Ce ne rămâne de făcut după referendum?
Aceasta-i întrebarea pe care şi-o pun cei peste şapte milioane şi jumătate de români care au votat pentru demiterea lui Băsescu dar şi mulţi alţii.
Ceea ce s-a întâmplat în România ne arată tuturor, clar de tot, un fapt de o gravitate extremă. Am scris în articolul Democraţia şi Justiţia, cele două gogoşi ale statului de drept, despre amăgirea indusă în toate segmentele societăţii, prin aşa numitele valori ale statului de drept, inexistente de fapt.
Ce democraţie e asta în care votul tău nu contează iar nişte păcătoşi impuşi într-o structură numită Curte Constituţională, certifică furtul?
Acum se vede clar de tot că România a pierdut ceea ce a cîştigat acum 135 de ani prin jertfa Armatei, în 1877, INDEPENDENŢA. Sacrificiul soldaţilor din cele două războaie mondiale, sacrificiul revoluţionarilor din 1989, sacrificiul luptătorilor din perioada comunistă, toate acestea au fost şterse din istorie prin hăhăiturile, miştocărerile, furturile şi trădările unor vănzători de ţară şi neam. Aşa ceva nu ar fi fost posibil dacă structurile de forţă şi-ar fi respectat jurământul depus pentru apărarea ţării!
Experimentul România, promovat din vest şi susţinut din interior de către aceste jeguri umane, ne-a adus în trista situaţie de a detesta Uniunea Europeană şi USA. E bine de ştiut!
Cel mai probabil, colonia numită România se va revolta.
La ora actuală noi nu avem aliaţi, avem numai stăpâni, deşi împreună cu Polonia şi Grecia (21.05.2010) am putea iniţia chiar reformarea Uniunii Europene.
Ce putem face?
Suntem cetăţeni minţiţi şi batjocoriţi de către acest stat corupt şi trădător iar peste noi vor veni vremuri grele, foarte grele. Istoria ne-a arătat că vremurile grele ne-au fost favorabile ca naţiune şi ţară, dar atunci aveam conducători care aveau demnitate!

Democratia si Justitia, cele doua gogosi ale statului de drept
S-au kkt pe voturile noastre
Statul român ciuruit, motivul demiterii lui Băsescu
Adevarul despre lovitura de stat
Necesitatea unui referendum european
Referendumul si caracatita lui Basescu
Legatura lui Basescu cu democratia
Scrisoare deschisa adresata liderilor europeni
Debarcarea lui Basescu, o operatiune de Stat Major de top
Lovitura de stat

Comentarii
  1. Maria spune:

    Zilele acestea de după referendum ne-au adus noi şi noi dovezi( de parcă era nevoie) că am devenit o colonie pe care stăpânii din afară, cu sprijinul neprecupeţit al slugoilor din interior, o pradă după bunul lor plac! Le scapă acestor netrebnici,faptulş că de fiecare dată rommânii la greu s-au unit! Poate că nici prieteni şi nici aliaţi nu prea am avut. Nădejdea doar la Dumnezeu care de fiecare dat(deşi nu o merităm) ne-a ajutat! Şi cum un cântec patriotic spune:”A mai venit o iarnă grea,nu e nimic ,vom aştepta,căci vine vara după ea”.
    Doamne ajută!

Lasă un comentariu