuciderea ta înseamnă încasarea poliţei de asigurare de viaţă pe care ai semnat-o când ai angajat creditul!
 • Punctul lor slab e frica, teama. Dacă ar avea un minim de demnitate, nu s-ar ascunde. Au sedii fără date de contact, nume false, atitudini sfidătoare dar le e frică! Altfel nu s-ar ascunde! Ei nu vor exercita niciodată presiuni asupra golanilor de cartier sau a altor structuri infracţionale care au datorii la bănci! Pentru că le e frică! Dar pe tine te ştiu slab.

Bazează-te pe punctul lor slab, pe teama lor şi luptă! Trebuie să lupţi cu ei! Nu fugi, nu te sinucide. Sinuciderea ta înseamnă dezastrul familiei tale şi succesul acestor lichele. Ai auzit însă să se fi sinucis vreun angajat de-al lor? Adică tu nu mai rezişti şi-ţi pui ştreangul de gât! Şi ce-ai rezolvat? Ei îşi iau banii şi trec la alt client cu probleme!

L-ai ajutat tu cu ceva pe semenul tău aflat în acelaşi necaz, dacă te sinucizi? Iar tu, poliţistule care nu ai mai rezistat şi ţi-ai pus pistolul la tâmplă, i-ai ajutat cu ceva pe ceilalţi disperaţi? Tu te-ai sinucis iar cel ce te-a distrus psihic a mers să bea ceva de plăcere şi bucurie că a mai închis un caz şi a luat o primă! De ce tâmpla ta?
Tu nu mai poţi dormi de presiunea exercitată de angajaţii acestor firme, nu-ţi mai găseşti locul, eşti disperat, familia ţi se destramă, înnebuneşti cu toate problemele pe cap! În timpul ăsta, patronii şi angajaţii acestor firme duc o viaţă excelentă deşi uzează de practici naziste (terorism psihic) în relaţia cu clienţii băncilor!
Ei îţi distrug viaţa! Distruge-o şi tu pe-a lor! Prin acceaşi procedură.
Noi nu avem un stat care să te protejeze! Justiţia are limitele ei dar trebuie să înţelegi că totuşi procuratura şi poliţia acţionează dacă sunt sesizaţi. Nu te limita la a răspunde. Atacă-i. Ei sunt duşmanii familiei tale. Răspunde cu aceeaşi monedă! Legea Talionului „viaţă pentru viaţă, ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte”. Niciun angajat sau responsabil al acestor firme nu a ajuns in instanţă!

 • Avertizează-i. Nu intru în detalii despre responsabilitatea lor privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Legea 677-2001) dar ANSPDPC recomandă să trimiţi o scrisoare firmei de recuperare şi să le ceri să nu-ţi mai trimită somaţii şi să nu te mai sune iar dacă ei nu respectă asta atunci să depui reclamaţie la ANSPDCP.
 • Fă plângere la procuratură sau poliţie pentru hărţuire.
 • Când te sună de la firmele de recuperare înjură-i, fă-i în toate felurile, asta te va elibera de încărcătura psihică a situaţiei.
 • Identifică firmele ca sedii şi publică-i pe net (foto, adresă şi date de contact)
 • Identifică patronii si administratorii din România şi străinătate şi publică-i pe net cu adresele domiciliului, fotografii şi date privind familiile lor. Trebuie să trăiască şi ei spaima pe care o trăieşti tu!
 • Înfruntă-i direct şi fără teamă. Mergi la sediul lor. Fără să te umileşti. Arată-le că nu ţi-e teamă şi că-i înfrunţi oricând. Indiferent dacă eşti femeie sau bărbat, înfruntă-i! Ei sunt un pericol pentru familia ta şi pentru viaţa ta.
 • Ia legătura şi cu alţii şi uniţi-vă. O luptă e mai uşor de dus când fronturile se unesc!

Iar dacă lucrurile vor evolua aşa cum prognozez, aceste firme vor fi desfiinţate iar administratorii şi şefii de departamente vor ajunge în faţa instanţei şi vor plăti pentru toţi cei ce şi-au pierdut viaţa datorită terorismului practicat de către ei!

Acesta un este radicalism ci o responsabilizare a unor instituţii care nu au ce căuta în mileniul trei!

Lupta pentru dreptul tau si al familiei tale!

Reclame
Comentarii
 1. […] S-a sinucis vreun angajat al firmelor de recuperare?” […]

 2. gabriel spune:

  oricum sunt niste excroci! bancile se spala pe maini !contractul de cesiune catre firmele de recuperare este nul( dr.in drept bancar Gh.Pipera),abuzurile sunt mari iar presiunea psihica si ea !trebuie sa fi un om foarte echilibrat .daca ii dai in judecata recurg la un executor pt executare silita care incalca orice reguli doar pentru a-si primii banii manjiti!am angajat un avocat bun si prin ordin judecatoresc am oprit executarea silita a apartamentului dar execurorul ma ameninta in continuare ca-mi scoate la licitatie si alte proprietati( terenuri agricole mostenite) desi nu am girat cu alte bunuri! fiti tari, toate aceste abuzuri trebuie sa inceteze sa nu mai fim terorizati!

  • Vasile spune:

   misto tare de tot… ai datorii pe care nu vrei sa ti le platesti, dar tot tu esti cel care striga hotii. Iar cesiunea de creanta este recunoscuta atat de legile din Romania Art 1566 – 1596 din Noul Cod Civil, cat si de legile europene.

