Unde merge spaga din vama?

Posted: 17 februarie 2011 in morala, politic, românia
Etichete:, , , , , , , , ,
spaga din vama

Imagine din Haluci-Nation

Circul continuu făcut de Traian Băsescu are o justificare dată de natura internă a personajului. El nu este om politic, nu are nicio datorie faţă de ţară sau măcar faţă de cetăţenii ei! De-asta minte permanent şi de-asta organizează spectacole. El este vedetă, nu om politic. Râde o lume întragă de noi ca stat, urmărind menuetul în opinci al perechii prezidenţiale Traian Băsescu – Elena Udrea şi, în jurul lor,  periniţa “ot curus” a lui Emil Boc. România e prăbuşită sub conducerea acestor vedete mafiote iar ei îşi continuă liniştit jocul.

Am aşteptat să văd fregatele luând cu asalt Vama Port Constanţa şi Constanşa-Sud Agigea, însoţite de o flotila aeriană şi un regiment de tancuri!

Dar n-a mai fost nimic din două motive:

 1. Cei implicaţi n-au terminat de făcut ordine şi de spălat actele
 2. Parte din ei (mai ales străinii) au părăsit ţara şi probabil dau cu subsemnatul prin USA şi Europa Occidentală iar cei care erau agenţi străini, s-au pus la adăpost.

Sfidând întreaga ţară şi odată cu ea şi Uniunea Europeană, Traian Băsescu a demonstrat  odată în plus că este implicat în şpaga vămilor şi că este un om în afara istoriei!

Unde merge şpaga din vămile României?

Iată răspunsul simplu. Pe vremea lui Adrian Năstase, cel ce instituise un sistem de control al tuturor operaţiunilor comerciale, se ştia că şpaga din vamă merge la Adrian Năstase. Şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, Gabriel Oprea, este acum şeful mafiei personale a lui Traian Băsescu. Lucrurile sunt clare. Şpăgarul şef al ţării ete Traian Băsescu. Mai dau un argument. Dacă n-ar fi fost el, s-ar fi făcut lumină sub presiunea Uniunii Europene!

Mai trebuie lămurit unde mergea şpaga pe vremea guvernului Tăriceanu.

Şpaga e generală, toate posturile se vând şi se cumpără! Iar toate astea sunt sub patronajul şi zeciuiala lui Traian Băsescu.

Pe de o parte cacarezele lui Boc, pe de alta parte
Cine a planificat arestarea celor 77 vamesi din Vama Siret

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  Iata ce ziceam si eu , doua saptamani in urma:

  „by U R A N U S on 5 februarie 2011 – 21:52

  …Cat despre suma, e ceva, si banuiesc ca o parte din aceasta suma a ajuns la cadre cu galoane mari, aici ar trebui sa ajunga ancheta, altfel situatia va continua(dupa o pauza) insa cu mult mai multa grija si sofisticare, incat va fi mult mai dificil sa-i prinza pe urmatorii.”
  –––––
  Daca acesti bani ajung si la postul suprem,(si cred ca da) inseamna ca C.V.Tudor, avea dreptate cand spunea ca un anume individ ii livreaza lui basescu, lunar , o sacosa plina cu bani.

 2. Codarcea Catalin-Cosmin spune:

  Stimate domnule Mircea Batranu,

  Va apreciez in mod deosebit pentru activitatea pe care o desfasurati . Tinand cont de subiectele pe care le abordati , doresc sa va trimit si eu, cateva adrese cu informatii de actualitate( care poate le cunoasteti) !

  http://stevebeckow.com/

  http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog
  http://divinecosmos.com/
  http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/
  http://stevebeckow.com/the-2012-scenario/2012-essays-2/scott-mowry-earth-stands-threshold-revolutionary-history/
  http://stevebeckow.com/2011/02/learned-arab-world/
  http://stevebeckow.com/?s=ben+fulford
  http://groups.yahoo.com/group/Share11/
  http://nesaranews.blogspot.com/
  http://www.avaaz.org/en/mubaraks_fortune/?vl

  De asemenea , doresc sa impartasesc mai jos un mesaj care face apel la solidaritatea lumii intregii pentru un tel comun – LIBERTATEA FATA DE ORICE INGRADIRE. Am primit acest mail prin newsletter-ul editurii FOR YOU ( preluat de la o doamna din Timisoara, Raluca) :

  Ziua Iubirii

  Abia lansasem “Apelul pentru un Mars al Milioanelor” in Washington, in 6 martie 2011, ca am si inceput sa primesc mailuri in care eram intrebat de ce am limitat initiativa la America si daca nu as lua in considerare sa o extind si in restul lumii.

