Traian Băsescu la România Actualităţi (LIVE TEXT) – Politică – Radio România Actualităţi Online.

Ieri, 26 mai 2011, prezent într-o emisiune la Radio România Actualităţi, o emisiune de tipul „eu centrez eu dau cu capul!”, blestemul ţării numit Traian Băsescu s-a apucat să facă din nou pe părintele naţiunii, să ne certe şi să ne dea sfaturi.
Presa independentă este de vină pentru „imaginea dezastruoasă a ţării”. Lumea e disperată, se trăieşte din ce în ce mai greu dar el vrea o imagine cosmetizată în media. Îşi permite să jignească o ţară întreagă, pe toţi cei ce nu sunt de acord cu imbecilităţile deversate de mintea lui bolnavă, făcându-i în toate felurile, „cu ochii bulbucaţi şi spume prin ochi şi prin urechi”. Acestea-s cuvinte de preşedinte de ţară!
Spuma e pe creierul tău Traiane, o spumă născută din caracterul tău ciubucar, infect, duplicitar şi trădător. Eşti categoric cea mai neagră pată a istoriei naţionale. Marele patriot care zace-n tine, ascuns bine după ciubucuri, minciuni, lacrimi false şi prefăcătorie, a adus interesul naţional între ochii bulbucaţi şi chiloţii blondei. Acolo e interesul naţional pentru tine. Ţara se risipeşte iar tu continui să minţi şi să te prefaci!
Faptul că Fodurile Europene de Integrare nu au fost accesate decât în proporţie de 3%, restul pierzându-se, este rezultatul politicii tale şi se numeşte trădare.
Tai salarii, pensii şi alocaţii şi nu eşti în stare să accesezi fodurile UE. Ce exemplu mai elocvent de imbecilitate managerială mai doreşti? Cine răspunde pentru asta?
Ai pus Interesul Naţional între ochii bulbucaţi şi chiloţii blondei!

vezi si:
Inca un milion de euro pentru brandul de tara

Reclame
Comentarii
 1. alexandru leontescu spune:

  Aceasta jalnica si penibila marioneta a gastii care, cu sprijin extern, a preluat controlul tarii si a dus-o la prapastie, elegant numita „javra ordinara” , are un tupeu inimaginabil, care impreuna cu efectele exceselor bahice dar si cu o smecherie de speluca portuara, profita de slaba constiinta civica a noastra, a romanilor acestor vremi dar si de relativ redusa pregatire a multora dintre concetatenii nostri.
  Nu recunoaste niciodata greselile facute, vina este intotdeauna a celorlalti, nu el este de vina pentru slaba dezvoltare a infrastructurii rutiere, nu el este de vina ca flota Romaniei, buna-rea cum era, nu a fost valorificata nici macar la fiare vechi, unde oricum aveam mai mult de castigat, nu el este de vina pentru ca sub conducerea sa bugetele MAI si MApN din ultimii ani au fost capusate de alti „baieti destepti”, desigur cu stiinta filo-sionistului Iulian Fota si a rudelor acestuia…
  Josnicul personaj isi asuma insa dreptul de a impinge in afara tarii cadrele cu studii superioare, de care tocmai acum, in aceste clipe dificile, este nevoie pentru un efort urias de redresare economica dar si morala a Romaniei.De douazeci de ani si mai bine am fost intoxicati ca suntem lasi, ca nu stim sa facem nimic ca lumea, ca nu suntem in stare sa fim europeni, dar cand te uiti in urma si vezi ce s-a realizat, obiectivitatea fiind totusi de dorit in acest caz, constati ca noi realizam, construiam, produceam, ceea ce altii nici nu visau acum 30-40 de ani.
  Este adevarat ca atunci ne conducea un roman neaos, un roman patriot, pe care interese straine ni l-au prezentat ca analfabet, sangeros, grandoman, complice al Moscovei, comerciant de minoritati mai mult dsau mai putin numeroase samd.Acel om era insa pus in capul mesei de mai marii lumii din acea perioada, care aveau destui analisti care sa stie cu destula precizie potentialul Romaniei, de care aveau nevoie politic si economic.Dar si EI AVEAU NEVOIE!Cei care l-au cunoscut direct, care au lucrat cu el, care inca mai traiesc si care NU au avut interese „post-revolutionare” pot inca sustine adevaratele calitati morale si intelectuale ale ultimului voievod al Romaniei (am aflat ca pe la masoni asa este numit fostul PRESEDINTE al tarii…).
  Astazi , de Romania si de romani nu prea mai au nevoie decat cei care ne-au vandut si vor sa ne vanda in continuare tot felul de vechituri scoase din depozitele de fiare vechi ale armatelor lor sau de la firme care au prosperat pe banii contribuabililor romani.Si daca este adevarat ca probabilitatea de a lovi o racheta trasa de adversar cu ce se va amplasa la Deveselu este tot atat de mare ca doua gloante sa se ciocneasca intre ele, hai sa vedem daca in estul Marii Mediterane s-a achizitionat asa ceva, nu de alta dar unii din cetatenii nostri de acolo (foarte multi…) ar fi primii vizati de Iran etc, vezi Doamne!
  Estimp, o caricatura prezidentiala ne da lectii de economie sau macroeconomie!De unde isi trage el seva acestei cunoasteri, ne scapa ceva si nu stim ce…
  Adevarat blestem pe capul nostru, dar totdeauna sangele varsat fara DREAPTA JUDECATA va fi asupra noastra, pana vom recunoaste si indrepta greselile si ascultatul de sfatul vrajmasilor!
  Doamne ajuta!

  • Basescu e blestemul Romaniei pentru ca, desi noi am avut sansa renasterii si modernizarii dupa 1989, am ajuns in situatia asta cumplita! Eu am mai spus ca, in momentul in care el se va duce spre cele vesnice sau va fi inlaturat de la putere, in tara va fi sarbatoare nationala cu sute de mii de oameni bucuradu-se pe strazi! In orbirea orgoliului, el nu-si da seama ca toti cei care-l blestema pentru raul facut, transfera raul asupra intregii lui familii! Nicio biserica nu-l poate salva!

 2. U R A N U S spune:

  „…el se va duce spre cele vesnice sau va fi inlaturat de la putere, …
  Nicio biserica nu-l poate salva!”
  ––––––
  N’ar fi mai nimerit , mai sanatos, daca s-ar duce impreuna !? Si chiar cu foc in coada!?
  Si acolo (la dracu’n praznic) se pot salva si savura, unul pe altul !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s