Prezenţa la referendumul pentru demiterea lui Băsescu a fost peste aşteptări, în condiţiile verii toride, a boicotului pdliştilor şi a retragerii ungurilor. Văd că nu se referă nimeni la cazul penal al blocării în case a pensionarilor maghiari din Ardeal.
Caracatiţa lui Băsescu operează din plin, intern şi extern. Aceasta înseamnă că fonduri imense sunt puse la dispoziţia ei iar aceste fonduri nu pot proveni decât din furtul Bugetului de Stat.
Grupurile de lobby care operează la curţile europene, percep tarife foarte mari. Un şef de stat sau de instituţie europeană, nu ia atitudine fără a-i intra în conturi sume imense.
Aceste fonduri sunt furate din Bugetul de Stat al României, din fondurile de pensii şi de sănătate. Cineva s-a ocupat de furt, altcineva de transferul lor, unii şi-au format şi consolidat relaţiile externe prin grupurile de lobby iar alţii au operat prin trusturile economice străine implementate în România. Toţi aceştia aparţin caracatiţei care a pus stăpânire pe România.
Gândiţi-vă câţi bani au fost scoşi pe piaţă pentru intervenţii externe şi acapararea tuturor televiziunilor din ţară, cu excepţia antenelor şi a TVR. Cineva trebuie să ancheteze această situaţie.
Este imposibil ca serviciile de informaţii să nu cunoască mecanismul şi tentaculele acestui sistem.
Am scris, in 20 iunie 2012, inainte de suspendarea borfaşului, articolul Cum se va scapa de Traian Basescu.
Da, penal se va scăpa de el.

Revedeţi şi:

Legatura lui Basescu cu democratia
Scrisoare deschisa adresata liderilor europeni
Debarcarea lui Basescu, o operatiune de Stat Major de top
Lovitura de stat
Cum se va scapa de Traian Basescu

 

 

 

Comentarii
  1. Gabriel spune:

    ‎20 iulie 1944 – WALKIRIA

  2. Maria spune:

    Sunt de acord că prezenţa la vot a fost mare şi totuşi cu un plus de efort puteam obţine demiterea!Trebuie să recunosc că,din păcate judeţul meu(Satu Mare) a fost codaş dar asta din mai multe motive şi anume: aleşii locali s-au mulţumit că şi-au ocupat funcţiile râvnite,aşa încât s-au mărginit la câteva apariţii la televiziunile locale,în cât timp la alegerile locale au”bătut” judeţul în lung şi în lat, apoi 40 % din populaţie este de etnie maghiară şi cuvântul lui Orban a contat foarte mult.La acet procent mare de unguri s-au adăugat şi acele familii mixte(şi nu sunt puţine la număr) .Din păcate dacă CCR va invalida referendumul urmează lieralmente infernul! Netrebnicul acesta va da foc ţării, împreună cu lacheii din servicii şi justiţie va instrumenta sute de mii de dosare penale!Mă îngrozesc de-a dreptul! Nu pot să zic decât Doiamne ajută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s