Dupa Rosia Montana urmeaza Delta Dunarii

Posted: 19 noiembrie 2011 in economie, globalizare, politic, românia
Etichete:, , , , , ,

Nu, titlul acestui articol nu este o glumă!

Am scris mai multe articole despre globalizare, despre acţiunea corporaţiilor şi clusterizarea României, despre regionalizarea României, despre corupţia generalizată şi trădarea interesului naţional. Le revedeţi în această scurtă listă:

România este un poligon de exploatare a resurselor naturale ale solului şi ale subsolului, cel mai bogat din Europa. Nişte iresponsabili şi trădători, care au pus stăpânire pe ţară, vor să transforme Apusenii în halde de steril pentru a smulge industrial aurul şi cuprul.

harta delta dunarii

Acelaşi clan de tip mafiot, va decide mâine poimâine, o exploatare de suprafaţă a Deltei Dunării pentru extragerea bauxitei.  Delta Dunării ascunde cel mai mare depozit de bauxită din Europa. Asta ar însemna distrugerea Deltei Dunării! Bineînţeles că ei vor apărea la televizor şi se vor plânge că nu au bani de pensii şi salarii şi că e necesară această exploatare.

Trebuie opriţi!

Chiar şi amânarea începerii exploatării este un succes iar această amânare trebuie dusă până când va începe conflictul mondial. Am promovat întotdeauna Dreptul viitorului, Dreptul copilului şi asta fac şi acum. Nu avem dreptul să lăsăm după noi, copiilor noştri, gunoiul şi distrugerile unei guvernări trădătoare.

Despre fantastica bogaţie a României şi despre necesitatea apărării acesteia, voi reveni în paginile Cronicii.

Despre puterea de analiză şi cercetare a omului, despre uriaşa putere a minţii, veţi găsi articole în paginile blogului Futurism-Futurologie-Neofuturism.

Comentarii
  1. U R A N U S spune:

    daca nu gresesc Dunarea este unul din cele 11 sau 12 fluvii din lume care au delta, deltele fiind considerate -cu adevarat- rezevatii si monumente naturale, si -pe masura- conservate in statusul respectiv; insa si eu ziceam ca odata inglodata in datorii insurmontabile Romania va fi somata sa „inchirieze” macar „un bratz de Dunare”, o „fasie de litoral”, etc., iar teribila criminalitate a acestui guvern (nasit de primele doua ), va spune ‘da” pentru comisionul obisnuit si pentru garantia (verbala macar) ca vor fi ajutati sa nu fie diferiti unui tribunal national sau international, pentru tripla crima de genocid: genocid fizic impotriva propriului popor, crima de genocid cultural si crima de genocid ecologic.
    Inca un semnal de alarma pentru Armata, Politie si Servicii Secrete, sa intervina pana nu este prea tarziu, moment cand ei insasi vor fi trasi la raspundere, pentru neandeplinirea atributiilor de serviciu, prima si cea mai importanta fiind protejarea vietii persoanelor, proprietatii si a mentinerii curate a mediului inconjurator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s