  Sunt intru totul de acord cu aceaste cereri.

  Asadar, ma bucur din toata inima sa fac un apel catre intreaga lume, ca sa se alature “Marsului Mondial al Milioanelor”, care va avea loc pe 6 martie 2011, la ora locala 12, in toate orasele mari, capitalele de judet si de tara ale lumii.

  Obiectivul “Marsului Mondial al Milioanelor” este de a exprima, intr-o atitudine de pace si iubire, cererea noastra catre toate guvernele lumii ,de a pune capat oprimarii, exploatarii si persecutiei oamenilor. In mod special, ne dorim sa inceteze:

  1. Regimurile politice despotice si dictatoriale din orice colt al lumii

  2. Distributia inegala a bogatiei pe planeta

  3. Razboaiele si genocidele

  4. Crima organizata

  5. Traficul de fiinte umane, sclavia sexuala, exploatarea copiilor prin munca si orice alte forme de exploatare organizata.

  6. Fragilizarea drepturilor civile, invadarea intimitatii, cenzura si orice alte forme de control social al oamenilor de pe planeta.

  Denuntam faptul ca elitele, clasele sociale dominante, grupurile investite cu influenta si clanurile, care au luat proportii peste tot in lume, controleaza intreaga populatie si ii blocheaza accesul la bogatiile planetei. Declaram ca toate circumstantele in care oamenii sunt dezavantajati, pentru profitul unui grup restrâns de elite, trebuie sa ia sfarsit acum si ca noul principiu de guvernare mondiala trebuie sa fie bunastarea întregii omeniri.

  Ne declaram din nou sustinerea pentru principiile Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, cat si pentru acordurile si conventiile care au luat nastere pe baza ei.

  Sustinem ca toti oamenii sunt frati si surori, indifferent de religie, rasa, nationalitate, limba sau alte diferente.

  Sustinem dreptul fiecaruia la pace, libertate si egalitate de sanse.

  Ne dorim o lume fara saracie, foamete, lipsa de educatie, lipsa de locuinte si boala.

  Speram sa dam nastere unei lumi care sa fie buna pentru toti, nu doar pentru cativa. Nu vom inceta sa ne regrupam si sa ne exprimam ,pana cand orice urma de dictatura, crima si coruptie din lume va disparea.

  In numele unei lumi care tânjeste sa respire libera,

  Steve Beckow
  Vancouver, Canada
  unity22@telus.net

  ––-Original Message––-

  From: Raluca Ilas
  Date: 16.02.2011 10:51:26

  Buna ziua,

  Noi vrem sa sustinem aceasta initiativa internationala si sa ne intalnim la ora 12a.m. in Piata Operei in Timisoara. Cred ca poate fi un eveniment foarte puternic daca se vor mai strange oameni si in alte orase in Romania. Cu ajutorul dumneavoastra putem sa trimitem informatia la foarte multi oameni care inteleg cat este de important sa creem o forma gand pozitiva 🙂
  Va rog, daca doriti si puteti, sa ne ajutati ca aceasta informatie sa ajunga la cat mai multi oameni.
  Va multumesc pentru tot ceea ce faceti prin Editura For You.

  O zi frumoasa si plina de zambete,

  Uca

  Original:

  A Call for a Worldwide March of Millions, March 6, 2011
  2011 February 14
  tags: Worldwide March of Millions
  by Steve Beckow
  Join the forum discussion on this post

  Feb. 14, 2011

  The Day of Love

  No sooner had I issued the “Call for a March of Millions” on Washington, March 6, 2011, than I began receiving emails asking why I had limited things to America and would I consider extending the call to the rest of the world.

  I wholeheartedly agree with the request to extend the call to the rest of the world.

  I therefore call on the world as a whole to join in a “Worldwide March of Millions,” to be held on March 6, 2011, at 12:00 noon local time, in all major cities, state or provincial capitals, and national capitals around the globe.

  The purpose of the Worldwide March of Millions is peacefully and lovingly to deliver our demands to all governments for effective measures to put an end to the oppression, exploitation and persecution of people; and, more specifically, put an end to:

  (1) Despotic and dictatorial government everywhere.
  (2) The inequitable distribution of wealth on the planet.
  (3) Wars and genocide.
  (4) Organized crime.
  (5) Human trafficking, sexual slavery, child labor and all other forms of organized exploitation.
  (6) The erosion of civil rights, the invasion of privacy, censorship, and all other forms of social control of the planet’s people.

  We acknowledge that elites, classes, power blocs, and cabals have grown up around the planet that control the population as a whole and withhold the wealth of the world from them. We declare that all circumstances that disadvantage some people for the well-being of a small elite group must now end on the planet and that the welfare of all people must now be our governing principle.

