Cu euro sau fara euro, tot acolo ajungem

Posted: 9 decembrie 2011 in criza mondiala, globalizare, politic
Etichete:, , , , ,
English: Various Euro bills.

Image via Wikipedia

Mâine, la Bruxelles, şefii executivi ai ţărilor membre ale Uniunii Europene, vor încerca alte prostii, la sfatul finanţiştilor. Atâta timp cât ţinta celor ce conduc politic lumea, rămâne banul şi nu omul, nu se va rezolva nimic.
Ce dovadă mai clară vreţi pentru a înţelege că asistăm la sfârşitul capitalismului, că principiul pieţei libere a dispărut odată cu Globalizarea, că economia keynesiană nu mai funcţionează şi asta înseamnă că nu se mai pot regla bugetele prin taxe şi impozite?
Cui foloseşte lupta aceasta idioată între orgoliile finanţiştilor şi drepturile omului? Cât timp omenirea va mai suporta supunerea faţă de interesele economice?
Pentru a împiedica destrămarea Uniunii Europene, sunt necesare două măsuri:
1- Anularea datoriei globale, cu ţintă expres, primul pas, pe anularea datoriei ţărilor şi cetăţenilor europeni. Aceasta înseamnă un act care să certifice anularea iar datoriile către terţi să fie trecute într-un cont al UE cu care se va opera pentru anularea datoriei globale.
2- Acord monetar şi Monedă nouă, UE-Rusia. Decât monedă unică Germania-Rusia, mai bine monedă EU-Rusia. Este singura posibilitate de a întări Uniunea Europeană şi de a face faţă dezastrului bonurilor de tezaur americane.
Fără aceste măsuri, euro va îngropa şi ţările membre. Până atunci, rămân pozele de familie de la reuniuni.

Comentarii
 1. U R A N U S spune:

  ASTA AM SPUS -O DE MULTE ORI, INSA NU MAI ESTE VALABIL, SUNTEM PRINSI INTR-UN CERC DIN CARE NU MAI PUTEM IESI ! Totusi, exista solutii de „cosmetizare’, adica reparatii din mers, dar cu un asa guvern si parlament este clar ca trenul de marfa numit Romania, alerga nebuneste la vale, cu toate franele defecte !
  Si din pacate la noi nu se intrevede nici o „primavara” romaneasca, ma refer la una autentica nu ca cea din „89 sau ca cea araba, care a sarit peste sezoane si imediat s-a transformat intr-o iarna arctica !

 2. U R A N U S spune:

  nu cred ca chiar toata lumea, insa o mare parte din ea, iar aceasta se datoreaza faptului ca, ca mecanici de locomotiva au fost admisi toti soiul de pulica-franarul, adica tot soiul de cretini,sabotori constienti sau inconstienti.Terminarea acestei situatii reclama folosirea lor pe post de turba, sau azvarlirea lor din tren

 3. Luca spune:

  Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului

  Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara

  Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie (care se afla sub papucul politicienilor corupti) si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt „cumparati” sistematic ca sa serveasca mafia

  Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
  Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala banii, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
  Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern(cele mai multe in nordul Italiei)

  Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila

  jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
  ziarulprofit.ro/archives/14988
  evz.ro/detalii/stiri/comisar-sef-judecat-pentru-favorizarea-infractorului-952994.html

  Geert Wilders, parlamentar olandez: „România si Bulgaria ar trebui sa fie excluse din UE din cauza nivelului înalt de coruptie si nereguli care le fac nepotrivite cu calitatea de membru UE”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s