Cui foloseste tema pericolului islamizarii Europei?

Posted: 22 august 2011 in criza mondiala, morala, Neclasificat, politic
Etichete:, , , , ,
Whirl-fire

Pe fondul Crizei Mondiale şi al manifestaţiilor de protest din capitalele europene, s-a lansat şi dezvoltat o campanie din ce în ce mai intensă, privind pericolul islamizării Europei. Este o temă falsă, lansată din mai multe surse iar campania declanşată şi susţinută de către medii de informare şi politice, va avea urmări cumplite.

Cui foloseşte această temă? Evreilor, musulmanilor, americanilor, ruşilor, politicienilor, finanţiştilor?
Consider că numai cineva care-i urăşte de moarte pe evrei şi pentru care oamenii fac parte din statistică şi nu din “omenire”, poate scrie un scenariu pentru un nou holocaust.
+++continuare (Mircea Bătrânu – Cronica)+++

Reclame
Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  „…Pe fondul demersurilor autorităţii palestiniene pentru declararea şi recunoaşterea unui stat palestinian, agresivitatea unei teme de tipul “pericolul islamizării Europei”, va creşte!
  Dar efectul de bumerang va determina apariţia şi dezvoltarea în Europa a unei atitudini şi campanii antisemite.Pentru că lumea va lega dezastrul lumii de azi de bani iar banii de evrei. Situaţia începe să semene din ce în ce mai mult cu aceea premergătoare războaielor mondiale. Iar consecinţele vor fi pe măsură!…
  –––––––
  „pericolul” exista, asa cum in alte regiuni cu religii si mai compacte, se suspecteaza pericolul crestinizarii, de unde tot soiul de sicane si -posibil- acest contraatac, de incercare de islamizare a crestinatatii, a „marii pietzi”, a Europei.
  In fond aceasta lupta este deja milenara, nu este ceva nou , iar scenariul unui nou holocaust, se scrie incet, pe ani de zile, numai ca va fi indreptat impotriva a mai toata lumea, pentru ca la disponibilul de armament de mass-destruction , in toate colturile lumii, este clar ca noul holocaust va fi planetar, desigur daca se continua ca si pana acum, adica nu se accelereaza globalizarea si creerea unei armate unice, unde sa fie „confiscate” toate armele nucleare si altele cu potentiale de distrugere in masa. Nu cred -chiar si altfel- ca un mare razboi este inevitabil, chiar si numai pe „ratiunea” controlului populatiei, care -este dovedit- creste intr-un ritm care nu poate fi sustinut nici macar alimentar, insa mult mai important sunt urmarile ecologice ale acestei cresteri non -sens

  • Islamizarea Europei este o tema falsa iar efectul de bumerang va determina ca tinta sa fie evreii! Va fi asa cum am scris! Cine a provocat tema asta? Niste inconstienti sau ticalosi pentru care oamenii sunt elemente de statistica! Problema e ca pentru evrei nu exista dusmani mai mari ca ei insisi!

 2. U R A N U S spune:

  „…Problema e ca pentru evrei nu exista dusmani mai mari ca ei insisi!…”
  ______
  Cum vine asta ???
  cat despre „falsitatea temei” cred ca te inseli, este o tema istorica, a existat de peste o mie de ani si -doar- s-a sofisticat, conform cu timpurile tehnologice pe care le traim.
  cat despre tinta „in devenire” (evreii) iar te inseli, ei sunt tinta islamului inca inainte de formarea acestuia(dupa anul 600 en) , adica tinta popoarelor din regiune (mai ales a filistenilor), si asta cam cu cateva mii de ani i.e.n.! E ceva!
  problema nu mai este cum si unde, este doar o problema de timp:Cand? (dupa mine, in max. 20 de ani)

  • Acum *cateva mii de ani* evreii erau in alta parte si nu pe coasta Mediteranei! Tema islamizarii Europei este falsa! Ia ce date vrei si te vei lamuri! Toata aceasta falsa constructie va lovi de fapt in evrei! Vei vedea asta!