  We declare anew our agreement to the principles enshrined in the Universal Declaration of Human Rights and the charters and conventions which have risen from it.

  We acknowledge the sisterhood and brotherhood of all people, irrespective of religion, race, nationality, language, or other differences.

  We acknowledge the right of all people to peace, freedom, and equality of opportunity.

  We strive for a world without poverty, hunger, lack of education, homelessness, and illness.

  We wish to give birth to a world that works for everyone, and not just a few. We will not stop assembling and expressing ourselves until all dictatorship, crime, and corruption on the planet has ended.

  On behalf of a world yearning to breathe free,

  Steve Beckow
  Vancouver, Canada
  unity22@telus.net

 3. U R A N U S spune:

  O initiativa frumoasa, insa trebuie sa fim realisti, cei care oprima si exploateaza popoarele, isi vor rade in barba de chestii de acest fel. Niciodata , in istoria omenirii, exploatarea si opresiunea nu au fost mai intense si sofisticate, singura forma de lupta eficace este lupta politica, si anume alegerea in si cea mai mica functie posibila a celor care au dovedit deja ca o merita, prin onestitatea lor, echidistanta fata de religii si diverse curente de orice factura, prin IQ lor si prin umanismul aratat in diverse situatii.

 4. U R A N U S spune:

  Democratia nu a fost coborata cu scranciobul din cer ! Oamenii au ales-o! Si au ales-o prin scoaterea dintre ei a cea ce e ste mai bun, si i-au pus sa-i conduca!

 5. U R A N U S spune:

  Mircea, banuiesc ca esti in vacanta… (deja 2 zile absenta) Daca esti cumva pe Valea Oltului, ai grija mare, prin preajma monastirii Cozia …mai ales cand se intind umbrele serii ! Am avut un vis cu „Umbra lui Mircea la cozi”!

 6. U R A N U S spune:

  Sper ca nu de sanatate…de la o varsta, cam la toti incep sa ne scartaie balamalele! oricum, te descurci tu, problema este cand trantim acest guvern de pamant?
  Nu ma duc sa caut acum, dar sunt aproape sigur ca parlamentul Romaniei are peste 500 membri (impreuna), ma intreb chiar in atatea suflete, nu exista si un Cromwell al Romaniei, care , in plen, sa se ridice si sa zica:”
  Cetateni, aceasta adunare s-a dovedit un esec total , un dezastru pentru cei pe care ne laudam ca-i reprezentam, deci, din punct de vedere legal, moral si din punctul de vedere al poporului, trebuie sa dizolvam acest parlament si sa ne intoarcem la casele noastre.” Chiar nu exista un singur om intre acesti indivizi, care sa spuna acest lucru? Unde sunt femeile din parlamentrtul Romaniei? Unde este exemplul dat de femeile din Franta, care au fost in primele randuri, ale revolutiei franceze? nu exista o singura femeie in acest parlament , care sa aiba curajul sa spuna lucrurilor pe nume? Nu exista un singur cetatean , barbat sau femei, care -de pe strada- sa dea buzna in acest parlament putred de corupt si sa le spuna „plecati acasa, ciocoilor?”

  • Ei fac agenda publica din te miri ce anume: important e sa existe o tema zilnica, astfel incat lumea, prinsa in capcana asta, sa se trezeasca in situatia de alegeri si sa nu aiba varianta in affara de „ei sau noi” adica „putere exitenta si opozitie”; din pacate nu am suportul financiar sa pornesc ceva! Vedem ce va fi!

 7. U R A N U S spune:

  „Om de afaceri italian: Spagile au existat intotdeauna, dar in Romania s-a depasit orice limita

  Denuntatorul din dosarul in care un consilier ANAF si un avocat au fost, miercuri, retinuti sub acuzatia de mita, face dezvaluiri socante. Antonello Celestini (foto dreapta) spune ca i s-au cerut bani foarte multi de catre „un sef mare de la Vama”, acuzandu-l direct pe actualul sef interimar al ANV, Viorel Comanita.”Rusine, Romania!”, a mai spus el, acuzand ca „lupul a fost pus paznic la oi”.

  „Spagile au existat intotdeauna, peste tot, dar exista o logica si o limita. In Romania s-a depasit orice limita”, a fost una dintre celelalte concluzii la care a ajuns omul de afaceri italian…:
  –––
  Daca si un originar din tara mafiei a ajuns sa fie speriat de ce este in Romania, inseamna ca situatia este urata de tot, si ca singura salvare este pornirea de la zero! Adica un nou sistem, in care astfel de posturi trebuie incredintate militarilor cu pregatirea de rigoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s