Explozia problemei tiganesti din Bulgaria poate inflama Europa

Posted: 28 septembrie 2011 in criza mondiala, politic, românia
Etichete:, , , , , ,

Ţiganii nu pot fi integraţi, nici în Bulgaria, nici în România şi cu atât mai puţin în Europa. Este un adevăr de necontestat. Nu există niciun exemplu european privind integrarea ţiganilor. N-au reuşit nici comuniştii dar nici societăţile dezvoltate occidentale.


Dinamica populaţiilor ţigăneşti este cel puţin dublă faţă de populaţiile europene.
Ţiganii au mulţi copii şi nu se opresc pentru că ei nu-şi fac planuri de viitor, nu au cheltuieli cu hrana, şcoala, hainele, transportul. La vârsta de 30 de ani, ţiganii sunt deja bunici, la 45 de ani străbunici iar la 60 de ani ei devin stră-străbunici, în timp ce restul devin bunici la 60 de ani!
Pentru Europa, nu islamizarea este problema ci ţiganizarea. +++continuare+++

Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  „…Pentru Europa, nu islamizarea este problema ci ţiganizarea…”
  ––––––––––––
  Una din legile lui Murphy zice :”O problema nu vine niciodata singura”.

  cat despre arma eugenistica, nu cred ca tiganii vor dispare, nici ca insule de etnicitate in diversele tari, iar daca ne referim la total, ei reprezinta cam 2 miliarde indivizi, pe glob! In Romania (pe care o cunosc , nu fac remarci generale) etnia tiganeasca are sanse de a deveni majoritara in sub o suta de ani.

  • @Uranus Etapele eugenismului genetic sunt: 1-Se identifica gena (sau genele) caracteristica rasei! 2-Se analizeaza 3-Pe baza analizei se creeaza un virus care va distruge numai indivizii purtatori ai genei respective Asa ceva, daca nu exista inca, va exista in urmatorii ani!

 2. U R A N U S spune:

  Teoretic! Pentru ca pana acum nici cu tantarii nu s-a reusit! Fara sa mai vorbim ca tiganii sunt o rasa viguroasa si (daca ne referim la indieni, ca origine a lor) au un IQ destul de bun, asa ca, cum au produs bomba atomica, pot gasi solutia si pentru aceasta situatie, doar ca nu pentru ei ci pentru „cealalalta parte”.Oricum, daca demografia se mentine la acest nivel, in cinci sute de ani rasa alba se va mai gasi doar prin „gradini zoologice”(laboratoare , etc.), ca curiozitati si obiect de studiu.
  IAR CREAREA UNUI VIRUS ASA DE DESTEPT ESTE INCA O UTOPIE, IN ULTIMA INSTANTA SE VA RECURGE LA CLASICUL MODEL DE CONTROL AL POPULATIILOR, adica razboiul.intrebarea este cine va arunca primul cu pietrele atomice, pentru ca ,”cu o floare nu se face primavara”, adica cu o singura bomba atomica nu poti distruge-integral- nici o tara mica, daramite una imnesa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s