Romanian Flag

Image by me_mcgee via Flickr

Criza mondială amplifică tensiunile deja existente pe plan mondial. Nu mai revin asupra întregului fenomen prin care ultima invenţie a capitalismului, Globalizarea, a grăbit apusul capitalismului. Veţi găsi în cartea mea Manifest, va fi revoluţie!, cauzele, evenimentele, evoluţia şi revoluţia sistemului mondial.

Cu toată deruta existentă pe plan mondial, lumea se pregăteşte de reguli noi pentru o lume nouă. Iar aceste pregătiri înseamnă ecuaţii, atitudini şi jocuri politice de mare anvergură pentru configurarea noii ordini mondiale. România nu numai că nu este reprezentată în jocul politic mondial, nu numai că nu-şi face auzit glasul dar este sabotată şi distrusă din interior.

Suntem o ţară cucerită, pusă la pământ şi tranşată. Aceasta înseamnă că toţi cei ce am depus un jurământ de credinţă ţării, suntem obligaţi să intrăm în acest război şi să ne respectăm angajamentul, iar toţi cei ce-l încalcă vor trebui să plătească. Aviz celor ce deţin funcţii în statul român. Nu vor avea nicio scuză pentru dezastrul produs.

continuarea articolului Ce se alege de România?

Comentarii
 1. U RA N U S spune:

  „Suntem o ţară cucerită…” cred ca mai corect este „o tara vanduta”, o tara depusa ofranda si jerfa la picioarele oricui, pentru un comision oarecare, si satisfacerea dorintei de exercitare a puterii cat si satisfacerea dorintei genocidale, de razbunare si „pedepsire” a poporului roman, care nu-i aduce temenele (asa cum spera) cretinului si idiotilor ajunsi in fruntea tarii.

  Altfel corect, asta am spus intotdeauna, tara se va destrama, Armata & Comp. , chiar daca este prea tarziu, totusi , pot interveni decisiv, arestand intreaga guvernare actuala, si presedintii si PM a celor anterioare si inceperea unui noi ere pentru poporul roman. Planurile de refacere ale societatii romanesti -bazate pe prosperitate generala, echitate si justitie sociala- asteapta sa fie aplicate!

 2. U R A N U S spune:

  Si pe mine, insa acesta este cursul istoriei, cand invatatorii natiei(intelectualii) dorm, tara este la cheremul monstrilor sociali. Reiterez: Romania are „sansa” reala de a fi desfintata, ca popor si natie si -culmea- exact cum spune Biblia: din interior! Si anume de cei care-si dau damfuri si-si trag barbi peste barbi ca ar fi cei mai patrioti si ca sunt cei care au „grija” de popor, adica guvernul, cel actual, cat si cele anterioare.

  IN ROMANIA, CHIAR NU MAI ESTE NIMENI TREAZ?

 3. U R A N U S spune:

  Romania are cel putin doua reale optiuni in a iesi din aceasta criza, prin stergerea datoriei externe, una din aceste optiuni nu poate fi aplicata decat daca se schimba sistemul , deci am sa ma refer la prima, si anume:

  -Armata sau societatea civila sa preia puterea si sa stopeze instantaneu orice nou imprumut cat si platile imprumuturilor derulate si a celui actual, formuland (catre autoritatile internationale) o motiune prin care se explice cererea de anulare completa a datoriilor, dupa cum urmeaza: toate entitatile care au acordat imprumuturi Romaniei au stiut a priori- si s-a subliniat pe parcurs- ca toti acesti noi conducatori ai Romaniei sunt comunisti cameolenizati, si au stiut ca risca enorm ca acesti bani sa fie canalizati spre grupuri de interes ne-comuniste, cea ce s-a si intamplat, deci respectivele institutii care au imprumutat bani Romaniei, nu pot continua genocidul impotriva populatiei tarii-atat sub aspect legal dar mai ales moral- de unde obligatia morala de a renunta la aceste pretentii financiare. Totodata, Romania trebuie sa sublinieze vina personala si a micilor grupuri de interese, care -in mod logic- trebuie sa plateasca actiunile lor criminale, si -in acest context- Romania trebuie sa asigure partile implicate ca acestea vor avea dreptul si asistenta totala a Romanei in a prosecuta aceste cazuri si a-i pune in inchisoare pe inculpati, desigur dupa ce vor sfarsi de efectuat detentia in Romania( de 15-20 ani, etc.)

 4. U R A N U S spune:

  de obicei cand -in aceste circumstante- vorbeam despre Armata, adaugam & Comp., adica Politia si Serviciile Secrete, deci oricare dintre aceste 3 institutii ar interveni ar face o mare diferenta, cat despre o societate civila coagulata , de acord se pare ca nu exista, insa elemente disparate exista in numar de mii, si chiar grupulete de aceiasi factura, trebuie doar un apel si un liant pentru toate acestea, iar acesta – in viziunea mea- nu poate fi decat apelul la rationalism obiectiv si pragmatic, la gruparea acestora in jurul ideii de a scoate tara din impas, trecand peste interesele de grup.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s