aici sunt banii dumneavoastra

aici sunt banii dumneavoastra

Ieri, într-o atmosferă de adânci simţăminte patriotice, de efervescenţă creatoare, de emulaţie şi constipaţie naţională, marele strateg, mincinosul naţional numit Traian Băsescu, a încercat în Parlament să ne arate drumul spre Societatea Capitalistă Multilateral Dezvoltată.
E drept că în vest nu se vorbeşte despre Multilateral ci despre Durabil. E un rahat cu o altă glazură!
Pentru cine a vorbit Băsescu ieri?
Pentru posturile TV, ca să vadă lumea cât e el de implicat în soarta României! De fapt, marele borfaş încearcă să-şi salveze pielea.  Bătând câmpii şi nespunând nimic, a mai comis şi altele:
1. A rupt axa Bucureşti – London – Washington, pierzând Londra pe drum.
2. A uitat de Roşia Montană
3. A uitat că a sfidat o ţară întreagă, că nu mai are nicio legitimitate, că are întreaga responsabilitate a dezastrului României de azi.
4. El nu are nicio responsabilitate pentru Schengen.
Să te adresezi Parlamentului fără a accepta să ţi se pună întrebări despre rostul tău în statul român, e ca şi când ai cânta într-un container, fără auditoriu.
Audienţa a fost în extaz, aplaudând la nesfărşit. Liberalii lui Antonescu au ieşit pe hol, scărpinându-se în cur, socialiştii lui Ponta căutau fete goale pe facebook, scărpinându-se în nas şi vorbind între ei, ungurii îşi ştergeau lacrimile de pe frunte şi petele de pe pantaloni cu steagul secuiesc, parlamentarii lui diaconescu visau la elodia şi la bani, practic singurii care erau atenţi la clişeele propagandistice ale lui Băsescu, erau cameramanii! N-am amintit de pdlişti pentru că jocurile s-au sfărşit pentru ei.
-Traiane, oamenii aşteaptă fumul de la Cotroceni. Vei vedea că atunci când vei ieşi din joc, va fi sărbătoare naţională, mai ceva ca la Ceauşescu. Cam asta reprezinţi tu acum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s