Operatiune Gathering cu Vintu, Necolaiciuc, Popa, Staicu

Posted: 22 aprilie 2011 in politic, românia, social
Etichete:, , , , , , ,
International Money Pile in Cash and Coins

Image by epSos.de via Flickr

Operaţiunile desfăşurate în ultimele zile privind extrădările, arestările şi jocurile de-a dreptatea nu sunt de tip Cleaning (curăţenie, justiţie) ci de tip Gathering (strângerea rândurilor).

Iată cum stau lucrurile de fapt. Cei patru, Sorin Ovidiu Vîntu – FNI, RealitateaTV, SOV Invest, Mihai Necolaiciuc – CFR, Nicolae Popa – Gelsor, Dinel Staicu – SIF Oltenia, Banca Internaţională a Religiilor, nu au produs singuri imensele pagube. Atât statul român cât şi deponenţii au fost păgubiţi prin jocul multor şarlatani.
Adăugaţi lângă fiecare dintre cei patru, câteva sute de oameni (complici) cu poziţii în societatea noastră grav bolnavă. Cu ei au fost mână-n mână politicieni, funcţionari de stat şi miniştri, judecători şi procurori, notari, poliţişti, ofiţeri sri, funcţionari locali, oameni din media! Sunt mii de oameni implicaţi în escrocheriile lor şi nu numai că sunt liberi dar deţin funcţii importante în statul român. Nu, ei nu vor păţi nimic dar vor bascula cu arme şi bagaje în slujba lui Traian Băsescu iar unii din numita opoziţie ne vor surprinde prin acţiunile lor.
Declaraţiile celor patru vor fi utilizate în acest scop, al clădirii partidului-stat în slujba structurii care domină România. Bineînţeles că se va arăta publicului că de-asta nu sunt bani de pensii, nu sunt bani pentru profesori, pentru handicapaţi şi copii, pentru că i-au furat cei patru.
Dacă cei patru au furat 10% din valoarea totală atunci unde sunt restul de 90%?

Nu se va recupera niciun ban pentru că banii se-nvârt între ei!
Cred că Vântu deţine dovezi extrem de compromiţătoare la adresa lui Băsescu! Nu degeaba l-a pomenit pe Măgureanu. Mi-e teamă însă de pacea borfaşilor, de acel moment în care ei îşi pun brasarde tricolore şi se postează în fruntea revoluţiei, la fel ca activiştii de partid în 89!
Se strâng rândurile!

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  „Mi-e teamă însă de pacea borfaşilor”
  ––––
  iata cum se poate construi un proverb:
  „Sa te feresca dracu’ de pacea excrocilor, ca nici dumnezeu nu te mai albeste!”

 2. U R A N U S spune:

  Absolut! Este exact ca si cum cartelurile mafiote si gangurile criminale semneaza pace, adica solidaritate impotriva societatii civile si impotriva legii.

 3. săgetător spune:

  Stimabile Mircea Bătrânu, talentul tău graţios, ca să nu zic greţos, de mare manipulator pesedisto-pecisto-peremisto-PeNaL transpare după felul interesant de altfel după cum ai pus problema devalizatorilor României. Nu spui cine i-a creat dar îl culpabilizezi pe Băsescu care în urma unui troc politic iar adopta. Curat murdar, cum a zis nea Iancu, dar nimic nu mai miră la apucăturile voastre „fine”.

  • @Sagetator
   Esti prost rau de tot daca poti crede asa ceva! Iar cand mai amintesti de nenea Iancu a bine sa-ti amintesti si de Limba Romana si sa scrii corect
   „i-ar adopta” in loc de „iar adopta”!

   • alexandru leontescu spune:

    Excelenta,
    In tinerete, un binevoitor mi-a atras atentia ca nu are rost sa-i spui cuiva ca este „prost”! Daca intr-adevar este prost, nu va intelege iar daca nu este prost, l-ai jignit !Desigur, in cazul de fata, nu are rost sa risipiti munitia…

   • Da domnule! Mi-am reamintit vorba asta!

  • alexandru leontescu spune:

   Cetatene,
   Pseudonimul adoptat este in totala discordanta cu calitatea si continutul mesajului postat, adica ai tras o sageata boanta, incapabila sa penetreze pana la esenta si sa aduca o idee noua in dezbatere! De asemenea , pari frustrat de lipsa unei educatii poltice, nu mai spun economice, care sa te aseze in rand cu obisnuitii acestui blog! Seamana cu replica „piratului”, atunci cand in lipsa de argumente logice si concrete, a atacat papionul lui Tariceanu…Nu te condamnam sever pentru asta, toti suntem copiii acestei tari si toti avem dreptul la opinie, pentru asta s-a murit in Decembrie 1989.
   Ar trebui sa intelegi ca adevaratii devalizatori ai Romaniei nu au partid, ei au doar marionete ca Basescu & comp., Iliescu & comp., Catarama,Vosganian & comp., Verestoy Attila & comp., care de-a lungul timpului le-au indeplinit ordinele, pe baza de santaj, incompetenta, tradare, lacomie si sete de pozitii in fata pe scena politica.
   Daca Basescu nu a vrut autostrazi, daca a manipulat licitatii la minister si la Primaria Bucuresti, daca a luat locul unui baiat capabil si a impus-o pe – din pacate – proasta de fi-sa la Parlamentul European (nu-i era de ajuns sinecura de la LUXTEN, de mii de euro pe luna pentru nimic!), daca nu a lasat NIMIC valoros in urma sa, daca a mintiti cu nerusinare atat profesorii cat si opinia publica cu informatii eronate, daca n-a explicat provenienta banilor pentru casa Ioanei, daca a manevrat cazul „ostaticilor din Irak”, daca a patronat (in grup cu altii…) marile fraude din achizitiile pentru Armata si MAI (Schengen….), avem tot dreptul sa il culpabilizam! Si nu este tot!
   Avem obligatia fata de aliatii furnizori de securitate sa fim onesti, sa fim un partener viabil, „reliable”, cum spun americanii… Dar licuriciul lui Basescu este cam bautor de vodca si… botezat cu briciul!Romania si-a pierdut respectabilitatea internationala tocmai pe mana gastii PDL-iste, care nu intelege ca sursele de documentare (spionii…) ale NATO si UE in ce priveste adevarata situatie din Romania sunt mai bune decat propaganda lui Boc si decat MDRT-ul Elenei Lupescu, pardon, Udrea, ma rog, cam tot pe acolo…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s