Cancerul provocat de telefoanele mobile, o noua inventie

Posted: 7 iunie 2011 in educaţie, morala, Neclasificat, stiinţa
Etichete:, , , , ,
Mobile phone evolution

Image via Wikipedia

Da, este o invenţie a băieţilor deştepţi, aşa cum sunt şi invenţiile numite încălzirea globală, ecologia, preţul petrolului, instrumentele bancare şi altele.
Această temă era la ordinea zilei acum zece ani! Au reluat-o acum pentru că în lume sunt 5 miliarde telefoane mobile (five billion mobile).
Telefoanele mobile lucrează în banda de UIF şi microunde. Există nişte norme privind puterea emisă şi există norme privind doza de radiaţii maxim admise pentru om.
Acum cincisprezece ani eram printre cei ce susţineau limitările drastice privind puterea de emisie a mobilelor şi mai ales ale antenelor. Acum, tehnologia permite limitările şi controlul acestora. Am o experienţă de zece ani în microwave technology, cincisprezece ani de activitate în condiţii de mediu radioactiv, cercetare, proiectare şi analize iar separat, cercetare asupra globalizării şi crizei mondiale.
Se întâmplă exact ceea ce am scris în Manifest, Va fi revoluţie! (Cap.11 – Stăpânul mondial, B. Băieţii deştepţi).
Peste orice afacere de tip globalist, iar telefonia mobilă este una dintre ele, se naşte o invenţie a băieţilor deştepţi, adică a celor ce formează braţul informativ al decidenţilor lumii.
Aşa s-a născut şi această invenţie. Sub semnătura unor institute de cercetări, se trec telefoanele mobile ca având un risc crescut pentru sănătate şi un coeficient de incidenţă major pentru cancere. Dar niciun raport nu arată că din ultimul milion de bolnavi de cancer, jumătate sau o parte semnificativă sunt “infectaţi” de mobile. Calculele lor sunt simple:

 • în lume sunt cinci miliarde de telefoane mobile
 • dacă impunem o taxă de doi dolari/an/ per mobil, obţinem zece miliarde de dolari anual.
 • trei miliarde de dolari îi folosim la crearea unei structuri la nivel mondial, sub egida unei fundaţii de tip wwf, “salvaţi bolavii de cancer produs de microunde”
 • două miliarde de dolari îi folosim la gestiunea datelor privind cele cinci miliarde de mobile
 • două miliarde îi folosim pentru politici locale în favoarea fundaţiei
 • trei miliarde e profitul net iar parte din ei îi vom folosi pentru deschiderea de noi trasee privinnd salvarea populaţiei (sic!).

Aşa se formează o nouă structură informativă la nivel mondial.
Dar nu-i veţi găsi promovând lupta împotriva otrăvurilor care au produs mai mulţi morţi decât cele două războaie mondiale, e vorba despre zahărul şi uleiul rafinat. Însă vor găsi o soluţie pentru impunerea unei taxe asupra lor şi asta va da naştere altei structuri care va gestiona parte din hrana populaţiei.
Aşa fac băieţii deştepţi mereu, mint şi inventează maşini de făcut bani iar slugile lor, prin toate ţările, trec la treabă.

Note:

 1. Ce impact are radiaţia asupra corpului uman? Absorbţia radiaţiei înseamnă un surplus de energie local iar adâncimea de pătrundere a radiaţiei în corp este proporţională cu frecvenţa. Iată o scară intuitivă a efectelor (Pragurile acestor efecte descrise sunt stabilite de norme şi ele există! Telefoanele mobile aparţin primei categorii.):
  • o radiaţie de energie mică poate transmite informaţie modulată dar fără efecte biologice
  • o radiaţie de putere mai mare poate încălzi zona şi poate produce, controlat,. ceea ce se numeşte hypertermie, iar una din procedurile de tratare a cancerului se bazează pe acest fenomen.(la 41gr C celulele canceroase sunt distruse)
  • o radiaţie de putere şi mai mare produce transformări asupra structurii iar pe acest efect se bazează cuptoarele cu microunde (industriale şi casnice).
  • o radiaţie de putere mult mai mare poate fi folosită ca armă militară sau capcană pentru plasme
 2. Toţi şefii de stat şi familiile lor folosesc telefoane mobile! Dacă pericolul era atât de mare, cu siguranţă alta ar fi fost situaţia.
 3. Şi apa, care este lichidul vieţii, poate ucide dacă ajunge în plămâni! Abuzul pedepseşte peste tot!

Vezi si Manifest Va fi revoluţie!

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  Cu zaharul rafinat si uleiul (si nu sunt singurele: mai toate alimentele conservate au un grad de toxicitate, direct proportional cu gradul de consum, labilitatea individuala cat si factorul-mai redus- de incidenta a combinarii cu altceva care impreuna devin daunatoare) sunt 100% de acord cu tine, cam de peste 10 ani nu am mai cumparat zahar , decat de 2 ori, pentru pachet trimis unei tipe care era la „mititica’ si Zicea ca (impreuna cu fructele de la desert) le converteau in alcool.IN „Religia , dusmanul credintei.Religiile , parintii urii”, spuneam ca zaharul este una dintre cele mai insidioase otravuri, chiar prin el insasi,fara sa mai adaugam rafinarea, si ca sta in spatele a cel putin o duzina de boli.Raman la aceisi parere.Zahar, natura a lasat , a pus , in orice consumam, mai ales fructe, nu vad nici o necesitate in a suplimenta acest nutrient, care chiar putin peste limita, in timp , duce la afectiuni serioase.Din pacate, in urma revolutiei verzi(agricole), odata cu inceperea fertilizarii chimice (dupa al DRM) si extinderea irigatiilor, alte tehnologii, etc. productiile au crescut-la mai toate culturile, de 2-3 ori, insa LA sfecla de zahar, productia a crescut de zece ori, de unde zaharul a devenit ieftin si a inceput sa fie folosit aproape in orice aliment, inclusiv in paine si mancaruri gatite(supe, etc.; sa nu uitam bauturile racoritoare!), de unde tendinta de obezire a unor populatii intregi. Cu uleiul , la fel, ar trebui sa ne intoarcem la „untul de lemn” adica la ulei obtinut prin presare mecanica si atat, insa va fi mult mai scump, de unde solutia este reducerea consumui de ulei, care este foarte posibila.
  iNSA CAND ESTE VORBA DE EFECTUL(INCLUSIV CANCERIGEN) TEL. MOBILE, SUNT DE ACORD, SUNT NOCIVE, INSA , CHIAR LA O FOLOSINTA MAISVA,(4-5 ORE/ZI), EFECTELE APAR DUPA MULTI ANI.

  „Şi apa, care este lichidul vieţii, poate ucide dacă ajunge în plămâni! Abuzul pedepseşte peste tot! ”
  –––
  (APA NU E BUNA NICI IN BOCANCI…! )Enuntul tau este corect, din pacate, orice folosim ne uzeaza corpul si ne apropie de sfarsit, singura solutie, ar fi sa ne punem la congelat… Insa care ar fi sensul?

 2. popateapa spune:

  O alta aviara,sau E Coli.inventii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s