În seria Europa regiunilor şi fărâmiţarea statelor.
În 14 aprilie am scris articolul
Există pericole mult mai mari decât cutremurul
şi am promis să revin cu detalierea acestor pericole. Atunci, pe fondul evenimentelor din Japonia şi al războiului cu Libia, agenda publică a alunecat în planuri secundare nouă.
Evenimentele se precipită iar ceea ce eu prognosticam pentru 2012, acţiunea de fărâmiţare a României, s-a expus publicului acum. Pe fondul temei lansate de la Cotroceni, aşa numita reorganizare teritorială a României, am revenit asupra unuia dintre cele mai mari pericole ce planează asupra României.
Am scris zilele trecute articolul
Despre Europa regiunilor si faramitarea Romaniei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei
în care arătam că aceste planuri fac parte din ceea ce se numeşte Europa provinciilor (Europa landurilor), iar această construcţie nouă (certificată prin runda Portugalia) este o recunoaştere a falimentului Europei ţărilor.  Acum postez o harta mai lizibila (granitele sunt orientative)!

East Europe Regions

Regionalizarea Romaniei si a unei parti din estul Europei - frontiere orientative

Această politică de fărâmiţare a estului Europei se mai izbeşte de un singur obstacol numit Polonia. Despre zbaterea şi fărâmiţarea Ungariei voi scrie într-un articol separat.

Ceea ce se întâmplă acum cu România, am prognozat în 2008 şi am scris în lucrarea “Manifest Va fi revoluţie!”:

Cap.4 – Sistemul politic şi identitatea, cu subcapitolele:

 1. Prostituţia politică şi sperjurul
 2. Depersonalizarea şi pierderea libertăţii
 3. Criza de identitate naţională
 4. Extinderea crizei de identitate

Revedeţi acest capitol şi veţi găsi etapele şi detaliile acestor acţiuni. Obedienţa conducerii de la Bucureşti depăşeşte însă tot ceea ce ne putem închipui. Când FMI a cerut, în 2010, reducerea cu maxim 15% a salariilor bugetarilor pentru înscrierea într-un anumit deficit bugetar, Băsescu le-a redus cu 25% şi a băgat mâna în buzunarul tuturor. Aşa şi acum. Fără nicio consideraţie faţă de IDENTITATEA NAŢIONALĂ, el se grăbeşte să execute ceea ce i se cere. Iar şleahta de slugi pdliste a năvălit pe posturile media ca să susţină RAPTUL DE IDENTITATE. De ce fac asta? Pentru că ei nu au educaţie, nu au identitate, nu au demnitate. Sunt slugi, slugi ajunse stăpâni într-o ţară care s-a predat. Un preşedinte care le cere cetăţenilor să plece să lucreze dincolo de hotare, ştiind că jumătate dintre cei plecaţi nu vor mai reveni înapoi, nu mai reprezintă ţara. Pentru Băsescu, aşa cum am mai scris, România este vaca de muls.

Am lansat anul trecut un “Apel către Armată, faceţi-vă datoria!”. Armata însă a fost desfiinţată, aviatorii militari români zboară cu deltaplanul şi parapanta iar trupele terestre au fost reduse la minimum şi transformate în unităţi de pază pe diferite fronturi prin lume. Armata e o umbră. Pentru a distruge orice urmă de identitate şi demnitate la nivel de armată, statul le-a luat şi gradele militarilor pensionari. Următoarele măsuri au vizat poliţia şi jandarmeria. Măsurile privind reducerea cu douăzeci de mii de oameni a structurilor operative ale Ministerului de Interne, au acelaşi scop numit “no protest from Romania”. România, dezarmată fiind, poate fi predată uşor. Cine se mai opune?

În lucrare şi în documentarul video “Criza mondială, apusul capitalismului şi noua eră” am menţionat că sâmburele revoluţiei este criza de identitate. Raptul de identitate trebuie să declanşeze criza de identitate!

Observaţi că pe hartă nu mai există numele România?

Vezi si:

Globalizarea, mondializarea si regionalizarea
Despre Europa regiunilor si faramitarea Romaniei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  prin 1995 , Canada* ajunsese sa aiba datorii extraordinare, cam ca USA acum(pastrand proportiile), insa au reusit sa aduca aceste datorii foarte jos prin masuri care nu au indus scaderea nivelului de trai al populatiei, masuri pe care -si la aceasta data- cele mai multe guverne din Europa de vest le practica: taxarea”discriminativa” (progresiva) a celor cu venituri mari si mentinerea controlului asupra birocratiei si a cheltuielilor guvernului, care in Romania sunt din start scapate de sub orice control, iar taxarea progresiva este doar o poveste de adormit bau-baul! Romania pare a face ceva prin aceasta reducere masiva a unitatilor administrativ-teritoriale (sa vedem daca o sa se transforme in realitate) , insa excrocii deja superimbogatiti vor conduce afacerile locale in continuare, din umbra, motiv pentru care este absolut necesara o dublare a acestei actiuni, de una de identificare a sursei veniturilor acestor baroni, si in acelasi timp , introducerea taxarii progresive, luind un model functional, al oricarei tari care il practica si da rezultate.Si cum am mai comentat, cei care sunt dovediti (si vor fi destui) ca s-au imbogatit prin frauda, trebuie condamnati si intreaga avere trebuie confiscata si pusa „in circulatie’ printr-un Fond National de Dezvoltare.

  Canada cu aprox.10 mil Km p-loc.2 in lume- (adica de aprox 37 ori mai mare ca Ro.) cu aprox.35 mil.loc,si cu bogatii naturale extraordinare are doar 4 sau 5 miliardari care poseda peste 5 miliarde -CAD- (doar unul cu peste 20) imensa majoritate (dintre cei din top 100) au putin peste 1 miliard,iar Canada are un sistem de sanatate universal si foarte bun iar celelalte ajutoare sociale sunt printre cel mai bune in lume , standardul general de viata fiind mai mult decat optim, adica-din nou- printre cele mai bune din lume; in schimb in Romania, cu resurse naturale asemanatoare(pastrand proportiile) cu o densitate a populatiei departe de aglomerata, se traieste(o mare parte a populatiei)ca in tarle submagrebiene,si aceasta in timp ce aurul si aurul verde al tarii este neexploaat iar guvernantii imprumuta miliarde, pentru luxul lor si al clientelei din tara si din afara, care le face lobby, pentru a primi noi imprumuturi, pe care le vor plati- prin munca- oamenii de rand, care- daca se imbolnavesc- vor fi evacuati fara nici o mila din case, pentru ca nu mai pot plati!

 2. U R A N U S spune:

  Chiar ieri, in Canada 4 mii de lucratori de la companiile de zbor- bine platiti si cu beneficii excelente- au intrat in greva, pentru ca stiu ca se poate si mai bine.
  DAR : (You gotta)FIGHT FOR YOUR RIGHT.

  NIMENI ALTCINEVA NU VA LUPTA PENTRU TINE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s