Actuala Criză Mondială este o dovadă certă că există Dumnezeu!

Due Mani Due Generazioni - Two Hands Two Gener...

Omenirea pornise pe o cale greşită, economicul domina socialul (Nevoia de revoluţie – sept 2008). Înfrăţirea dintre capii politici şi capii financiari ai lumii a condus omenirea în acest Al Treilea Război Mondial, numit Globalizare. Pentru că ei au vrut să stăpânească tot ceea ce există. Rezultatul se vede, ca o răzbunare a sorţii. Se răstoarnă state, societăţi şi economii, se prăbuşesc structuri care păreau indestructibile, banul şi întregul sistem financiar-bancar îşi arată falsitatea.

Priviţi-i cu atenţie pe cei expuşi mediei, şefi de stat şi şefi financiari. Pe zi ce trece ei îşi dezvăluie din ce în ce mai mult prostia, ipocrizia şi ticăloşia. Nu au argumente, nu înţeleg ceea ce se întâmplă în lume dar dau decizii contrare intereselor propriilor cetăţeni.

Astăzi nu mai există leaderi de anvergură. Nu mai apar formatori de opinie niciunde în lume. Ei au interdicţie totală în mass media. Controlul mass mediei, promovat de către aceşti pigmei care vor să conducă lumea, a condus la această masivă orbire a populaţiei planetei.

S-a produs însă un efect cu adevărat excepţional. Se trezesc conştiinţe! Oamenii, peste tot în lume, se trezesc şi vor să schimbe din temelii regulile societăţii şi raportul dintre economic şi social. Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre Dreptul Viitorului şi Dreptul Naturii, despre Pământul – casa comună, despre Armonia existenţei.

Este o dovadă certă că există Dumnezeu şi nu uitaţi că „Dumnezeu nu este nici în ceruri şi nici în inimă ci noi suntem parte din El

Comentarii
  1. Manu021 spune:

    Actualul sistem economico-financiar se va prabusi in mod clar, fara nici un dubiu. Intrebarea este alta: trecerea la economia bazata pe resurse, sau cu l-ati denumit Dvs: comunionism, se va face usor si treptat, sau se va adopta dupa un al III-lea razboi mondial devastator, cand omenirea va fi saracita?

  2. U R A N U S spune:

    Singurul dumnezeu cu carte de munca, adica verificabil este OMUL…Numai ca acesta se poate transforma oricand , la voie sau cerere, in Satan.

  3. Manu021 spune:

    Chiar va fi nevoie si de un al IV-lea R.M. ?? Si faptul ca traim deja in al III-lea R.M. denota faptul ca omenirea nu a invatat nimic din experienta celor doua razboaie mondiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s