Criza greaca. Lectia de cultura a lui Giorgios Andreas Papandreou

Posted: 1 noiembrie 2011 in criza mondiala, cultura, globalizare, morala, politic
Etichete:, , , , ,

giorgios andreas papandreouGRECIA – Decizie Georgios Andreas Papandreou!

Urlă presa, urlă posturile TV, urlă bursele, urlă cancelariile europene, urlă cei speriaţi dar urlă şi tot felul de dobitoci aflaţi în sluja grupurilor globaliste financiare şi economice sau care habar nu au ce se-ntâmplă în lume!  Sunt cu toţii agitaţi, speriaţi, incapabili să înţeleagă perioada de transformări radicale din evoluţia omenirii! Giorgios Andreas Papandreou ridică poporul grec la urne pentru un acord asupra austerităţii. Premierul grec cere un vot de încredere popular! Termenul „ridică poporul la urne” nu este gratuit. Este un act normal într-o ţară care se zbate să arate lumii întregi că alta e calea.

Ceea ce face premierul grec este un act de cultură care derivă din dreptul Spartei si al Athenei, din cultura Greciei antice, fundamentul societăţii europene! Papandreou cere acordul cetăţenilor cetăţii, pentru a traversa furtuna! Acesta e referendumul!

Nu-i plângeţi pe greci dar nici nu-i blamaţi! E OK PENTRU GRECIA!

Poate aşa se va obţine ANULAREA DATORIEI GLOBALE!

Gânduri bune Grecia!

vezi despre criza mondială şi Grecia:

Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  daca nu se va obtine anularea datoriei globale, cel putin grecia, -cum am mai zis- isi joaca tare cartile: e destul de posibil sa obtina chiar intreaga stergere a datoriei, asa cum am mai speculat, totul nu a fost decat un joc, iar acum se invoca „vointa suverana a poporului”, care -destul de probabil, va zice „Nu mai platim nici o datorie, de fapt ei sunt cei care ne-au furat!”

 2. U R A N U S spune:

  Dupa votul de confidenta, in unanimitate (cea ce aminteste de Marea Adunare Nationala) dat propunerii PM,pare ca Grecia va imita islanda, adica o va pune de faliment oficial si , vorba cea, prinde orbul scoate-i …insulele la vanzare”… daca se mai poate!Caci nu se va mai putea, Grecia va ramane in favoare, asa cu a „patzit” si islanda,Irlanda, de unde nu plecat sute de mii de cetateni pentru a munci in alte tari, dimpotriva , standardele lor (postfaliment) sunt extrem de atragatoare pentru milioane, mai ales din Romania.

  Din ce in ce mai mult, cred ca toate manifestatiile au fost dirijate, pentru a se ajunge la acest punct, iar de acum incolo, ca va iesi bine, guvernul va castiga, ca va iesi rau, vina va fi a maselor care vor vota „asa cum trebuie”

 3. U R A N U S spune:

  Dupa mine , sunt foarte practici!

 4. U R A N U S spune:

  Angela Merkel: Nu vom abandona euro

  Cancelarul german Angela Merkel a anuntat miercuri seara, la Cannes, la finalul unei reuniuni de criza in privinta Greciei, ca prioritara este actiunea de stabilizare a euro, chiar daca Grecia renunta la el.

  „Stabilizarea euro este cea mai importanta”, a precizat oficialul german, informeaza The Guardian…”
  __________________________________
  Cum am mai precizat de cateva ori, este vorba de orgoliu de „mari conducatori” (si nu neaparat persiflativ), ei (Angelica si S…ultanul din Paris, Sarkozy) nu pot accepta ca nu sunt in stare sa formeze o asa uniune, care -nedeclarat- devine automat partas la jandarmeria lumii , desigur , urmata de beneficiile inerente postului. Iar economiile lor (la care pun umarul si economiile tarilor monarhiste, economii super) isi permit chiar sa taraie aceste tari submediocre.Si o vor face, cu sau fara Grecia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s