Dragi cititori, prieteni şi necunoscuţi. Iată predicţiile mele pentru anul 2012 şi perioada ce-i urmează.

Evenimentele anului 2012 vor marca definitiv schimbarea lumii. Puţini sunt cei care înţeleg ce înseamnă această schimbare.

Ce înseamnă schimbarea lumii? Astăzi, omenirea are o anumită structură socială dată de distribuţia geografico-politică (state şi uniuni), un anumit tip de economie (pe baza capitalului şi a performanţei economice) şi o anumită conştiinţă, ca o sumă de conştiinţe individuale, de neam, de ţară, de rasă, geografice şi globale. Schimbarea lumii înseamnă că toate acestea nu vor mai fi în forma cunoscută astăzi. Schimbarea se poate produce prin reforme succesive sau brusc, printr-un salt, o revoluţie.

 Cele trei planuri fundamentale ale omenirii, economicul, socialul şi al conştiinţei, vor suferi schimbari radicale. Aceasta înseamnă că nu va mai exista nicio cale de întoarcere spre sistemul care a creat lumea modernă, capitalismul. Acest proces, început acum mulţi ani, a blocat dar încă nu a prăbuşit bazele capitalismului  (capitalul, libertatea deciziei).

Capitalismul nu mai poate fi salvat şi nicio altă construcţie social-economică pe baza capitalului şi a libertăţii individuale, nu se mai poate fundamenta, indiferent de efortul globaliştilor. Paşii cerţi spre noua eră, comunionismul, se vor face în perioada următoare, începând cu anul 2012.  Comunionismul nu este comunism, chiar dacă implică pierderea unor libertăţi individuale.

Voi trata separat cele trei planuri, cu menţiunea că toate direcţiile de evoluţie prezentate în predicţiile anului 2011 (NASA-principala agenţie de ştiri a lumii, Rusia lovita de criza mondială, urmează China, criza Euro şi conferinţele euro, dreptul Pământului), sunt încă în desfăşurare şi că unele predicţii pot depăşi anul 2012 dar cu siguranţă se vor împlini.

Iată cele trei planuri ale omenirii şi evenimentele care vor schimba lumea +++ continuare Predicţiile anului 2012 +++

Reclame
Comentarii
 1. Anonim spune:

  Toata nebunia asta care e pe net si care vorbeste de o schimbare de constiinta la nivel planetar si de revoltele omului pentru a fi liber,teoriile acestea care ne fac ochi frumosi cu ipoteze ce se vor sa fie profunde si aprofundate acestea nu sunt nimic altceva decat manipulari grosolane! Oameni buni creativa filtre in minte pentru a nu hali tot ce pare frumos, fabulos, senzational, incredibil.

  • @Anonim,
   Desi nu te-ai prezentat, m-am decis sa-ti raspund intrebandu-te de fapt „de ce nu vezi ca se schimba lumea” si mai ales „cine ma manipuleaza pe mine” sa scriu despre schimbarea lumii????

 2. tom i s spune:

  abia azi v-am gasit pagina, intr-un moment de cautare.
  sunt de acord cu viziunea d.voastra!
  acum v-am descoperit … inca nu e tarziu, sau mai corect spus asa de tarziu.
  am in vedere ca nu folositi cuvantul „evolutie” ci schimbari radicale.
  la nivel social – observ o decadere a majoritatii din valorile morale.
  economic si constiinta – nu pot cuantifica inca valorile prezente

 3. mihai spune:

  cu respect pentru ce scrieti, cred ca aveti dreptate, totul se schimba in lume si oameni vor schimba si in Romania ceva, nu se poate sa mergem la infinit asa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s