 3. U R A N U S spune:

  cel putin 3 mii de ani in urma, evrei ajunsesera pe actualul loc, veniti din actualul Irak.Nu stiu unde ii vezi tu la acea data, insa cam toata istoria sustine ca ei sunt pe aceste locuri de cateva mii de ani.
  Inca o data, tema islamizarii Europei si chiar a intregii lumi (tentative, deocamdata) nu sunt false de loc, insa eu le consider inevitabile(tentativele , macar) pentru ca sunt naturale, si alte religii au facut la fel, iar faptul ca vor lovi in evrei, sunt de acord, asta este si scopul lor final, declarat chiar in documente oficiale si mai noi si foarte vechi. Este insa o „mica” problema, si anume acea ca evreii au demonstrat cateva mii de ani la rand ca pot supravietuii chiar in mijlocul dusmanilor lor, si chiar la standarde mult mai inalte. Totusi, proliferarea armamentului nuclear a adus noi probleme, dar -sa nu uitam- Israelul este prima tara din zona care le are, si probabil, le face din ce in ce mai performante.

  • Poate n-am fost explicit! Nu musulmanii vor lovi in evrei! Rezultatul acestei campanii pornite impotriva islamului va fi nasterea uneui neonazism european care va declansa un nou holocaust! Musulmanii nici macar nu intra in jocul asta!

 4. U R A N U S spune:

  Acum te inteleg, si cred ca neonazismul europenizat ar face asa ceva, insa va fi extrem de dificil, si, dealtfel, cred ca evreii stiu de asta si sunt macar cu 2 pasi inaintea lor. Ca islamistii nu ar da o mana de ajutor, ma indoiesc! Cred ca ar pune amandoi umerii!

  • Neonazismul european va identifica vinovatii pentru prabusirea mondiala si implicit cea europeana in sistemul financiar mondial si in administratiile de stat, deci implicit in evrei! Pentru ca evreii nu pot fi identificati cu minerii, muncitorii, agricultorii, constructorii, personalul sanitar, etc, etc, ci mai degraba cu *personalul bancar si cu liota de consilieri cocotata peste tot!* Deci lumea va vedea ca in niciun guvern european (exceptand Albania si Bosnia) nu exista vreun musulman dar in absolut toate exista evrei! De-asta spun ca tema islamizarii Europei este pornita de la evreii care vor sa stapaneasca lumea, sacrificand milioane de alti evrei! E mai mult decat ticalosie!

 5. U R A N U S spune:

  „Lider italian: Sa iesim din UE si sa alungam strainii din tara!

  Gaetano Saya, liderul Partidului Nationalist Italian, a lansat o campanie pentru constituirea de „legiuni de aparare impotriva barbarilor”, propunand iesirea Italiei din UE si expulzarea…”
  __________________
  Nu ca as fi de acord cu el, insa istoria se repeta: asa au cazut civilizatiile vechi, prin invaziile barbare! Istoria este explicita in acest sens!

 6. U R A N U S spune:

  Si inca unul ” de-al nostru”

  !
  „Protest impotriva legalizarii cultului islamic in Republica Moldova

  Mai multe persoane au protestat, luni, in fata casei fostului ministru al Justitiei din Republica Moldova, Alexandru Tanase, fata de legalizarea cultului islamic….”
  –––-
  Si , prin presa europeana, probabil ca se gasesc zeci de asemenea stiri.

 7. U R A N U S spune:

  „…De-asta spun ca tema islamizarii Europei este pornita de la evreii care vor sa stapaneasca lumea, sacrificand milioane de alti evrei! E mai mult decat ticalosie!…”
  –––––
  Nu cred ca evreii vor sa sacrifice MILIOANE de evrei, pentru simplul motiv ca ei, per total, nu sunt prea multe milioane…Scopul lor natural este sa se inmulteasca! Fie ca este de la natura, fie pentru a implini porunca Domnului, catre Abraham: „Si va voi inmulti precum nisipul marii si va voi imprasatia pe tot pamantul” (Cel putin asa vad eu lucrurile).

