Schengen: Trebuie sa recunoastem ca suntem europeni de mana a doua

Posted: 6 ianuarie 2011 in Neclasificat, politic, românia
Etichete:, , ,
Schengen Agreement Full Schengen EU members No...

Image via Wikipedia

Ref.: Se dezbate tot mai mult situaţia prin care România, programată a intra în spaţiul Schengen în martie 2011, va fi amânată un an şi jumătate – doi!

ATENŢIE: Acesta este motivul neprimirii în Schengen. Suntem cetăţeni de mâna a doua ai Europei. Aşa este comportamentul oficialităţilor române dar şi al cetăţenilor. Am adus Europei, prin integrare, o piaţă de douăzeci de milioane de oameni, terenuri agricole, posibilităţi de industrie, resurse naturale şi foarte multe probleme, corupţie şi crimă organizată, politică de stat în afara dreptului şi-a legilor!

Prin spargerea blocului comunist în 1989 a apărut o piaţă formată din două ţări medii (Polonia şi România) şi multe ţări mici (RDG – încorporată Germaniei, Cehoslovacia devenită apoi Cehia şi Slovacia, Ungaria, ţările Yugoslaviei (Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Croaţia şi Slovenia) şi Bulgaria. În acest iureş au venit spre integrare şi Albania şi Ţările Baltice (Lituania, Letonia şi Estonia).

Observaţi că sunt numai două ţări medii, Polonia şi România. În timp ce Polonia are o atitudine fermă în toate privinţele, politic, social, economic şi militar, România are numai o componentă militară. Nefiind reprezentată şi neavând o politică europeană coerentă, România are neşansa de a urma calea Cehoslovaciei şi a Yugoslaviei, fărâmiţându-se.

În rest oferim minciună, corupţie, furturi, crimă organizată protejată, ţigani şi parazitism, cerşetori şi şantajul ca politică de stat!

Duplicitarimul conducerii României ne-a adus aici!

Permisivitatea graniţelor Europei aflate în Marea Mediterană depăşeşte cu mult permisivitatea graniţelor României. Dar România este reprezentată de nişte analfabeţi, ciubucari şi mincinoşi!

În anul 2011 noi nu avem nicio personalitate politică, ştiinţifică sau culturală care să ne reprezinte! Numai minciuni, promisiuni şi ciubucuri!

 

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  „În anul 2011 noi nu avem nicio personalitate politică, ştiinţifică sau culturală care să ne reprezinte! Numai minciuni, promisiuni şi ciubucuri!”
  ––––––––
  De fapt asta este foarte valabil pentru ultimii 60+ de ani, singurele personalitati autentice au activat in strainatate si -stim bine- s-au format intr-un sistem total deosebit de cele actuale si de dinainte de „89

 2. U R A N U S spune:

  In mare, da, dar asta nu a rezolvat nici o problema a Romaniei, relatiile cu tarile straine sunt un teritoriu aparte, in care corpul diplomatic -pana la urma- face jocul de la centru.
  Deci, cu o floare nu s-a facut niciodata primavara!

 3. U R A N U S spune:

  Nu inteleg de ce ai inceput cu acest „Comentariul tau este in asteptare”, adica prin acest procedeu se intrerupe fluiditatea conversatiei si chiar dovedeste ca suntem europeni de mana a doua! ori , noi suntem aici sa comentam in timp real, macar util, si nu dupa ore sau o zi de asteptare!

 4. U R A N U S spune:

  Mai -mai sa cred ca isi bagase dracu’ coada !(…de topor!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s