Tony Blair, Prime Minister of the United Kingd...

Tony Blair, fostul Prim Ministru al Regatului Unit, a susţinut un speech la Bucureşti, la invitaţia PSD. Un punct mare pentru USL care încearcă să prezinte votanţilor că în lume există şi altceva decât minciunile lui Băsescu. Adică minciunile lui Blair, e drept că fără lacrimi! Dar nu voi scrie despre minciunile lui privind războiul din Irak şi garanţia lui că armele de distrugere în masă erau stocate în Irak!
Tony Blair este un om de show, teatral până la limită. Dacă privirea lui Florin Piersic, actor adevărat, prinde sala şi acaparează auditoriul prin profunzime şi dedicaţie, privirea lui Blair încearcă să domine sala de la stânga la dreapta fără personalizare. Tony Blair e un actor care, vorbind o oră, transmite un singur mesaj. Mulţi nu ştiu asta. Dar privirea şi gesticulaţia lui sunt false. Am crezut la un momentdat că va începe să cânte şi aşteptam stripteuzele, ca să fie showul complet.
Tony Blair a transmis un mesaj, un lucru grav, foarte grav. Cine are urechi, să le deschidă în aşa fel încât mintea să priceapă. Europa trebuie să devină o forţă economico-militară unitară şi agresivă. Am să traduc: limitarea libertăţilor cetăţeneşti, decizii unice, control total al uniunii asupra statelor.
Al cui mesaj e acesta? Este un mesaj tipic al adepţilor globalizării!

Reclame
Comentarii
  1. U R A N U S spune:

    Tony Blair: Miza UE s-a schimbat, nu mai e pacea, ci puterea

    Criza actuala ii obliga pe liderii europeni sa se gandeasca foarte bine la noi ratiuni in jurul carora Europa sa ramana unita, sustine fostul premier britanic Tony Blair, prezent la Bucuresti la invitatia PSD…”
    ———————————————————————————
    Give me a break, Tony Blair! Intreg mapamondul te stie cat esti de mincinos, ai mintit poporul britanic in problema Iraq-ului, pentru a primi “marele premiu”(sacosa cu dolari si diamante) de la un individ cu probleme de alcool si droguri, iar acum minti din nou. Pacea este doar un artificiu colateral, PUTEREA a fost si ramane pe primul loc, si nu invers. Asta este si motivul pentru care ai venit la Bucuresti -CAPITALA INTERNATIONALA A MINCINOSILOR- altfel, prin alte parti nu te mai baga nimeni in seama, decat in origini!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s