România a ajuns nu numai o afacere a unor grupuri străine de interese dar şi bătaia de joc a unor mafioţi locali. Curtea Constituţională, un organ numit de reprezentanţi politici şi nu ales de popor, a ajuns să calce în picioare votul nostru, al celor peste 7,5 milioane de cetăţeni români. De acum înainte, se va intra în linie dreaptă în războiul româno-român, borfaşul de Băsescu va hăhăi iar, va plânge şi va minţi cu nesimţire, va plimba coşul prin hypermarket iar mafioţii, membri ai caracatiţei, îşi vor face în continuare de cap. Probabil, curviştina blondă va reajunge la Cotroceni!
Băsescu, procurorii, judecătorii, serviciile de informaţii, ei cu toţii au depus un jurământ de slujire a ţării. Ce dovadă mai clară vreţi pentru confirmarea faptului că s-au şters la cur cu acest jurământ? Ce definiţie pentru trădare poate fi mai concludentă?
Sistemul comunist s-a conservat datorită justiţiei iar acei trepăduşi au ajuns acum mari judecători şi procurori. Sunt oameni fără pic de demnitate dar istoria, din păcate chinuindu-ne, îi va pune la locul lor!
România a certificat paşii spre infern, aşa cum am scris din 2009.
Probabil, războiul româno-român se va suprapune peste războiul mondial iar sarcina curăţeniei ne revine nouă, celor care ştim că un jurământ depus în slujba ţării nu poate fi încălcat fără plată! Şi mai ştim ceva, că avem nu numai o obligaţie faţă de ţară ci şi un drept fundamental, România e ţara noastră!

 

 

 

Comentarii
 1. Maria spune:

  D-le Mircea Batranu,din acest articol rezultă destulă amărăciune,durere,revoltă toate la un loc.În final însă răzbate o hotărâre fermă,mă întreb de unde? de unde mai aveţi putere să afirmaţi că România mai este ţara noastră? Chiar dacă nu îmi veţi răspunde(că doar aveţi alte treburi mult mai importante) citind articolul Dvs. s-a trezit în mine o mică luminiţă,un licăr de speranţă Doamne ajută!

 2. laura spune:

  Toate juramintele se incalca azi. Nu mai conteaza decat bunastarea personala. Romania e tara noastra, dar nu putem face nimic pentru ea din fata televizorului.

 3. alex spune:

  Decat guvernul Voiculescu & Co mai bine taica Basescu! v`a ciuruit inca o data! hehehe!

  • Amice Alex, esti idiot, vorba lui Nenea Iancu. Ori esti chiar idiot, ori mananci kktul pdl cu lopata!

  • Maria spune:

   * ad alex
   Şi aici aţi pătruns băsiştilor? Nu vă ajung toate mijloacele de comunicare pe care le stăpâniţi? Dar lasă, că vine ea şi scadenţa! Voi de fapt nu aveţi păreri ci numai „convingeri”(evident din interese pecuniare),iar când idolul vostru se va prăbuşi,pentru că nu este drum fără capăt şi nici suiş fără coborâş, toţi lătrăi de azi, veţi fugi ca potârnicile şi vă veţi dezice de el.O asemenea piesă s-a mai jucat, cu cortina trasă la Târgovişte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s