Traiane, aresteaza-i pe Blaga si pe Udrea!

Posted: 18 aprilie 2011 in morala, politic, românia
Etichete:, , , , , , , ,
sursa bufnita

sursa bufnita

Retras la mânăstire, adică la Covasna, între mofete şi vapori de alcool, Traian Băsescu mima gândirea pentru viitorul luminos al lui şi-al camarilei lui. După ce le-a spus ungurilor că a sosit vremea ca românii să-şi mai şi respecte angajamentele faţă de ei, Traian s-a apucat de treabă cu spor, gândind la Marea Escrocherie numită Reforma Statului. Aşa numita reformă a statului nu are legătură cu ţara sau statul român ci se referă la statul în cur! Şi cum stătea el aşa, încercând să facă pe gânditorul, numai ce-i ajunge la ureche un zvon macabru adus de serviciile secrete! Vuvuzela blondă a Cotrocenilor, făcându-şi planuri de viitor, i-a aprins lui Trăienel o lumânare înainte de termen şi i-a transmis un semnal de încurajare lui Blaga!
Traian Băsescu a luat o gură de apă nămoloasă din Balta Dracului şi s-a aruncat asupra lui Vasile Blaga.
-Traiane! Arestează-i de urgenţă pe Blaga şi pe Udrea! Dacă Blaga scapă, va lua puterea în PDL şi te va termina, îţi va lua averea şi te va trimite acolo unde ţi-e locul, la Doftana reformatorilor. Aresteaz-o pe Udrea şi lumea deodată te va aprecia. Furturile le ascunzi repede! Crezi că trădarea vuvuzelei are alt gust? E bine când borfaşii se ceartă între ei! Şi nu te mai lega de caporali, ei au făcut istoria lumii. Tu nu poţi înţelege ce e caporalul!
Notă pentru cei care nu ştiu ce sunt vaporii de alcool. Vaporii de alcool sunt forma volatilă a vapoarelor flotei României (sic!)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s