Opozitia de plastic si demnitatea clasei politice

Posted: 26 ianuarie 2011 in morala, politic, românia
Etichete:, , , , , , , , ,

Ref.: Ofiţerii în rezervă şi pensionarii au protestat luni, 24 ianuarie 2011, împotriva statului condus de către Traian Băsescu. Marţi 25 ianuarie 2011, la Mioveni, a avut loc un miting de proporţii, împotriva noului cod al muncii. Puterea PDListă atacă ultimul bastion instituţional, Consiliul Suprem al Magistraturii. Lumea se radicalizează. În acest timp, opoziţia parlamentară trece de la menuet la decor de plastic!

Teatrul de păpuşi continuă pe scena politicii româneşti. Baba se piaptănă, se rujează şi se fardează în timp ce ţara mocneşte. Va veni un moment în care ţara va exploda pentru că există limite peste care nu se mai rabdă. Când îţi moare copilul de foame sau din lipsa medicamentelor, când nu mai ai şanse pentru familia ta, când propria existenţă ţi-e jucată de către alţii, te revolţi şi-ţi faci dreptate cu pumnul, cu bâta, cu sabia sau glonţul.

Dreptul la revoltă este un drept fundamental, nu ai nevoie de aprobări!

În România suntem deja în prăpastie, agăţaţi de marginea ei, strigând “Deşteaptă-te române!” şi “Unitate!” şi sperând la terminarea acestui coşmar!

Ofiţerii în rezervă şi-au radicalizat atitudinea şi pe lângă marşuri şi mitinguri în care contestă vehement statul, au acţionat şi în instanţe. Ei sunt deja un grup hotărât să-şi apere demnitatea şi nu se vor opri aici. Cinste lor!

Ieri, marţi, 25 ianuarie 2011, s-a deffasurat un miting sindical excepţional la Mioveni, un miting în care, ATENŢIE,  s-a revendicat IDENTITATEA. Pe fondul noii legi a codului muncii şi a transformării angajatului în sclav, s-a născut criza de identitate, aceea care este sâmburele revoluţiei. Lucrurile se petrec aşa cum am cris în 2008. VIDEONEWS – MITING – MIOVENI

miting mioveni

miting mioveni

Atitudinea de la Mioveni se va transmite în toată ţara şi va fi un semn pentru Renaşterea României. Demnitatea ofiţerilor şi demnitatea angajaţilor încep să se facă simţite. Dar demnitatea clasei politice?
Un fapt devine din ce în ce mai clar. Statul român actual în formula executivă Băsescu + Boc + PDL, reprezintă un interes străin ţării. Statul este împotriva propriului popor. Dar şi partea legilativă şi de control, numită Parlament, nu mai reprezintă populaţia.
Dansul păpuşilor continuă.  Ţara mocneşte.
În timpul ăsta, aşteptând să se facă ordine printre pensii şi să se agraveze situaţia, opoziţia parlamentară se transformă într-un decor de plastic. Şi pentru a trece timpul într-un mod util, ei fac alianţe punând piese de domino într-un joc în care speră ca, pe baza revoltei populare, să acceadă la putere! Se fac alianţe, ba  PNL  cu PC, numită de centru-dreapta, ba PNL – PSD, numită socialist-liberală (mi-a amintit de Cerveni), ba o Alianţă Naţională care să fie în luptă cu Alianţa Populară a marinarului.
Dacă i-ar fi interesat să scape de Băsescu, ar fi format o alianţă în 2009 şi ar fi câştigat din primul tur susţinându-l pe doctorul Oprescu sau un alt candidat iar situaţia României era alta acum!
Cine-i va trezi?
Da, Crin Antonescu vorbeşte frumos şi va mai vorbi frumos încă cinci ani, dacă asta-i foloseşte marinarului. E posibil ca Băsescu să plece spre cele veşnice şi Antonescu să vorbească în continuare neştiind ce se-ntâmplă-n ţară. Dar, nu-i aşa? O şuetă la o cafea dă bine ca imagine!
Da, Victor Ponta e mai băţos, pune legea în faţă dar îl are-n spate pe Adrian Năstase şi asta e destul pentru lumea care vrea Dreptate!
Antonescu şi Ponta sunt mai educaţi decât Băsescu şi vorbesc mai frumos. Dar pentru cine?

Noi avem nevoie de teatru de păpuşi?
Noi avem nevoie de decoruri, de plastic?
PSD şi PNL au peste 3,000,000 (trei milioane) de membri şi simpatizanţi! UNDE SUNT? Voi nu protestaţi? Pentru voi e bine?
Aduceţi la Bucureşti 10% (zece la sută) într-un marş si miting şi cu siguranţă se va întâmpla ceva.
Dar poate că aţi acţionat puterea PDListă în instanţe pentru încălcarea Constituţiei şi a legilor şi noi, publicul, nu am aflat. Dacă aveţi trei milioane de membri, probabil că aveţi şi jurişti de prima mână. Aţi demarat vreo acţiune în instanţă? Pensionarii militari au făcut asta!
De ce aşteptaţi revolta populară sperând că vă ridicaţi pe aceasta?
De ce nu vă repectaţi angajamentul faţă de proprii susţinători şi să-i apăraţi împotriva statului? De ce nu apăraţi România de acest atac fără precedent împotriva ei?

Suntem membri ai Uniunii Europene! Aţi acţionat la Bruxelles demascând agresiunea statului român şi instaurarea dictaturii?
Ultimul bastion numit CSM (Consiliul Suprem al Magistraturii) este atacat de puterea PDListă.
Ce aşteptaţi?

vezi si:

Fax Romania: Le furi alocatia in timp ce intri in hora
Fax Romania: Onoarea unui general ajuns ministru!
Razboiul romano-roman si onoarea militara
Pensii militare injumatatite pentru ca asa a vrut borfasul!

Reclame
Comentarii
  1. […] Opozitia de plastic si demnitatea clasei politice Wed Jan 26, 2011 11:06 am Ref.: Ofiţerii în rezervă şi pensionarii au protestat luni, 24 ianuarie 2011, împotriva statului condus de către Traian Băsescu. Marţi 25 ianuarie 2011, la Mioveni, a avut loc un miting de proporţii, împotriva noului cod al muncii. Puterea PDListă atacă ultimul bastion instituţional, Consiliul Suprem al Magistraturii. Lumea se radicalizează. În acest timp, opoziţia parlamentară […] […]

  2. U R A N U S spune:

    „Dacă i-ar fi interesat să scape de Băsescu, ar fi format o alianţă în 2009 şi ar fi câştigat din primul tur susţinându-l pe doctorul Oprescu sau un alt candidat iar situaţia României era alta acum…”
    –––––––––
    Cred ca te inseli grav cand crezi ca a schimba o persoana, se vor schimba lucrurile!Cine este in structurile de putere din ultimii 10 ani, este”de-al lor, „indiferent de ce declaratii face! Romania are nevoie de o schimbare radicala, de sistem!

  3. […] pe drumul lui Ceausescu. Egiptul liber! Rebellionis spiritus: Grecia, Algeria, Tunisia, Egipt Opozitia de plastic si demnitatea clasei politice Razboiul romano-roman si onoarea militara Ce va fi in 2011 in Romania? Prognoza si predictii […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s