 3. Math K"Aar spune:

  Astia NU intelege chiar NIMENI ca sunt cu totii niste NAZISTI si ca au TRADAT Poporul Roman??? Traiasca GESTAPOUL ROMANESC,SS-ul ROMANESC,Basescu si Mugur Isarescu sunt si ei niste NAZISTI romani care ucid MISELESTE poporul roman,cu rea intentie,planifica uciderea poporului roman..SISTEMUL ROMANESC ne otraveste cu mancare,cu bauturile,cu apa pe care il bem,cu medicamentele,si chiar si prin aer Armata Romana ne UCIDE miseleste ca sa scape de NOI…iar bancile si recuperatori ii terorizeaza doar pe saraci din tara asta dar NU si pe bogati,sau pe infractori,de care ei SE TEM ca dracu de TAMAIE…NU despre bani e vorba aci ci despre MOARTEA noastra,ca sa ne speriem k totii si sa le usuram planul de GENOCID si sa ne ucidem noi,ca ei NU au curaj sa ne infrunte fata in fata…asa ca ne otravesc cu mancarea,cu bauturile ca sucurile,etc,cu medicamentele,si din aer cu otrava adusa din America de la Monsanto…
  De fapt Iluminatii,Francmasonii,si alte SOCIETATI SECRETE,au ptr intreaga planeta un plan de GENOCID PLANETAR prin care sa EXTERMINE peste 6,5 milliarde de oameni pe planeta si ramana „doar” circa 500 de millioane de oameni din care logic jumatate vor fi saraci,adica niste SCLAVI MODERNI sub o DICTATURA NAZISTA PLANETARA pe care nebunii astia il numesc NOUA ORDINE MONDIALA…ADEVARUL SUPREM este ca al Doilea Razboi Mondial NU s-a terminat niciodata ci doar se face pe ascuns cu usile inchise peste tot in lume,unde se discuta in SECRET soarta omenirii…Marea majoritate a omenirii nici NU va dat seama in ce PERICOL MORTAL este lumea intreaga,sunteti aproape toti in COMA PROFUNDA si cand va veti trezii totusi va fi prea tarziu pt ca deja veti fi….MORTI…Chiar NU vedeti ca toate guvernele lumii isi bat joc de voi?Ca justitia din orce tara e o Justitie mafiota?Ca bancile si ele sunt niste Banci Mafiote,care fac BANI FALSI fara acoperire de aur,ca bancile Nu platesc nici o taxa,sau TVA la nici un stat?Ca TU „fraiere” platesti tot cea ce NU platesc bancile? Si ca venii vorba despre taxe NU ajunge ca platesti Tu taxele in locul bancilor catre stat,dar tot statul TE FURA prin diferite alte motive zise „legale”care de fapt sunt ILEGALE..Ti se ia taxa din salar,din pensie,din avere,din mostenire,din taxa pe benzina,din inca multe alte lucruri ce numai taxe Nu sunt ci doar furt in ziua amiaza mare si toate astea de statul care iti sune ca iti vrea „doar binele.”…Si daca e tot vorba si de datorii oare tot poporul roman a luat cele peste 600 de milliarde de euro in imprumut de la FMI?Deci daca e tot „in jos si in sus” cu datoriile bancare domnii din Parlament & Guvern si ceilalti Mafioti din Sistemul Nazist Roman care si-au folosit pt scopuri personale acesti 600 de millarde de euroi sa faca bine atunci sa plateasca ei inapoi catre FMI aceasta suma colosala,si NU poporul roman… Bani de care voi bancherii masoni si recuperatorii teroristi,si Guvernul din Umbra v-ati folosit de banii astia VOI sa-i dati inapoi la FMi nu sa va bateti joc d romani ca noi sa platim masinile voastre scumpe si blanurile pt curvele voastre da? Daca datoria e datorie cum spuneti voi recuperatorii si bancherii,atunci si pt voi datoria voastra de peste 600 de milliarde de euroi e hmmm DATORIA VOASTRA si NU a noastra…asa-i ca acum parca Nu mai e asa fain sloganul cica daca esti dator sa si platesti? Cand dracu ati platii inapoi cei 600 de milliarde de euroi catre FMI fara ajutorul nostru hmmm?Si de ce sa platim NOi datoria voastra de vreme ce euroii trimisi romaniei voi l-ati FURAT pt voi?

 4. Math K"Aar spune:

  Si cine mai are indoieli despre lucrurile ce v-am spus mai sus i-a cautati pe Google „Cele 24 de Protocoale ale Masoneriei” si atunci va veti Ilumina ))))…Sau sa comandati cartea de la Editura Solaris cu titlul:”Incredibilele Tehnologii ale NOII ORDINI MONDIALE”…Sau sa vedeti macar odata careva dintre aceste filme documentare: Zetgeist,Zetgeist Addendum,sau Zetgeist Moving Forward…Lectura placuta oameni buni sau vizionare placuta…Aaaaa era sa uit:inainte de a citi sau viziona ceva din cele de mai sus stati bine pe un scaun si vedeti sa nu cadeti jos de pe ea ca va promit cea ce veti vedea sau citi va va face sa va deschideti ochii poate pt prima data in viata voastra iluzorie si veti fi nevoiti sa recalculati toata viata asa cu il stiati pana acuma,asa cum ati fosti invatati,sau mintiti de SISTEM…E vremea TREZIRII din SOMNUL cel de Moarte cum bine spune chiar in imnul Romaniei…Sau sa profit chiar de cuvintele bunului Iisus:”Iubiti ADEVARUL si Adevarul va va elibera!” AMIN!

 5. EOS KSI Romania spune:

  EOS KSI ROMANIA
  http://ro.eos-solutions.com/compania/sedii/

  Date despre birourile centrale si regionale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s