Washington Monument

Image by seng1011 via Flickr

Senatul american a aprobat (TEXT OF BUDGET CONTROL ACT AMENDMENT), aşa cum era de aşteptat, planul Obama care pevede mărirea plafonului de îndatorare a guvernului USA cu 2400 miliarde usd (2400 billion usd). Pentru că planul trebuia susţinut şi cu măsuri administrative, au stabilit şi reducerea cheltuielilor bugetare cu 2000 miliarde usd (2000 billion usd) în următorii zece ani!
Institutele de rating din lume s-au pus pe treabă şi au dat semnele de “încredere în economia americană” iar bursele au reacţionat pozitiv la anunţul administraţiei Obama.
Într-un sistem care se prăbuşeşte pe plan global, măsurile administraţiei Obama vor grăbi explozia socială şi voi arăta de ce … continuare

Reclame
Comentarii
  1. U R A N U S spune:

    Predictia mea -expusa de multe ori- este ca marele razboi, va veni prin 2030, pana atunci are timp sa „se coaca” (acum e la dospit). Daca Romania o tine tot asa (adica distrugandu-si Armata), la acel timp va fi prinsa, nu cu pantalonii in vine, ci precum o strepteuza, la ultimul minut al show-ului!(Adica ” la pielea goala!”)

  2. U R A N U S spune:

    Deocamdata nu vad nici un semn de o
    revolutie”, in USA, de fapt in mai toate tarile bogate nu exista premise pentru asa ceva; as vrea insa sa o vad in Romania, dar se pare ca romanii stau bine cu oasele si cosorul guvernului este dat pe o tocila tocita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s