Pensii militare injumatatite pentru ca asa a vrut borfasul!

Posted: 13 ianuarie 2011 in morala, politic, românia
Etichete:, , , , ,

Vă rog să transmiteţi mesajul acesta cunoştinţelor şi camarazilor voştri.

la bordel

Aici sunt banii dumneavoastra

Infernul creat în România zilelor noastre are un singur focar, numit Traian Băsescu. Din mai anul trecut el nu are alt obiectiv decât înjosirea, umilirea şi subjugarea populaţiei. Pentru că aşa le-a promis el celor ce l-au susţinut pentru a reajunge preşedinte.

Deşi instanţele au dat câştig de cauză pensionarilor, el nu ţine cont de nicio lege. Toată conducerea statului trebuie să se supună voinţei lui.

Acest om trebuie să dispară de pe scena politică a României.

A transformat ţara în colonie şi s-a proclamat stăpân! Aţi observat că întotdeauna în situaţiile grele el dispare, ca un laş?

Traiane, îţi vei vedea adevărata faţă numai de sus! Când conducătorul a reprezentat interesul poporului, lumea îl plânge şi-i aduce omagii! Când tu ne vei părăsi, va fi sărbătoare naţională! Asta e adevărata dimensiune a existenţei tale. Ai creat un infern în România. Un borfaş ajuns preşedinte!

Fac un apel către ofiţerii în rezervă şi mai ales către cei ce-i reprezintă în media, la principalele emisiuni TV. Radicalizaţi-vă limbajul. Întrebaţi orice poliţist cu experienţă şi vă va explica psihologia infractorului. Degeaba-i ameninţaţi cu instanţele şi degeaba le vorbiţi respectându-i. Ei sunt infractori. Trebuie plesniţi şi înjuraţi. Infractorii nu au teamă decât de bătaie, glonţ, pericol asupra familiei. Întrebaţi poliţiştii şi vă vor spune!

Problema pensiilor militare este foarte simplă şi se reduce la o propoziţie:
Statul trebuie să-şi respecte obligaţiile faţă de militari.
sau, altfel spus:
Pensiile militare sunt obligaţii ale statului!

Cineva trebuie să se sacrifice şi să facă ordine. România nu poate rămâne o ţară de cerşetori, curve şi pupincurişti, la dispoziţia orgoliilor unui infractor!

vezi si Fax Romania: Onoarea unui general ajuns ministru!

Militari, aţi depus un jurământ că veţi apăra ţara! APĂRAŢI-O!

Ce va fi in 2011 in Romania? Prognoza si predictii Mircea BatranuRaportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile!
Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria!

Reclame
Comentarii
 1. Lt.col. (rez) Silviu Totti spune:

  Acesta este modul responsabil si , pana la urma, patriotic in care trebuie privit si actionat in acest moment, pana nu este prea tarziu!
  Nu mai este loc de pseudonime si alte asemenea.Am depus cu totii un juramant militar, am jurat sa ne aparam tara, am jurat sa aparam DEMOCRATIA si LEGALITATEA! Ceea ce fac acum in Romania si din Romania javrele ofticoase a caror haita paraziteaza statul nostru este antidemocratic si ilegal. Este deci legitima mobilizarea si trecerea la combaterea, pe cai legale si respectand ordinea de drept, a tuturor aberatiilor comise de marionetele basiste, bociste, udriste, opriste samd, la ordinele unei oculte de sorginte antiromaneasca , de pe aici si de aiurea!
  Sa nu uitam ca prin educatie si formare, rezervistii din toate categoriile (MApN, MAI, SRI etc) sunt in stare sa organizeze actiuni de protest de dimensiuni mult mai mari decat cele sindicale, in toate actualele sau fostele garnizoane, pot aduce alaturi de ei membri de familie si alte persoane apropiate si, mai ales, pot dovedi o disciplina pe timpul acestor manifestari care va induce teama si actualilor „pretorieni” ai bandei de golani. Unitatea si disciplina care vor fi dovedite in eventualitatea organizarii acestei actiuni la nivel national vor transmite si un mesaj aliatilor nostri si partenerilor europeni, anume ca Romania are totusi oameni responsabili si capabili sa se manifeste ca cetateni adevarati , in stare sa condamne coruptia celor care au pus mana pe putere prin FRAUDA si care conduc o tara in dispretul democratiei si legalitatii.
  Pentru ca violenta atrage violenta si suntem prea saraci sa distrugem putinul care ne-a mai ramas din averea creata in Romania de multe generatii, sunt de parere ca prima optiune in lupta cu gasca basista este cea permisa de lege.Faptul ca Basescu si complicii sai cauta sa recruteze acoliti intr-o minoritate sau alta, stiind ca fortele de ordine nu vor avea curajul sa loveasca in fostii lor colegi, trebuie sa fie un semnal ca in lupta pentru pastrarea puterii si evitarea tragerii la raspundere pentru subminarea ordinii de drept si incalcarea Constitutiei, actuala putere va fi in stare de ORICE!
  Militari, aţi depus un jurământ că veţi apăra ţara! APĂRAŢI-O!