 8. U R A N U S spune:

  in 1879 un jurnalist german (Wilhem Marr) a „standardizat” intelesul expresiei ANTISEMITISM, si anume acesta insemna intoleranta , insa numai impotriva evreilor, care „au ajuns forta majora in vest”, Altfel cuvantul semit (care , totusi, vine de la unul din fiii lui Noe, Sem)descrie mult mai multe popoare care vorbeau aprox. aceiasi limba si au locuit, initial, intre cele doua mari fluvii(Tigru si Eufrat), de unde , apoi, s-au raspandit in lume(banuiesc ca pentru asa-numitul spatiu vital, ei aglomerandu-se, pe o suprafata care ramanea aceiasi)

 9. U R A N U S spune:

  Presedintele Iranului: Urmarim distrugerea Israelului si asta ar trebui sa faca toti

  Presedintele iranian, Mahmud Ahmadinejad, a declarat ca tara pe care o conduce urmareste distrugerea statului Israel si ca acelasi lucru ar trebui sa-l faca toti cei care lupta pentru umanitate…” (!!!)
  –––––––

  U R A N U S spune:

  22 august 2011 la 18:27

  „…” ______
  cat despre tinta “in devenire” (evreii) iar te inseli, ei sunt tinta islamului inca inainte de formarea acestuia(dupa anul 600 en) , adica tinta popoarelor din regiune (mai ales a filistenilor), si asta cam cu cateva mii de ani i.e.n.! E ceva!
  problema nu mai este cum si unde, este doar o problema de timp:Cand? (dupa mine, in max. 20 de ani
  ––––
  ASTA ESTE!

 10. U R A N U S spune:

  Nu cred ca europenii (guvernele si intelighentzia europeana) au dinti impotriva Israelului, desigur ca sunt extremisti, dar acestia nu pot face mai mult decat circ si parada.pericolul vine din partea Iranului si a Siriei, care (inca) nu au reusit sa ralieze si alte natii arabe(„neutre”) in aceasta problema!

 11. U R A N U S spune:

  Sunt de acord cu tine ca intotdeauna se cauta tapii ispasitori, insa aici sunt doua aspecte:
  -tu continui sa crezi ca „sistemul se prabuseste” (cel capitalist), cea ce -in viziunea mea nu este ade varat- eventual se restructureaza putin, cat sa astampere dorinta maselor pentru egalitate .Din pacate asta vor masele, cea ce este imposibil, masele intotdeauna sar la extreme, vor totul si nu obtin mai nimic, ar trebui ca masele sa fie directionate spre conceptul de echitate si umanism, aceste sunt cele care ar trebui sa guverneze o societate umana.
  -Aspectul al doilea este ca guvernele (occidentale) nu vor gasi niciodata vinovat pe Israel(de starea mondiala a lucrurilor), extremistii , da, dar datorita „corectitudinii politice”, guvernele ii vor dezavua si chiar reprima

 12. U R A N U S spune:

  SUNT PREA MULTE TARI EUROPENE(INCLUSIV REPUBLICI) IN CARE MASELE TRAIESC REGESTE, PENTRU A SE INTAMPLA CEVA DE PROPORTII.
  TOTUSI, daca te referi la Ro., sunt de acord, si astept sa vad primul pas/

  • Criza va duce la saracirea populatiei si lipsa sanselor pentru tineri! De aici pana la a indica vinovatii pentru falsitatea sistemului financiar-bancar nu mai e decat un pas! Tinerii nu au in spate averi si ani de munca pe care sa-i apere prin „tacere” sau „democratic prin vot”!

 13. U R A N U S spune:

  CONCLUZIA ? TINERII AR TREBUI SA DETRONEZE SISTEMUL SI SA CLADEASCA UNUL NOU, BAZAT PE OPORTUNITATI EGALE SI ECHITATE !
  Insa se pare ca nu exista nici cea mai mica scanteie de vointa si iesire din apatie!

 14. camy spune:

  Exista pericolul islamizarii europei, dar nu este un act politic, ci urmarea demografiei, iar impôtriva nu avem cum lupta.
  Cautati MUSLIM DEMOGRAPHICS(pe you TUBE)
  Cautati si Nazim Ibrisi, pe dailymotion; acest batrân fakir turc a profetizat despre revoltele si crizele mari din acest an:Toate guvernele mondiale vor fi in colaps.

 15. U R AN U S spune:

  INTODEAUNA DEMOGRAFIA A INVINS: SOCIOLOGI EUROPENI STIU CA IN ACEST RITM, POPULATIA EUROPEI VA SCADEA DRAMATIC, SINGURELE ZONE UNDE INDICELE DEMOGRAFIC VA SARI DIN GRAFICE, ESTE ASIA SI aAFRICA, IN SPECIAL IN TARILE ISLAMICE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s