Cei de la Consiliul Judeţean Harghita s-au dotat cu utilaje de interventie in situaţii de urgenţă, zăpadă abundentă, viscol şi ger, inundaţii şi furtuni. Maşinile respective sunt proiectate pentru astfel de intervenţii. Acum, după ce s-a terminat primul infern, cel al nămeţilor de 4-5m, cineva de la Miercurea Ciuc l-a sunat pe Doctorul Arafat să-l anunţe de această posibilitate. Arafat le-a comunicat că e prea târziu şi i-a îndrumat spre ISU.

Priviţi imaginile redate de postul Antena 1 

Neomenia nu e sancţionată în mod expres de codul penal. Mi-a scârbă Istvan de tăcerea voastră, complice cu moartea. Au murit oameni la care medicii de la SMURD nu au putut ajunge, au stat oameni în ger şi frig, piloţii militari şi-au riscat viaţa în intervenţii pe viscol, au degerat sute de militari şi pompieri încercând să salveze oamenii prinşi în acest infern. Pe voi, care aveaţi o soluţie de intervenţie, nici măcar în cur nu v-a durut. UDMR-ul, care mai e şi la guvernare, a tăcut.

Eu cred că această complicitate este multiplă şi există astfel de utilaje şi în altă parte a ţării, mă gândesc la Suceava şi judeţe în care Iştvan poartă nume de Gheorghe sau altul, românesc.

Şi mă întreb de ce MApN nu are astfel de echipamente pentru vânătorii de munte şi trupele de informaţii, de ce Jandarmeria nu are o astfel de dotare. România este o ţară în care toţi cei din conducere se felicită iar oamenii mor cu zile. Ruşine tuturor. Rog DNA să investigheze cazul pentru că e posibil ca motivele pentru care se ascund astfel de dotări sunt date uneori de modul neortodox în care au fost făcute.

Comentarii
  1. Lombrozo spune:

    Caractere inumane: în legătură cu situaţia înzăpezirilor, inuman este şi cel care posedă utilaje, la vreme de restrişte, dar le ţine ascunse (ascunse de cine ?) , inuman este şi cel care cheltuie banii pe prostii, dar nu se pregăteşte de iarnă ca să protejeze populaţia de grozăviile naturii, inuman, ba aş putea spune chiar criminal, este cel care trece fluierând prin guvernul ăsta de rahat şi nu asigură morfină bolnavilor de cancer.Să faci şedinţă de guvern pentru câteva fiole de morfină ? Asta-i treabă de prim-ministru ? HALAL ! Asta-i treabă de un funcţionar-şobolan de pe la vreun minister.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s