Debarcarea lui Basescu, o operatiune de Stat Major de top

Posted: 6 iulie 2012 in morala, Neclasificat, politic, românia
Etichete:, , ,

Ceea ce s-a întâmplat în România în ultimele zile poate fi considerat ca o operaţiune de manual. În spatele operaţiunii au stat oameni extrem de inteligenţi, o structură de tip Stat Major care a acţionat aproape de perfecţiune. Mai prost au stat cu partea de comunicare.  Nu ştiu cui aparţine, cine e omul cu pălăria neagră în jocul ăsta dar trebuie apreciat calendarul şi acţiunile succesive, perfect armonizate. A fost genul de desant militar care preia obiectivele de importanţă şi stabileşte controlul zonei. Dar câmpul de acţiune a fost cel politic.
Sincere felicitări celor din umbră! Au realizat o operaţiune de manual care va fi prezentată peste tot în lume, la fel ca războaiele de trei zile sau şase zile.
Am mai scris despre renaşterea României. Condiţia necesară este debarcarea lui Băsescu. Pentru renaştere însă, mai e nevoie de o conditiţie, care să asigure şi suficienţa iar asta implică un plan naţional de dezvoltare, coerent şi reglementări clare.
Aştept acum să văd dacă urmează şi operaţiunea a doua, recuperarea a peste 100 miliarde de euro, furaţi de caracatiţa al cărei cap expus e reprezentat de Băsescu.

Reclame
Comentarii
  1. Maria spune:

    Nu cred în coincidenţe, astfel că prezenta lui Wesley Clark în preziua”debarcării” nu este deloc întâmplătoare. Primul pas e făcut,, să nadajduim că electoratul s-a săturat de hăhăieli şi minciuni şi va vota aşa cum trebuie.
    Apropos de minciuni, Băsescu are neobrăzarea să acuze pe alţii că au minţit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s