Forex Money for International Curency

Image by epSos.de via Flickr

(Într-o ţară, un om a reuşit să strângă jumătate din banii aflaţi în circulaţie şi să-i ascundă într-o pivniţă pe care a scris “bank”. Tocmai când îşi savura momentul de triumf, privindu-şi comoara, a aflat că statul a schimbat banii pentru a ieşi din impas).

În seria Predicţii Mircea Bătrânu!

Lumea e din ce în ce mai derutată pentru că stabilitatea monetară se risipeşte pe zi ce trece. Dolarul se clatină de mult timp şi nevoia restaurării puterii lui a grăbit actuala criză. Despre Euro a început deja să se vorbească la trecut. Este vremea marilor speculatori financiari care joacă pieţele finaciare ale lumii şi monedele naţionale. E vremea lor iar presiunile pe care le exercită pe pieţele mondiale îi vor îmbogăţi peste orice închipuire, până la atingerea punctului P.
Acest punct P este vârful unui proces financiar de acumulare şi în limbaj popular reprezintă momentul în care miliardele de dolari şi de euro nu mai pot fi folosite nici măcar să te ştergi la cur.
Monedele sunt mijlocul prin care se demolează bugete şi economii dar ţinta rămâne supunerea ţărilor, fărâmiţarea lor (regionalizarea) şi înglobarea în structuri globaliste.
E de înţeles că oamenii se orientează spre ceea ce consideră ei ca fiind monede stabile. Dar această stabilitate este iluzorie!
Francul elveţian a crescut rapid în raport cu USD şi EUR dar nu se mai întreabă nimeni ce stabilitate poate avea moneda elveţiană, ce economie o susţine şi dacă este ruptă de restul monedelor?
În actualul infern financiar, nicio monedă nu e stabilă iar francul elveţian se va prăbuşi ca şi celelelte monezi.
Nu investiţi în depozite bancare! Jocul e terminat!
O lume întreagă aşteaptă să vadă dacă Statele Unite mai sunt conduse de către Administraţia Obama sau de către Trezorerie!
Dacă Germania va rupe sistemul european atunci cu siguranţă se vor schimba 4EUR la 1DEM sau chiar mai mult iar francul elveţian va coborî şi mai mult.
Un sistem financiar pulsatoriu e mult mai greu de controlat decât unul liniar.
Nu investiţi în monede, nu investiţi în imobiliare!
Este o vreme în care cuvintele de ordine trebuie să fie “protecţie şi conservare”!
Iar numismaţii pot face rezerve ieftine de bancnote „mondiale”!

Predictii Mircea Batranu.Se prabuseste Italia, priviti spre Londra
Criza mondiala si falimentul austeritatii
Despre asa numita criza a fondurilor suverane
Devalorizarea Euro si suspendarea Fondurilor Europene
Grecia si secretul ultimatumului
Prognoze 2012 despre criza mondiala

Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  „Nu investiţi în monede, nu investiţi în imobiliare!”
  ________
  De cate ori am zis ca banii nu au valoare? Insa cu imobiliarele, nu sunt de acord, investitiile imobiliare sunt sigure, cu conditia sa-ti permiti sa astepti redresarea pietii adica sa nu fii lacom si sa vrei a-ti scoate profitul a doua zi. Cea mai sigura investitie ramane pamantul(care „pe deasupra” mai poate avea si un subsol bogat!) si apoi cateva alte investitii , printre care si imobiliarele.Francul elvetian poate ramane la cotatie mare, dar nu reprezinta decat o mica economie(chiar daca de varf) cea ce -automat- nu-i poate permite acoperire prea mare. Dolarul a suferit diverse fluctuatii, insa o economie puternica dublata de o armata pe masura, ,pana la urma, aduc tot dolarul in varf.Sa nu mai vorbim ca in Utah si Colorado, se estimeaza a fi incorporat(in structuri dure, pietre, munti intregi) peste 2 trilioane de barili de petrol, adica de 2 ori mai mult decat are Rusia ,Iran si Venezuela , la un loc, iar daca exploatabil ar fi numai un sfert din acest zacamant, ne imaginam cam ce boom economic va deschide acest proces, care -deocamdata- este extrem de scump si sofisticat.
  Iar despre furatul „en gross”, nu credeai ca madoff ar fi putut devaliza 60 miliarde $, dar iata ca si in Rusia, un tip a fost condamnat pentru o delapidare de 16 miliarde & si „spalarea” a inca opt miliarde! Si asta -macar- a fost prins, dar sunt zeci(poate sute, pe mapamond) care blocheaza in acest fel sute de miliarde de $, iar tipul de mai sus, este considerat a fi fost un speculant de petrol, asa cum aminteam cateva zile in urma, pretul crud nu a crescut prea mult , iar cel de la retail , al petrolului nu a adus un extraprofit, pentru ca profitul se regaseste la inermediari, adica speculanti.

 2. U R A N U S spune:

  Un boom economic planetar nu mai poate fi valabil, decat daca sunt introduse in circuit tarile africane, -si alte tari f.sarace, chiar si cu minimum resurse- tari care au nevoie de o crestere economica, tarile bogate nu mai pot sa faca asa ceva, insa avand in vedere pretul petrolului(chiar artificial) , extragerea ieftina a respectivuli petrol din sisturile dure, ar duce -cu adevarat – la un nou bum economic, in primul rand prin aceasta noua si imensa exploatare, si apoi prin scaderea (dramatica, as zice0 a pretului petrolului, care va duce la noi investitii, consumuri, etc. toate -in final- refacand mult mai rapid circuitele economice, care stagneaza , la aceasta data.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s