Cele sapte tari impotriva aderarii Romaniei la Schengen

Posted: 5 martie 2013 in morala, politic, românia
Etichete:, , , , ,

Ieri, acest trist personaj, Traian Băsescu, aflat în slujba unor interese împotriva României, a ieşit ca de obicei la o oră de maximă audienţă şi-a început să bată câmpii, vorbind despre informaţiile lui care certifică cel puţin şapte ţări care sunt împotriva aderării României la Schengen.
Am descoperit cele şapte ţări şi cum spune vorba din bătrâni:
„Cele şapte ţări sunt trei, Băsescu şi Macovei”.
Faptul că minte mereu fără ruşine, nu mai miră pe nimeni.
Ieri de fapt, a încercat să inoculeze ideea că veto-ul Germaniei şi al inventatelor state, este dat de faptul că a fost el suspendat în vara trecută.
Cu cât va fi mai repede scos pe uşa din dos a politicii româneşti, cu atât va fi mai bine pentru ţară.
În altă ordine de idei, Germania riscă să amplifice frontul antigerman pornit din Grecia.
Acum, după Grecia va urma Bulgaria şi România iar pe flancul vestic se creează un alt front antigerman, cu Anglia şi Spania.
Nu e bine!
Am scris acum aproape trei ani, în 21 mai 2010, articolul Frontul balcanic e o necesitate. Va fi revoluţie! şi văd cum toate acţiunile pornite de la Bruxelles sunt de fapt împotriva păcii şi construcţiei europene.
Plătim un tribut greu Europei Unite. BNR nu vorbeşte despre faptul că moneda Euro este artifical umflată iar diferenţa dintre 2 şi 4,4 lei pentru un euro, este tributul plătit de noi ţărilor bogate ale Europei. Altfel spus, tot ceea ce plătim este cu aproape 60% mai scump, pentru că asta e plata integrării!
România, o ţară bogată dar cu oameni săraci, plăteşte birul prostiei şi al minciunii conducătorilor ei!

Reclame
Comentarii
 1. Amelie spune:

  m-a-ntreb si INTREB ::OARE DE CE NU VA PUNETI NEURONII IN FUNCTIE SI MANIPULATI ? OARE NU tov. ilescu >din 1989 si pana-n 2004 > A DISTRUS O TARA-N TREAGA ? >PRIN „EVAPORAREA A ~3000 DE INTREPRINDERI ?? NU-S adepta lui base > DAR >SUNT ADEPTA >STILULUI ISLANDA !O MANA DE OAMENI SI-AU SALVAT TARA DE NISTE HAHALERE !!!

  • @Amelie,
   pe cine manipulez?
   oare nu cumva neuronii tai sunt prea blonzi?
   daca poti sa faci o singura legatura intre ceea ce facut basescu si „fenomenul” islanda, atunci iti voi recunoaste meritele!

 2. Maria spune:

  „Nimic nou sub soare”!, România a fost bună de plată întotdeauna.Ne-am iluzionat că bogaţii ne vor primi la masa lor ca pe nişte egali! Ei bine nu este aşa.Nu ne primesc în Schengen pentru că ,pe de o parte nu mai au nici un interes(oricum ne-au pus pe butuci,am dfevenit o piaţă de desfacere şi un bazin furnizor ne forţă de muncă ieftină), firmele lor au primit bani suficienţi pentru „securizarea” graniţelor iar pe de altă parte, sluga lor Băsescu e în conflict cu actualul guvern aşa că pretextul există,motivele sunt la ei !
  Faţă de postarea de mai sus,nu pot să nu mă mir cum de se mai găsesc şi acum uni,unele, care să ia apărarea lui Băsescu şi acoliţilor lui ! Au fost 8 ani blesteamţi care încă nu s-au încheiat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s