Sunt mulţi Traiane, din ce în ce mai mulţi. I-ai văzut pe copiii scoşi de militari din casele îngropate în zăpadă? Copiii au ochii bulbucaţi de spaimă, de foame, de sete, de nesomn, de lipsa părinţilor. Bunicii lor, cu ochii bulbucaţi şi ei, cei care mai sunt pe picioare, plâng şi ei de neputinţă. Aceşti oameni sunt disperaţi şi disperarea le face ochii bulbucaţi. Pe mese puse prin camere îngheţate sunt morţi care şi ei au pleoapele legate pentru a nu li se vedea ochii bulbucaţi. Dar pe militarii cu ochii bulbucaţi de la viscol şi ger, de la nesomn şi stres, îi vezi Traiane?

În curând România va fi ţara oamenilor cu ochii bulbucaţi. Lor nu li se mai închid genele chiar dacă ar avea şansa să bea ceva. Toţi oamenii aceştia, au ochii bulbucaţi pentru că tu, vorbind despre interesul naţional, ai numit neaveniţi, analfabeţi şi curve în toate posturile, iar banii i-ai cheltuit în interesul grupului tău.  Pe tine te-a interesat numai puterea şi banii. Ai reformat, vorba vine, statul şi ai făcut o caracatiţă pe spinarea celor cu ochii bulbucaţi! Ceauşescu le dădea o sută, tu le dai…

Orice ofiţer al Armatei sau Jandarmeriei, ar fi gestionat corect şi rapid situaţiile, dacă ar fi primit comanda, chiar şi în acuta criză de utilaje. Dar ţi-a fost teamă Traiane să decretezi starea de necesitate în judeţele din jurul Bucureştiului pentru că îţi riscai poziţia.  Ai pus orgoliul tău în faţa ochilor bulbucaţi ai oamenilor.

Priveşte-i Traiane pe cei cu ochii bulbucaţi, scoşi de prin zăpadă!

De ce nu se solicita ajutorul Uniunii Europene?
Cat rahat se poate manca la Cotroceni?
Guvernele fantoma ale lui Basescu

Comentarii
  1. Un idiot si analfabet din Constanta, care semneaza „Gigi care-i pupa-n cur pe toti”, a postat un comment pe care, datorita limbajului si mai ales ortografiei, nu-l pot accepta. Du-te mai pupincuristule si da sfaturile tale oamenilor care protesteaza prin Constanta.

  2. Catalin spune:

    Este foarte trist , dar adevarat, ce se intampla in aceasta tara este strigator la cer ! Acest Traian, nu aude , nici nu vede suferinta cumplita prin care trec atat de multi romani . De fapt , nu vrea sa vada , sa auda , si nici nu-i pasa … pe el il interesa poporul atunci cand avea ceva de castigat, la alegeri , referendum, etc. Se poate numi acesta , presedinte !? Ma indoiesc . Poate doar un fel de sef al slugarnicilor , oportunistilor , al grupurilor de interese interne si externe ( aici este el in postura de ascultator fidel al ordinelor ). Solidaritatea romanilor cu cei izolati in nameti este exemplara in aceste momente , in schimb noul prim-ministru nu a scapat ocazia sa-i critice pe oamenii( ca doar” stau la caldura” , si” nu poate fi sustinuta lenea la nesfarsit”) si asa greu incercati de vitregiile naturii si ale sortii … o soarta colectiva de a fi romani . Vom scapa de aceasta shleahta de parveniti , de papusari , si oare cand ? Cat mai trebuie sa indure acest neam ? Pe cand , aceea renastere mult dorita , a neamului romanesc ? Din cate se observa , va trebui schimbata intreaga clasa politica , reformat intreg sistemul politico-economic , iar deocamdata nu se intrevede un progres in acest sens( USL nu este o alternativa credibila). Cred insa ca societatea civila se trezeste, devine tot mai prezenta , mai activa , si de aici va porni schimbarea ! Imi doresc ca aceasta tranzitie spre un sistem al valorilor si nu al banilor, sa nu fie violenta , brutala , insa ei, care au fraiele puterii acum , nu vor ceda de bunavoie !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s