  • Domnule
   Trebuie sa se faca lumina si sa ajungem in situatia in care sa ne respectam ca oameni iar asta nu se poate face decat fara ei! Fara caracatita PDLista! Militarii utilizeaza un termen de front numit „scos din lupta”! Noi suntem deja in razboi in tara iar razboiul a fost declansat de aceasta mafie impotriva populatiei! Gestul de protest din Parlament al lui Sobaru a fost semnul declansarii unor manifestari din ce in ce mai radicale! Iar reprezentantii PDL apar in emisiuni si cu un tupeu tipic borfasilor, incearca sa justifice, prin minciuna, furtul lor!
   Ei sunt deja impotriva tarii!

 2. U R A N U S spune:

  Sunt curios ce procentaj din Armata(ofiter si alti angajati, si nu trupa trecatoare) inteleg ca de fapt sistemul este de vina (cu „oamenii” sai din varf care dau „tonul”) si ca Armata si-ar recapata onoarea si stralucirea de altadata sub un sistem monarhic, propriu poporului roman?
  Da, pana nu este prea tarziu, Armata trebuie sa intervina si -dintr-o singura lovitura, intr-un singur ceas- sa termine acest guvern si sa faca ce trebuie facut; altfel, daca populatia va face acest lucru, chiar si Armata va fi divizata, iar urmarile vor fi catastrofale

 3. U R A N U S spune:

  LUMEA se TREZESTE LA REALITATE.

  Reforma regală a statului

  Editorial de de Octavian Ştireanu apărut în cotidianul Azi, 17 ianuarie 2011

  (…)

  Este vorba despre o reformă regală, atât în sensul majestuos al cuvântului, cât şi în cel propriu-zis – având în vedere originea unora dintre direcţiile acestei posibile reforme, care se regăsesc chiar în mesajul de Crăciun al Regelui Mihai.

  Ce gândeşte Regele cu voce tare despre stat, despre români şi despre ce-ar avea ei nevoie? Că „România are nevoie de instituţii respectate“, că „există multe feluri de a micşora asprimea consecinţelor crizei pentru populaţie“, că „ţara trebuie protejată în faţa dificultăţilor“, că „agricultura nu este un domeniu al trecutului istoric, ci al viitorului“, iar „şcoala este o piatră de temelie a societăţii“…

  Cu o forţă de sinteză proprie marilor conştiinţe, Regele Mihai pune degetul pe rănile dureroase provocate de aşa-zisele „reforme ale statului“, dictate de actuala putere.

  Într-o polemică implicită cu ceea ce se petrece astăzi în România, Regele mărturiseşte speranţa ca acest an să aducă ţării „respect şi etică în instituţii, simţ al datoriei şi altruism în viaţa publică“. Adică, mai pe scurt, altă putere!

  Subliniind că „valorile şi competenţa ar trebui să fie criteriile noastre“, Regele îi îndeamnă pe români să aibă „încredere în democraţie, în rostul instituţiilor publice şi regulile lor“, pentru că numai pe calea şi în respectul acestora putem scăpa cu toţii de actualul regim.

  Ziarul de faţă publică integral acest mesaj, a cărui lectură durează nici un minut, dar a cărui învăţătură ar trebui s-o ţinem minte.

  Halul în care Băsescu a adus ţara ne transformă pe toţi în monarhişti fără să vrem!

