Statul român este un stat ciuruit, nefuncţional.
Acesta este motivul real pentru care Băsescu trebuia suspendat şi demis! Astăzi, vede oricine că preşedintele suspendat are canale de comunicaţii directe cu procuratura, Curtea Constituţională şi serviciile de informaţii, deşi Statul Român este reprezentat la nivel de preşedinte de către Crin Antonescu.
Traian Băsescu este exponentul unei structuri mult mai cumplite decât regimul comunist unit cu securitatea. Acest stat, care nu are o gestiune a bunurilor şi valorilor proprii, care nu are o bază de date cu proprii cetăţeni, care a promovat instituţii cheie ce acţionează la comandă politică, care a unit grupurile infracţionale cu serviciile de informaţii şi care serveşte interese străine ţării, acest stat aşadar, nu ne mai reprezintă.
Pentru grupul popular de la Bruxelles e mai important votul parlamentarilor români în strategia economică a Uniunii Europene, decât drepturile cetăţenilor europeni care sunt şi cetăţeni români.
România se risipeşte din cauza acestei caracatiţe pentru care banul e mai important decât dreptul naţiunii, dreptul ţarii, dreptul cetăţeanului.
În acest stat ciuruit, FMI vine şi remaniază guvernul, grupurile de lobby din străinătate primesc fonduri necontabilizate şi stabilesc strategii pentru vânzarea totală a României, guvernatorul BNR se trezeşte şi dă lecţii de politică, USL nu este capabilă să-şi promoveze membri care au caracter şi expertiză, armata doarme, jandarmeria aşteaptă ordine pentru a şti pe cine să macine în bătaie, judecătorii se joacă de-a justiţia în timp ce întreaga gaşcă, aflată ani de zile la conducerea ţării, a transferat bugetul de stat în fonduri personale.
Cine mai are atunci obligaţia apărării ţării?
Suspendarea preşedintelui a fost o operaţiune necesară, o operaţiune de succes, dar fără destructurarea întregului sistem clădit de grupurile care au pus mâna pe ţară, nu va avea rezultatul scontat. Renaşterea României e posibilă dar devine imposibilă în cazul în care structurile de stat nu-şi fac treaba.
Peste Europa se strâng nori negri, vine furtuna. Când China se va bloca, ricoşeul acestei lovituri va veni din Statele Unite peste Europa iar noi vom avea o ţară la voia totală a străinilor.
Cei care aţi depus un jurământ pentru apărarea ţării, faceţi-vă datoria!

Comentarii
  1. Maria spune:

    Cu părere de rău constatăm că nu mai avem ŢARĂ!Armata este cvasiinexistentă, Băsescu subordonează toate instituţiile,ele răspund la comanda lui iar străinii dictează ce decizii trebuie să fie luate de instituţiile statului ! Aţi avut perfectă dreptate când aţi scris „Va fi revoluţie”! Suntem într-o fundătură! Eu nu văd ieşirea! Numai Dumnezeu ne mai poate ajuta.Am pus(cei care l-au ales) în fruntea ţării un om care este îndrăcit şi lucrurile merga aşa cum le vedem! Nu pot să zic decât Doamne ajută-ne!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s