  (…)

  Articolul integral poate fi citit la adresa http://www.azi.ro/index.php?data=17.01.2011&rubrica=Prima_pagina&citeste=1

 4. […] maresalu_67 on Apel către Armată: Faceţi…surry on Pensii militare injumatatite p…U R A N U S on Pensii militare injumatatite p…mircea batranu on Pensii militare injumatatite […]

 5. […] Fax Romania: Le furi alocatia in timp ce intri in hora Fax Romania: Onoarea unui general ajuns ministru! Razboiul romano-roman si onoarea militara Pensii militare injumatatite pentru ca asa a vrut borfasul! […]

 6. panihacitin spune:

  Revolta veteranilor si pensionarilor militari,este o revolta indreptatita,tot asa cum este indreptatita si revolta dascalilor si revolta medicilor
  si a tuturor categoriilor sociale batjocorite si dijmuite de mascariciul de la Cotroceni si paiata lui.Poate nu stiai , dar oamenii mai au si demnitate si mai ales au niste drepturi,drepturi stabilite in functie de pregatirea lor ,de importanta muncii lor.Sa-ti explic , :fiecare om,in functie de capacitatea lui intelectuala si talentul pe care il are isi alege o meserie.Unii muncesc cu carca altii cu capul.Nimeni nu-i obliga sa faca una sau alta din meseriile existente.Este alegerea lor .Vrei ,nu vrei ,nu poate fi egalitate intre diferitele categorii sociale si nu a fost nici pe vremea impuscatului „.Militarii apara tara si sunt gata sa o faca cu pretul vietii,dascalii iti pun condeiul in mana si te invata sa scrii ),medicul iti salveaza viata,politistii,procurorii si judecatorii vegheaza la linistea natiunii,pompierii lupta cu focul.Oamenii astia merita venituri bune,merita liniste ,merita apreciere.Pornind de aici poti tu sa-mi spui , ce fac basescu,boc si ai lor de au salarii mari,bani de cheltuiala (in afara de salarii) „fara numar”,masini
  la scara,trepadusi sa-i pazeasca si sa le indeplineasca dorintele si mofturile? Pentru ce statul,adica noi cetatenii trebuie sa ducem in carca niste milogi portocalii ,lacomi si tupeisti,sa le platim salarii mari si sa le suportam artagurile si incompetenta Ce fac ei pentru tara asta,pentru poporul asta?S-au cocotat la putere,isi stabilesc singuri plata pentru nemunca,fura cat pot si tot ce pot si acum,cand s-a cam imputinat sursa de furat ,fura pensii,fura salarii,fura laptele copiilor si medicamentele batranilor.Explica-mi tu rolul si rostul lor (nu al functiilor ce vremelnic le stapanesc) si de ce ei au dreptul la salarii mari iar ceilalti nu si atunci sunt de acord ca medicul,dascalul,militarul si ceilalti sa aiba salarii mai mici decat soferul bocului sau decat fetele de succesuri . INVIDIA SI STUPIDITATEA NE FAC VIATA AMARA…AMARA….

 7. panihacitin spune:

  NU TREBUIA SA SE ATINGA DE NICIO PENSIE EXISTENTA IN PLATA
  Este un principiu legal , universal ,general , in TOT dreptul pamantean. Un drept castigat in conditii legale NU SE POATE anula ulterior printr-o dispozitie similara , de o loege mai putin favorabila. Este o incalcare flagranta a dreptului fundamental al omului si al dreptului la pensie. Prin analogie , maine , ni se va putea solicita sa dam apartamentele inapoi , pentru ca vanzarile de dupa 1990 s-au facut la un pret
  prea mic sau a fost o hotarare proasta , iar acum ar trebui sa le platim la valoarea actuala !!!!! Este o tampenie juridica, pe care o calca in picioare guvernantii, o terfelesc dupa bunul plac doar pentru a atrage sumele la buget , ca sa-si faca lefurile mari si sa plece in concedii babane peste hotare. Cel mult aceste pensii militare pot fi micsorate temporar ca urmare a crizei, iar ulterior ,cand tara va renaste (oare vreodata) banii opriti sa fie returnati impreuna cu dobanda legala . Ce se intampla insa acum , este HOTIE PE FATA si lumea ar trebui sa iasa in strada , sa ii dam jos pe nenorocitii astia care guverneaza dupa bunul plac si dupa dictonul: Daca voi nu ma vreti…eu TOT va vreau. INVIDIA SI STUPIDITATEA NE FACC VIATA AMARA ….AMARA….

  • Scuze pentru intarziere dar am lipsit „de la datorie” cateva zile! Guvernantii nu au absolut nicio scuza pentru procedurile lor! Taierea pensiilor este un furt calificat si ei trebuie trasi la raspundere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s